WrestleMania 41 - Saturday Canlı Sohbet Konusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Deeppy

17 TIME CHAMP
Konular
700
Beğeni sayısı
1,136
PG Nakit
1,595
Favori Güreşçi
Liv Morgan
Bu şekilde olacağını nereden bilecekti millet hocam? Bırakın da insanlar bazı şeylerden keyif alsınlar
Kaç haftadır bakmıyorum ben bile her yerden spo yedim. Yok Heyman Rollins'e Ahmet Kural'ın Sıla'ya baktığı gibi bakıyor falan. Rollins'in kazanmasıyla bi derdim yok. Maçın kendisi de güzeldi.

SoulmanRocky

ロッキーJ
Konular
9
Beğeni sayısı
189
PG Nakit
400
Favori Güreşçi
CM Punk, ASUKA
Kaç haftadır bakmıyorum ben bile her yerden spo yedim. Yok Heyman Rollins'e Ahmet Kural'ın Sıla'ya baktığı gibi bakıyor falan. Rollins'in kazanmasıyla bi derdim yok. Maçın kendisi de güzeldi.
Sonuca değil, maç içindeki spotlara bakmak lazım. Sonuç az buçuk tahmin edilebilirdi, Heyman'ın Roman ve Punk'a low blow atacağı belli miydi?

Zaten ortalıkta zibilyon tane teori dolaşırken içlerinden bir kaçının tutması gayet olağan. Önemli olan izliyorken tadını çıkarabilmek

Bogi

Jön Türks
Konular
21
Beğeni sayısı
473
PG Nakit
0
Sonuca değil, maç içindeki spotlara bakmak lazım. Sonuç az buçuk tahmin edilebilirdi, Heyman'ın Roman ve Punk'a low blow atacağı belli miydi?

Zaten ortalıkta zibilyon tane teori dolaşırken içlerinden bir kaçının tutması gayet olağan. Önemli olan izliyorken tadını çıkarabilmek

Yani heyman’ın bir güreşçi edasıyla hareket etmeyeceğini ve daha öncelerinde de heel manager işini bu sektörde en iyi icracılarından biri olduğunu düşünürsek Seth’e de maçı kazandıracağına dair spoilerlar düşerken açıkçası belliydi bence.

Spotları olarak maç güzel de bu sonucun kime ne faydası olacak çözemedim ben.

SoulmanRocky

ロッキーJ
Konular
9
Beğeni sayısı
189
PG Nakit
400
Favori Güreşçi
CM Punk, ASUKA
Yani heyman’ın bir güreşçi edasıyla hareket etmeyeceğini ve daha öncelerinde de heel manager işini bu sektörde en iyi icracılarından biri olduğunu düşünürsek Seth’e de maçı kazandıracağına dair spoilerlar düşerken açıkçası belliydi bence.

Spotları olarak maç güzel de bu sonucun kime ne faydası olacak çözemedim ben.
Heyman'ın bugüne kadar kime faydası dokunmamış? Seth kemere gider buradan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi