Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
Rozetler
ELITE Efektleri
ELITE Üyelik
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Promoları & Konuşma Gösterileri
Varoluşsal Sancı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="BerzerkBryan" data-source="post: 363322" data-attributes="member: 154"><p style="text-align: center">[ATTACH=full]13763[/ATTACH][ATTACH=full]13764[/ATTACH]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px">Tyler Breeze ve Trish Stratus evde oturuyor Breeze derinlere dalmış düşünceli Trish ise somurtkan bir ifade ile.</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><strong><span style="color: rgb(41, 105, 176)">Trish Stratus:</span></strong> Bir şey demeyecek misin?</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><strong><span style="color: rgb(243, 121, 52)">Tyler Breeze:</span></strong> Ne demeliyim? "Orda Val ve Mark Henry'i çok güzel sattım" mı demeliyim?</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="color: rgb(41, 105, 176)"><strong>Trish Stratus:</strong></span> Beni dinlemen oradaki en iyi seçenekti ki sen onları orda bırakmasaydın ileride onlar seni bıracaktı Breeze önümüzdeki 2-3 haftada ki süreç haklılık payımın olduğunu gösterecek.</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="color: rgb(243, 121, 52)"><strong>Tyler Breeze:</strong></span> Varoluşsal Sancılar çekiyorum Tanrıdan bir dileğim olsa şu anda beni yok etmesini söylerdim.</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><strong><span style="color: rgb(41, 105, 176)">Trish Stratus</span></strong>: Kendine gel ve beni dinle, Bol bol dinlen çünkü önümüzdeki şovlarda seni parlatacağım...</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="color: rgb(243, 121, 52)"><strong>Tyler Breeze:</strong></span> Parlayıp parlamak mesele değil Trish sadece... Sadece verdiğim bu kararın etkisinden hala çıkamadım mesele bu.</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="BerzerkBryan, post: 363322, member: 154"] [CENTER][ATTACH type="full" width="574px"]13763[/ATTACH][ATTACH type="full" width="378px"]13764[/ATTACH] [SIZE=4]Tyler Breeze ve Trish Stratus evde oturuyor Breeze derinlere dalmış düşünceli Trish ise somurtkan bir ifade ile. [B][COLOR=rgb(41, 105, 176)]Trish Stratus:[/COLOR][/B] Bir şey demeyecek misin? [B][COLOR=rgb(243, 121, 52)]Tyler Breeze:[/COLOR][/B] Ne demeliyim? "Orda Val ve Mark Henry'i çok güzel sattım" mı demeliyim? [COLOR=rgb(41, 105, 176)][B]Trish Stratus:[/B][/COLOR] Beni dinlemen oradaki en iyi seçenekti ki sen onları orda bırakmasaydın ileride onlar seni bıracaktı Breeze önümüzdeki 2-3 haftada ki süreç haklılık payımın olduğunu gösterecek. [COLOR=rgb(243, 121, 52)][B]Tyler Breeze:[/B][/COLOR] Varoluşsal Sancılar çekiyorum Tanrıdan bir dileğim olsa şu anda beni yok etmesini söylerdim. [B][COLOR=rgb(41, 105, 176)]Trish Stratus[/COLOR][/B]: Kendine gel ve beni dinle, Bol bol dinlen çünkü önümüzdeki şovlarda seni parlatacağım... [COLOR=rgb(243, 121, 52)][B]Tyler Breeze:[/B][/COLOR] Parlayıp parlamak mesele değil Trish sadece... Sadece verdiğim bu kararın etkisinden hala çıkamadım mesele bu.[/SIZE][/CENTER] [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Promoları & Konuşma Gösterileri
Varoluşsal Sancı
Menü
Giriş yap