Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
Rozetler
ELITE Efektleri
ELITE Üyelik
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Promoları & Konuşma Gösterileri
colugunucocugunu fanzin
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="pontiac bandit" data-source="post: 365375" data-attributes="member: 23"><p style="text-align: center">[ATTACH=full]13867[/ATTACH]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: rgb(85, 57, 130)">Wes Lee:</span> </strong>Amına koyayım nerede bu stant? Bir saattir dolaşıyorum altı üstü bir chapter alacağız.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><em>Wes Lee bir süre daha Marvel Comics çizgi romanlarının içinde geziniyor.</em></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: rgb(85, 57, 130)">Wes Lee:</span> </strong>Kanka sikeceğim Spider-Man'inizi, bir tane manga bulamadım. Nagi'yi perişan etmiş zaten, nasıl ilk 23'e giremez herif Messi ya. Hayal gücüne sıçayım. JJK bitti, Gege götünden sonra bu çıktı bi de başımıza, iki keyif alarak manga okuyamıyoruz. Buranın çıkışı nere-</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><em> Wes Lee'nin cümlesi yarıda kalıyor çünkü gözü birisine takılıyor. Hemen gördüğü yere doğru gidiyor.</em></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: rgb(85, 57, 130)">Wes Lee:</span> </strong>Kavga etmediğin bir burası kaldı amına koyayım.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><em>Jack Perry omzuna asıldığı kişiyi bırakıp Wes Lee'ye dönüyor ve "burada ne işin var" dercesine bakıyor.</em></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: rgb(85, 57, 130)">Wes Lee:</span> </strong>İki saattir geziyorum, bir tane şey alıp gideceğim bir de senin kavganı ayırı-</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[ATTACH=full]13868[/ATTACH]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><em>Wes Lee'nin gözü yerde ezilmiş bir fanzine takılıyor. Onu eline alıyor, bu sırada kamera iyice zoomlanıyor ve Phil Brooks yazısını gösteriyor. Wes Lee sinir içinde elindeki fanzini buruşturup yere atıyor. Wes Lee kendi kendine konuşmaya başlıyor, sesi dışarıdan zor seçiliyor.</em></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: rgb(85, 57, 130)">Wes Lee:</span> </strong>Bu orospu çocuğu neden her yerde karşıma çıkıyor? Dünyanın en iyisi <em>(sırıtıyor.)</em> şimdi de galaksinin hükümdarı olmaya mı göz dikti? Ringde anlattığın boktan hikayeler kimseyi tatmin etmeyince kendini bunu yazarken buldun ve biraz da kendini burada mı tatmin ettin? Ne kadar eziksin. Hiç kimse senin anlattığın hikayeleri sevmiyor orospu çocuğu, hiç kimse. Kimse senin anlattığın hikayelere inanmıyor da. İnsanlar senin sadece yaptıklarına bakıyorlar ve baktıklarında gördükleri şey kocaman bir hiçlik. Senin yapmayı en iyi becerdiğin şey, aynı WrestleMania'da olduğu gibi.. yapamayınca, başaramayınca kaçmak. Benim ne yaptığımı hatırlıyor musun? O şovu şampiyon olarak, senin kendini koyduğun ama hiç çıkamadığın.. o yere çıkarak kapattım.. Dünyanın en iyisi.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><em>Wes Lee bir an donup kalıyor.</em></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: rgb(85, 57, 130)">Wes Lee:</span> </strong>Burada... burada da mı bana komplo kuruyorsunuz? Beni saatlerce bu siktiğimin yerinde gezdirip karşıma bunu mu çıkartıyorsunuz? Ne zaman bir şey yapmaya kalksam, bir adım atsam, bir fırsat arasam.. <em>(Wes Lee'nin sesi dışarıya da net bir şekilde duyulur hal geliyor.)</em> BU SİKTİĞİMİN ADI KARŞIMA ÇIKIYOR. BİRİSİ BİR PLAN YAPIYOR VE SENİ ÖN PLANA KOYUYOR. HEP SENİ. HER KÖŞEDE SEN VARSIN, BENİ RAHAT BIRAKIN. BANA KOMPLO KURMAYI BIRAKIN.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[ATTACH=full]13869[/ATTACH]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><em>Wes Lee nefes nefese kalıyor, daha sakin ve sessiz bir tona iniyor.</em></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: rgb(85, 57, 130)">Wes Lee:</span> </strong>Birileri bu planları kuruyor, kurguluyor ve beni izliyor. Birileri beni yok sayarak seni yükseltiyor. Her arkama baktığımda senin o iğrenç suratını görüyorum. O kadar parlak ve o kadar iyi görünüyorsun ki... ama bu bir tuzak. SENİ HER YERE KOYAN BİRİLERİ VAR. Bu oyun bana karşı... bana karşı kuruldu. Kimse bunu görmek istemiyor ama ben görüyorum. Ama ben bu oyuna dur diyeceğim. Seni alt edeceğim Punk. Bu komployu kuranları alt edeceğim. Bu sikik oyununuza bir son vereceğim, bu sikik oyununuz bitecek. Beni yok sayamayacaksınız, ben sizin kurbanınız olmayacağım. OLMAYACAĞIM... OLMAYACA-</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><em>Jack Perry, Wes Lee'nin omzuna elini atıyor ve onu CM Punk'ın yazdığı çizgi romanı görür görmez girdiği hipnozumsu andan çıkartıyor. Wes Lee ne olduğunu anlamamış bir şekilde etrafına bakıyor.</em></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: rgb(85, 57, 130)">Wes Lee:</span> </strong>Manga stantları nerede? Sen burada ne yapıyorsun?</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[ATTACH=full]13870[/ATTACH]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: rgb(85, 57, 130)">Wes Lee:</span> </strong>Sikeyim Blue Lock'u ya acıktım, bir Acaip Döner yapsak mı?</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><em>Jack Perry ve Wes Lee beraber Comic-Con'dan ayrılırken kameralar da kapanıyor.</em></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="pontiac bandit, post: 365375, member: 23"] [CENTER][ATTACH type="full" width="350px" height="200px" alt="1745276959383.png"]13867[/ATTACH] [B][COLOR=rgb(85, 57, 130)]Wes Lee:[/COLOR] [/B]Amına koyayım nerede bu stant? Bir saattir dolaşıyorum altı üstü bir chapter alacağız. [I]Wes Lee bir süre daha Marvel Comics çizgi romanlarının içinde geziniyor.[/I] [B][COLOR=rgb(85, 57, 130)]Wes Lee:[/COLOR] [/B]Kanka sikeceğim Spider-Man'inizi, bir tane manga bulamadım. Nagi'yi perişan etmiş zaten, nasıl ilk 23'e giremez herif Messi ya. Hayal gücüne sıçayım. JJK bitti, Gege götünden sonra bu çıktı bi de başımıza, iki keyif alarak manga okuyamıyoruz. Buranın çıkışı nere- [I] Wes Lee'nin cümlesi yarıda kalıyor çünkü gözü birisine takılıyor. Hemen gördüğü yere doğru gidiyor.[/I] [B][COLOR=rgb(85, 57, 130)]Wes Lee:[/COLOR] [/B]Kavga etmediğin bir burası kaldı amına koyayım. [I]Jack Perry omzuna asıldığı kişiyi bırakıp Wes Lee'ye dönüyor ve "burada ne işin var" dercesine bakıyor.[/I] [B][COLOR=rgb(85, 57, 130)]Wes Lee:[/COLOR] [/B]İki saattir geziyorum, bir tane şey alıp gideceğim bir de senin kavganı ayırı- [ATTACH type="full" width="350px" height="200px" alt="1745277033284.png"]13868[/ATTACH] [I]Wes Lee'nin gözü yerde ezilmiş bir fanzine takılıyor. Onu eline alıyor, bu sırada kamera iyice zoomlanıyor ve Phil Brooks yazısını gösteriyor. Wes Lee sinir içinde elindeki fanzini buruşturup yere atıyor. Wes Lee kendi kendine konuşmaya başlıyor, sesi dışarıdan zor seçiliyor.[/I] [B][COLOR=rgb(85, 57, 130)]Wes Lee:[/COLOR] [/B]Bu orospu çocuğu neden her yerde karşıma çıkıyor? Dünyanın en iyisi [I](sırıtıyor.)[/I] şimdi de galaksinin hükümdarı olmaya mı göz dikti? Ringde anlattığın boktan hikayeler kimseyi tatmin etmeyince kendini bunu yazarken buldun ve biraz da kendini burada mı tatmin ettin? Ne kadar eziksin. Hiç kimse senin anlattığın hikayeleri sevmiyor orospu çocuğu, hiç kimse. Kimse senin anlattığın hikayelere inanmıyor da. İnsanlar senin sadece yaptıklarına bakıyorlar ve baktıklarında gördükleri şey kocaman bir hiçlik. Senin yapmayı en iyi becerdiğin şey, aynı WrestleMania'da olduğu gibi.. yapamayınca, başaramayınca kaçmak. Benim ne yaptığımı hatırlıyor musun? O şovu şampiyon olarak, senin kendini koyduğun ama hiç çıkamadığın.. o yere çıkarak kapattım.. Dünyanın en iyisi. [I]Wes Lee bir an donup kalıyor.[/I] [B][COLOR=rgb(85, 57, 130)]Wes Lee:[/COLOR] [/B]Burada... burada da mı bana komplo kuruyorsunuz? Beni saatlerce bu siktiğimin yerinde gezdirip karşıma bunu mu çıkartıyorsunuz? Ne zaman bir şey yapmaya kalksam, bir adım atsam, bir fırsat arasam.. [I](Wes Lee'nin sesi dışarıya da net bir şekilde duyulur hal geliyor.)[/I] BU SİKTİĞİMİN ADI KARŞIMA ÇIKIYOR. BİRİSİ BİR PLAN YAPIYOR VE SENİ ÖN PLANA KOYUYOR. HEP SENİ. HER KÖŞEDE SEN VARSIN, BENİ RAHAT BIRAKIN. BANA KOMPLO KURMAYI BIRAKIN. [ATTACH type="full" width="350px" height="200px" alt="1745277119147.png"]13869[/ATTACH] [I]Wes Lee nefes nefese kalıyor, daha sakin ve sessiz bir tona iniyor.[/I] [B][COLOR=rgb(85, 57, 130)]Wes Lee:[/COLOR] [/B]Birileri bu planları kuruyor, kurguluyor ve beni izliyor. Birileri beni yok sayarak seni yükseltiyor. Her arkama baktığımda senin o iğrenç suratını görüyorum. O kadar parlak ve o kadar iyi görünüyorsun ki... ama bu bir tuzak. SENİ HER YERE KOYAN BİRİLERİ VAR. Bu oyun bana karşı... bana karşı kuruldu. Kimse bunu görmek istemiyor ama ben görüyorum. Ama ben bu oyuna dur diyeceğim. Seni alt edeceğim Punk. Bu komployu kuranları alt edeceğim. Bu sikik oyununuza bir son vereceğim, bu sikik oyununuz bitecek. Beni yok sayamayacaksınız, ben sizin kurbanınız olmayacağım. OLMAYACAĞIM... OLMAYACA- [I]Jack Perry, Wes Lee'nin omzuna elini atıyor ve onu CM Punk'ın yazdığı çizgi romanı görür görmez girdiği hipnozumsu andan çıkartıyor. Wes Lee ne olduğunu anlamamış bir şekilde etrafına bakıyor.[/I] [B][COLOR=rgb(85, 57, 130)]Wes Lee:[/COLOR] [/B]Manga stantları nerede? Sen burada ne yapıyorsun? [ATTACH type="full" width="350px" height="200px" alt="1745277179879.png"]13870[/ATTACH] [B][COLOR=rgb(85, 57, 130)]Wes Lee:[/COLOR] [/B]Sikeyim Blue Lock'u ya acıktım, bir Acaip Döner yapsak mı? [I]Jack Perry ve Wes Lee beraber Comic-Con'dan ayrılırken kameralar da kapanıyor.[/I][/CENTER] [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Promoları & Konuşma Gösterileri
colugunucocugunu fanzin
Menü
Giriş yap