30 Eylül 2013 | RAW Şov İncelemesi


Beautiful Madness

Heavy In Your Arms
Katılım
7 Tem 2023
Konular
144
Mesajlar
1,579
Beğeni sayısı
218
PG Nakit
2,055
Konum
İzmir
Favori Güreşçi
Rhea Ripley
Hazırlayan : Beautiful Madness ( Reckless Behaviour)

1-1422295280.jpg



Şirket: World Wrestling Entertainment
Tarih: 30 Eylül 2013
Yer: Coast Colesium, Biloxi Mississippi


Pyrolar eşliğinde şov başlıyor. CM Punk'ın müziği duyuluyor. Geçen hafta RAW şovundan görüntüler izliyoruz. CM Punk ringe gelip mikrofon alıyor.

CM Punk : Dünyada ki bir çok insan bu şovun tahmin edilemez öngörülümez bir büyüme gösterdiğini düşünüyor ve bu yüzden buraya geliyorlar. Bazen ne söyleyeceğimi ve ne yapacağımı bilmiyorum. Geçen gece memleketimde yenildim öyle değil mi? Kesinlikle Paul Heyman o geceden önce beni Şampiyonlar gecesinde yendi ve benim memleketimde. O geceden sonra neler olduğunu hepiniz biliyorsunuz. Ondan sonra Paul Heyman'ın şişko,pasaklı ve büyük ağızını açmaya gittim.Paul Heymana saldırmak istedim ve başıma neler geldiğini buradaki herkes biliyor. RAW'da Heyman ve şirket tarafından bir tuzağa düşürüleceğimi tahmin etmek çok öngörülebilirdi.Ryback ve Curtis Axel tarafından saldırıya uğradım. Ben bu tüm öngörülebilir hikaye ile baş edebildim. Sonunun nasıl biteceğini biliyordum. Curtis Axel'e GTS yapıp uykuya dalmasını sağladım. Ellerimi Ryback'ın üzerine koyup bu zorbalara neler olacağını ona göstereceğim. Paul Heyman'nın ellerini üzerime koyduğumda ve o ölü gözlerle bana bakıp hiç kimse onu kurtarmaya gelmediğinde işte o zaman hikaye bitecek.

Ryback Sucks chantleri duyuluyor.

CM Punk : Utanmayın, Ryback'ın berbat biri olduğunu düşünüyorsanız tüm dünyanın bunu bilmesine izin verin. Bu hikaye Paul Heyman'nı bitirdiğimde sona erecek. Gelecek Pazar bu olabilir. Battlegroun'da Ryback'ı yendiğim zaman bu hikaye gelecek pazartesi Raw şovunda burada, bugün olduğu gibi , USA Network canlı yayınında bitecek. Aylarca kavgacı bir moda bürünmüştüm. Eğer bir maç, bir kavga alamazsam bu ringden ayrılmayacağım demiştim. Paul Heyman, Ryback ya da Curtis Axel kimin olacağı umrumda değildi. Ellerimi üzerine koyacağım ve kimin olduğunu o zaman anlayacaklar. Hikaye kitapları Paul Heyman'ın beni tuş ettiğini yazabilir. Ama dünyadaki tüm insanlar biliyor ki Paul Heyman'ın acısına ve sefaletine son vereceğim.

Brad Maddox : Punk sakin ol adamım.

CM Punk : Dur bir dakika müziğin yok mu senin? Bir giriş müziğine sahip değil misin?

Brad Maddox : Punk dinle, erkekçe dövüşmek istemenin nasıl bir şey olduğunu kesinlikle biliyorum. Geçen haftaki olaylardan dolayı utandığını biliyorum. Buraya gelip tüm bu insanların her şeyi unutmasını istediğini biliyorum. Rybak ve Axel'e karşı gelecekte bir maça çıkacasın ama şimdilik iş için en iyisini yapmak zorundayım. Battleground'da zaten Ryback ile karşılacaksın bu gece neden buradasın? Bu gece bir maç istiyorsan bunu alacaksın, RAW genel müdürü olarak buna gücüm yetiyor ama istediğin şekilde değil.

CM Punk : Buraya gelip benim ne yapıp yapamayacağım söylüyorsun. Ben saldırgalığım için bir çıkış arıyorum.

Big E müziği duyuluyor. Big E ringe geliyor.

Big E : Saldırganlık mı istiyorsun , işte ben senin adamınım. Big E , CM Punk'a saldırıyor ve gecenin ilk maçına başlıyoruz.

Cm Punk vs Big E - Single Match

Zil çalıyor ve maç başlıyor. Reklamlardan dönüşte ikili ringin dışında Big E ringin direklerine çarpıyor. Punk'dan seri tekmeler ardından ringin köşesine çıkıyor. Big E'nin üzerine Crossbody ile atlıyor. Tuş deniyor ama başarısız oluyor. CM Punk'dan Superkick, Big E'yi omuzluyor ama Big E kurtuluyor, ardından Clothisline ve tuş denemesi. CM Punk kurtuluyor, Big E iplere gidiyor dönüşte ise Splash ile Punk'ın üzerine atlıyor. Big E şimdi Leg Lock bağlıyor.Punk kurtuluyor ve yumruk darbeleri ardından iplere gidiyor dönüşte Big E'den Clothisline ve tuş denemesi. Tuş denemesi başarısız oluyor.Big E, CM Punk'ı omuzluyor, Punk kurtuluyor ve Roll-up pinfall tuş denemesi. Tuş denemesi başarısız oluyor. Big E 'den şimdi de Belly to Belly Suplex! Tuş denemesi başarısız oluyor. İkili karşılıklı yumruklaşıyor. Punk iplere gidiyor ve Superkick! Tuş deniyor, Big E kolay bir şekilde kurtuluyor.CM Punk ayaklanıyor ve Big E 'yi omuzluyor. Big E kurtulup bir Clothisline vuruyor. Ardından tuş deniyor ama Punk kurtuluyor. Big E iplere gidiyor dönüşte Splash ile atlayacakken Punk kenarı çekilip kurtuluyor. CM Punk'dan seri tekmeler ardından bir Dropkick! Punk'dan bir de Spinning Neckbreaker geliyor. Big E ringin köşesinde Punk üzerine koşarak Running Knee vuruyor. Ardından ringin köşesine çıkıyor ve Big E'nin üzerine Diving Elbow Drop yaparak atlıyor. Punk şimdi Big E'yi omuzluyor ve GTS! Tuş deniyor, tuş denemesi başarılı oluyor.


Kazanan : Cm Punk

Geçen haftadan görüntüler izliyoruz ve sıradaki maçımıza geçiyoruz.


Kofi Kingston vsFandango (w/ Summer Rae) - Single Match


Zil çalıyor ve maç başlıyor.ikili lock-up yaparak başlıyorlar. Fandango'dan bir tekme ardından iplere gidiyor dönüşte Clothisline! Tekrar iplere gidiyor dönüşte Kofi'den Elbow Drop. Fandango, Kofi'yi ringin köşesine yolluyor, Kofi takla atarak kurtuluyor ardından Fandango'yu kaldırıp bir Slam. Fandango ringin köşesinde üzerine giden Kofi'ye Clothisline vuruyor.Tuş deniyor ama başarısız oluyor.Fandango'dan Clothisline geliyor, Kofi'nin kolundan tutup kaldırıyor ve Suplex. Tuş deniyor yine başarısız bir tuş denemesi. Fandango şimdi Headlock bağlıyor.Kofi kurtulmaya çalışıyor yumruk darbeleri atarak sonunda kurtuluyor.Ardından Fandango'yu kaldırıyor ve DDT! Hakem saymaya başlıyor, ikili ayaklanıyor. Kofi'den ardı ardında Clothisline'lar ardından bir Dropkick vuruyor. Fandango ringin köşesine çıkıyor, ama ayağından sakatlığı olduğu için iniyor. Kofi'nin üzerine koşuyor,Kofi'den Trouble In Paradise ardından tuş denemesi. Tuş denemesi başarılı oluyor.

Kazanan : Kofi Kingston

Bray Wyatt lambası ile birlikte gözüküyor. Ringe gelip sandalyesine oturuyor. Kofi de ringin içinde sandalye ile bekliyor.Ardından konuşmaya başlıyor.

Bray Wyatt : Biz buradayız. Tüm düşen oyun kurbanlarını kötü adamlar oynarlar. Benim de bundan farkım yok. Tüm hayatım boyunca neden bana kötü şeylerin olduğunu anlamak ile geçirdim. Neden ben? Uyanırdım ve bu kabusun bitip bitmediğini merak ediyordum. Ah ama asla bitmedi ve şimdi ne yapmam gerektiğini anladım. Birer birer hepsi düşecek! '' Follow the buzzards ''

Tekrar Arka alandayız. Randy ile Bella'lar bizlerle.


Nikki Bella : Battleground maçı için birinci kontender oldum. Çok heyecanlıyım. Bunu çok uzun zamandan beri bekliyordum.

Brie Bella : Evet.

Randy Orton : Tebrikler Brie bu hafta güzel haberler duydum. Sen ve küçük Daniel evleniyormuş. Büyük gün ne zaman gelecek? Sana büyük günün ne zaman geleceğini sordum Brie. Bu düğünü hazırlamak için bir program hazırlayacaksın sonradan ertelemek zorunda kalmayasın diye soruyorum anladın mı? Bu pazar gününden sonra düğünün olacaksa ya da Battlegroundan sonra olacaksa. Hımm senin küçük sevgilin Daniel'in şansı yaver gidecek ama o koridardan inemeyecek çünkü yürümeye mecali kalmayacak.

Arka alandayız. Paul Heyman ile Renee Young bizlerle.

Renee Young : Bayanlar ve baylar konuğum Paul Heyman'a hoş geldiniz deyin. Bu akşam CM Punk'ın söylediği sözleri hepimiz duyduk, Punk sanırım kafayı seninle bozmuş ne söylemek istersin.

Paul Heyman : Zavallı Renee ve seyirciler deli bir adamın verdiği saçma sözleri izlemek zorunda kaldınız. Demek istediğim CM Punk ellerini üzerime koymak istemekle kafayı yemiş. CM Punk bir daha asla hayatında bana hareket edip aşağılamayacak. Çünkü CM Punk bir hiç. Bir hiç asla Paul Heyman'ın adamı olamaz, WWE şampiyonu olamaz ve bizim neler yaptığımızı unutamaz! Biz, bi dünyanın en iyisiydik.

Renee Young : Bu güçlü sözlerin için teşekkkürler ama Ryback ile Curtis Axel ile bir plan yapıyor musun?

Paul Heyman : CM Punk için başka bir tuzak mı? Benim sadece varoluşum CM Punk için bir tuzak zaten. Bu hafta dünya çapında yayınlanan bir televizyondayım bu da sadece CM Punk için bir tuzaktır. Aldığım her nefes bile CM Punk için birer tuzak. Bu gece büyük planlarım var Renee, CM Punk eğer bir şeyler yapacaksa bırakalım erkekliğini göstersin ve bir şeyler denesin.

Los Matadores vs 3MB |Tag Team Match

Zil çalıyor ve maç başlıyor.Maça ilk olarak Jinder ile Diego başlıyor. İkili lock-up yapıyorlar. Diego üstün çıkıyor, Jinder'ı yere fırlatıyor ardından iplere gidiyor, Hurricanrana. Jinder'ı ringin köşesine yolluyor üzerine giderek Monkey Flip ile fırlatıyor. Fernando ile Heath Slater tag alıyor.Fernando çelme takara düşürüyor ardından Heath Slater'a bir Slam! Diego tekrar tag alıyor, ikili'den Double Slam! Jinder tekrar tag alıyor. Jinder'dan seri yumruklar, ardından Leg Drop. Fernando'yu omuzluyor ve Suplex ardından tuş denemesi. Fernando kurtuluyor,Jinder şimdi iplere basarak Fernando'yu tekmeliyor. Heath Slater tag alıyor. Heath'dan tekmeler ardından Headlock bağlıyor.Fernando kurtulmaya çalışıyor ama Heath Slater'dan bir diz darbesi. Fernando'yu kaldırıyor ve bir Slam daha! Diego tag alıyor iplere gidiyor ve Clothisline. Ringin köşesinde duran Jinder'a da saldırıyor. Ringin köşesine çıkıyor . Heath Slater'ın üzerine Crossbody yaparak atlıyor.Fernando tag alıyor. Heath Slater'ı omuzluyorlar ve El Picador! Tuş deniyor Fernando, tuş denemesi başarılı oluyor.

Kazanan : Los Matadores

Triple H'in müziği duyuluyor. Triple H ile Stephanie McMahon ringe geliyorlar.


Triple H : Rhodes ailesini bu ringde davet etmek üzere çağırıyorum, lütfen ringe gelin. Korkmayın çocuklar garanti veriyorum ki güvende olacaksınız. WWE'de ki süperstarların güvenliğini sağladığım gibi ...

Dusty Rhodes'in müziği duyuluyor. Rhodes ailesi ringe geliyor. Goldust, Cody ve Dust Rhodes.

Stephanie McMahon : Tekrar hoş geldiniz çocuklar sizi görmek buradaki herkesi mutlu etti. Cody'i ilk defa evliliğinden bu yana burada görüyoruz. Umuyorum ki baban sana Bed, Bath & Beyond hediye çekini vermiştir. Bu da bizim evlilik hediyemiz.

Triple H : Çocuklar neden yüzünüz asık, kızgın gözüküyorsunuz! Buraya sizi çağırıp tüm kalbimizle iyi niyetlerimi ve misafirperverliğimizi sunmak istedik. Seninle başlayalım Cody! Sana işini geri kazanmak için bir fırsat verdik. Tüm yapman gereken WWE'nin yüzü olan Randy Orton'u yenmekti. Ama sen ne yaptın yenildin. Kalbimizin iyiliğinden dolayı kardeşin Dustin Rhodes'e de bir fırsat verdik. Tek yapması gereken Randy Orton'u yenmekti. Ama ne yaptı her zaman yaptığı gibi yenildi. Anlamıyorum Dusty. Florida toprakları, NWA ve Dusty'nin McMahons'la rekabet edemediği bitleri getiriyor. Çocuklarına tekrardan işlerini geri verirsek ne yapacaksınız? Sen benim eşime cehenneme kadar yolun var dedin. Bu yüzden senin başını ezdik.

Stephanie McMahon : Dusty şimdi sen WWE'de ki en önemli işe sahipsin. Orlando'da ki Performans merkezinde WWE süperstarlarını eğitip geliştiriyorsun. Onların geleceğini avucunun içinde tutuyorsun. Biz de bu gece senin oğullarının geleceğini avucumuzun içinde tutuyoruz. Cody ve Dustin sizlere işinizi geri vermek için bir fırsat vermek istiyoruz. Eğer Battleground'da WWE takım şampiyonları Roman ile Seth'i yenerseniz işinizi geri alırsınız.

Triple H : Tek yapmanız gereken bu. Battleground'da takım şampiyonları yenmek ve işinizi tekrar geri kazanmak. Ama, eğer yenilirseniz bir daha asla WWE'de çalışamayacaksınız. Bununla da sınırlı kalmıyor, Dusty'de işini kaybedecek.

Dusty Rhodes : İnsanlarla yüz yüze gelmeyi seviyorsun. Oğullarımın maçında köşede bekleyeceğim ve senden daha iyi olduğumu kanıtlyacağım.

The Shield müziği duyuluyor. Goldust ve Cody'e saldırıyorlar. Dusty elinde sandelye ile yardım etmek istiyor ama Shield önünü kesiyor. Bu sırada gecenin ilk maçına geçiyoruz.

R- Truth vs Curtix Axel (w/ Paul Heyman) - Single match

Zil çalıyor ve maç başlıyor.Axel hızlı başlıyor. R- Truth'u kolundan tutup fırlatıyor. R - Truth tahrik ediyor ve dans ediyor. R-Truth'dan bir tokat geliyor. Ardından Whats Up diye bağırıyor. İkili lock-up yapıyorlar. R-truth üstün çıkıyor ve bir tekme vuruyor.R- Truth Axel'i ringin köşesinde yumrukluyor, Axel kurtuluyor. Axel'den bir tekme,ve yumruk darbeleri. R-Truth 'da karşılık olarak yumruk atıyor ardından iplere gidiyor dönüşte Axel'den Dropkick yiyiyor.Tuş deniyor ama başarısız oluyor. Axel şimdi Headlock bağlıyor. R-Truth yumruk darbeleri atarak kurtuluyor. R- Truth'Dan Dropkick ardından Clothisline. Axel'i kaldırıyor ve DDT! Tuş deniyor ama Axel kurtuluyor.Axel iplere gidiyor dönüşte R-Truth'dan Dropkick denemesi Axel iplere tutunarak kurtuluyor. CM Punk'ın müziği duyuluyor. Axel şaşkın bir şekilde bakarken fırsatı değerlendiren R- Truth'dan What's Up! Tuş deniyor ve tuş denemesi başarılı oluyor.

Kazanan : R - Truth

Brie Bella vs Alicia Fox - Single Match


Zil çalıyor ve maç başlıyor.Lock-up yapıyorlar. Alicia üstün çıkıyor ve elinden kavrıyor. Brie takla atarak kurtuluyor.Üstünlüğü ele alıyor şimdi Alicia'nın kolundan kavrıyor, Alicia ayaklanıyor hakem ikiliyi ayırıyor. Alicia elini uzatıyor, Brie Bella'da elini uzatırken Alicia'dan bir tekme geliyor. Brie ringin dışına düşüyor. İkili tekrar ringin içindeler. Alicia, Brie'nin kafasını iplere bastırıyor hakem ayırıyor.Alicia'dan bir tekme, Brie'yi kaldırıyor ve Northen Lights Suplex ve tuş denemesi. Brie Bella kurtuluyor, Alicia şimdi Headlock bağlıyor. Brie kurtuluyor ama Alicia'dan tekrar bir tekme. Alicia'dan şimdi Leg Drop ve tuş denemesi. Tuş denemesi başarısız oluyor. Alicia tekrar Headlock bağlıyor. Brie seyircilerin desteği ile yumruk darbeleri atarak kurtuluyor. İplere gidiyor dönüşe bir Clothisline ardından Dropkick vuruyor.Alicia ringin dışına kaçıyor ve Brie Bella'ya tekme atıyor. Tekrar ringin içindeler. Brie Bella'dan bir tokat ardından FaceBurst! Tuş deniyor ve tuş denemesi başarılı oluyor.

Kazanan : Brie Bella

Arka alandayız. Paul Heyman ile Curtis Axel bizlerle.


Paul Heyman : Curtis, Curtis, Curtis !

Curtis Axel : NE !

Paul Heyman : Durur musun artık yanlış taraftan bakıyorsun. CM Punk kendini çok zeki zannediyor. Tek kişinin üzerine oynuyor ve o şuan elimizde.

Ryback : Bak kimse CM Punk'ın tehditleri yüzünden dikkatinin dağılmasını istemez. Geçen haftadan sonra, eğer bizi istiyorsa ona istediğini verelim.

Curtix Axel : Bekle ringe gidip onu çağırmaktan mı bahsediyorsun?

Paul Heyman : Sen bunları düşünme Ryback. Git kendine yiyecek bir şeyler al ben birazdan geleceğim.

Ryback : Tamam Patron.

Paul Heyman : Bu güzel değil mi?

Curtis Axel : Aklında ne var Paul?

Paul Heyman : O gece benim hayatımı kurtardı ve baze şeyleri farklı görmemi sağladı. Yemeklerim daha lezzetli, çiçekler daha güzel kokuyor.Bu gece yapmam gerekeni yapacağım. Bu gece ringe gideceğim ve Ryback'e teklif edeceğim.

Curtis Axel : Teklif etmek mi?

Tekrar arka alandayız. Big Show ile Renee Young bizlerle.


Renee Young : Bayanlar ve baylar yanımda Big Show var. Bir kaç haftadır içinde bulunduğun zor durumlara rağmen iyi bir tutum sergiledin ve bu hafta Smackdown'da sonuna patladın ne söylemek istersin?

Big Show : Renee biliyorsun benim finansal durumum kafamın üzerinde Demokres'in kılıcı gibi tutuluyor. İnsanlar bana her zaman adam ol ve doğru olanı yap diyor. Adam olmak doğru işi yapmaktan geçiyor diyorlar. Ama bunu söylemek onlar için kolay onların başı tehlikede değil. İnsanlar yaptığım seçimleri yargılıyor. Ben iki şeytan arasında bir seçim yapmak için zorlanıyorum. Kim böyle bir seçim yapabilir ki? Renee ben her zaman kötü biri değilim ki. Ben iyi biriyim , ailem ve kendim için doğru olan şeyi yapıyorum. Artık bu şeytani işlerden, zorlamalardan bıktım. WWE Hall Of Famer olamadım. Idol olarak büyüdğüm ve onun tüm işlerini yaptığım adam Dusty Rhodes'e bile bu gece Shield tarafından saldırıya uğrarken yardım edemedim. Şimdi Dusty Rhodes'un gözlerine nasıl bakarım ben.Olan bana oluyor, her türlü pisliği ve şeytani işlerini bana yaptırmaya çalışıyorlar ben bıktım. Artık dayanamıyorum, Triple H'yi bulup ona nasıl hissettiğimi göstereceğim!

Reene Young : Ne demek istiyorsun ?

Big Show : Onu bulup nakavt edeceğim.


Alberto Del Rio vs Zack Ryder - Single Match

Zil çalıyor ve maç başlıyor.İkili lock-up yapıyorlar.Ryder üstün çıkıyor hakem ayırıyor.Alberto'dan bir tekme iplere gidiyor dönüşte bir Shoulder Block! Tekrar iplere gidiyor bu sefer Ryder'dan Slam!Ryder'dan seri yumruk darbeleri geliyor. Ryder, Alberto'yu ringin köşesine yollamak isterken, Alberto hareketi tersine çevirip Ryder'ı ringin köşesine yolluyor. Üzerine koşan Alberto'ya Ryder'dan bir Dropkick.Ryder Clothisline ile Alberto'yu ringin dışına yolluyor. Ardından üzerine atlıyor ama Alberto kurtuluyor. Ryder'ı ringin bariyerlerine fırlatıp ardı ardına tekmeliyor. İkili tekrar ringin içindeler. Alberto'dan tuş denemesi ama başarısız oluyor. Alberto şimdi Chin Lock bağlıyor.Ryder yumruk darbeleri atarak kurtuluyor ardından Alberto'dan bir Backbreaker geliyor. Alberto'dan dirsek darbesi tekrar bir ChinLock bağlıyor. Ryder kurtuluyor iplere gidiyor dönüşte bir Bulldog! Ryder ringin köşesine çıkıyor ve Missile Dropkick yaparak Alberto'nun üzerine atlıyor. Şimdi bir Broski Boot vuruyor. Tuş deniyor, Alberto kurtuluyor.Alberto ayaklanıyor üzerine doğru atlayan Ryder'dan kaçıyor ardından German Suplex ve tuş denemesi. Ryder çabucak kurtuluyor. Alberto şimdi de Cross Armbreaker bağlıyor. Ryder pes ediyor.

Kazanan : Alberto Del Rio

Heyman ile Ryback ringe geliyorlar bu akşam ki konuşmalarını yapacaklar.

Paul Heyman : Benim adım Paul Heyman, CM Punk'ı tuş eden adam ayrıca dünyanın en iyisiyim. Ayrıca siyaset biliminde dünyaca ünlü bir uzmanım. Bu benim teorim, isyancıları kendi topraklarına bırakamazsın.Bu yüzden, geçen hafta 18 bin isyancı güce karşı evinde,kendi teorime karşı sorumluluklarımı yerine getirdim. CM Punk benim tarafımdan aşağı indirilmek zorundaydı. Eğer dikdatör olsaydım geçen hafta fanlarının önünde onun ailesi olduğumu göz önünde bulundururdu.

Geçen haftadan görüntüler izliyoruz. Punk Heyman'a saldırmak isterken, Ryback ile Axel'in saldırısına uğruyor.

Paul Heyman : CM Punk bağlılıklarına bağlı bir adam. Ama onun bağlılıkları benim yüzümü kırdı. Evet, evet ama bu yüzün bu akşam burada olmasının sebebi, herkese gülümsemesinin sebebi. Buradaki adamın CM Punk'ın davranışlarına son verecek kişi olması. Bu adam CM Punk'ın tüm hareketlerini ve aşağılamalarını durduracak. Kimi kast ettiğimi biliyorsunuz bu sensin Ryback

Ryback : Bu dünyada nefret ettiğim tek bir şey var o da zorbalık. Ben Punk'ın tüm o zorbalıklarını durduracağım.

Paul Heyman : Böyle hissetmenden açıkça mutlu oldum Ryback. 2013 yılındayız insanlar duyguları olduğu gibi açıklamalı. Ryback ile çok daha anlamlı bir şeyler yapmak istiyorum. Ryback Heymanın hayatını kurtardığından beri Heymanın ilkbaharında bir bahar vardı. Heyman hayatının geri kalanında bunu hissetmek istiyor. WWE Dünyasının önünde bir şeyler yapmak istiyorum. Resmi bir yemin etme zamanımız geldi. Evlilik ya da ortalık olarak adlandırabilirsin ama bu bir bağlılık yemini. Bu yemini ben kendi çocuklarıma bile uyguladım. Ryback benim adamım olmak istiyor musun?

CM Punk'ın müziği duyuluyor. Barikatların oradan geliyor atlarken ayağını sakatlıyor. Ringin altından aldığı sopayla Ryback ile Paul Heyman'a saldırıyor. Ringe gelen Axel'e de saldırıyor. Axel'e GTS yapıyor ve sıradaki maça geçiyoruz.

The Shield vs Dolph Ziggler & The Usos - Tag Team Match

Zil çalıyor ve maç başlıyor.Dean ile Zigller ilk olarak maça başlıyolar, lock-up yapıyorlar. Dean üstün çıkıyor ve yumruk darbeleri. Ziggler'ı iplere yolluyor dönüşte Dropkick. TUş deniyor ama Dean kurtuluyor. Dean'den bir tekme, Ziggler'dan yumruk darbeleri. Seth tag alıyor ve Jimmy tag alıyor.Jimmy'den bir Slam iplere gidiyor dönüşte Elbow Drop. Tuş deniyor ama başarısız oluyor. Jey uso tag alıyor. Jey'den bir Clothisline ve Arm Lock bağlıyor.Rollins kurtuluyor ve Dean tag alıyor. Dean'dan seri yumruk darbeleri tekrar Seth tag alıyor. Seth'den şimdi yumruk darbeleri ve Slam. Dean tekrar tag alıyor. Jey Uso'yu iplere yolluyorlar dönüşte Jimmy Uso tag alıyor. Roman ile Dean Jey Uso'yu tutarken Jimmy'den Dropkick!Roman tag alıyor. Ziggler içeri girip Roman'ı ringin dışına yolluyorlar. Usolar'da Dean ile Roman'ı ringin dışına yollayıp iplere gidiyorlar dönüşte üzerlerine atlıyorlar.Döndüğümüde Roman, Jimmy uso'Ya Headlock bağlamış bir vaziyette.Jimmy kurtuluyor ve bir Suplex! Dean tag alıyor. Dean'den bir tekme ardından Headlock bağlıyor.Dean iplere gidiyor ve dönüşte Clothisline vuruyor. Roman tag alıyor. Roman'dan Elbow Drop ardından tuş denemesi. Jimmy kurtuluyor, Roman tekrar Headlock bağlıyor.Jimmy yumruk darbeleri atarak kurtuluyor ardından Roman'dan bir Suplex ve tuş denemesi. Tuş denemesi başarısız oluyor. Jimmy'den sert bir Uppercut ardından üzerine koşan Roman'ı iplere çekere ringin dışına yolluyor. Roman içeri girerken Jimmy'den bir Superkick.Seth ile Dean tag alıyor. Ziggler'dan arka arkaya Clothisline'lar ve Neckbreaker. Ziggler'dan Elbow Droplar, ringin köşesinden atlayan Seth'e de Dropkick vuruyor.Dean'den Roll-up pinfall tuş denemesi. Ziggler kurtuluyor ve Zig Zag! Tuş deniyor ama içeri giren Roman engel oluyor. Jey Uso içeri girip Roman'ı ringin dışına yolluyor. Seth tag alıyor. Seth'den Jey Uso'ya bir Superkick. Bu sırada Ziggler arkadan sinsice yaklaşıp ZigZag yapıyor. İçeri giren Roman'dan Ziggler'a bir Spear! Ardından tuş denemesi, tuş denemesi başarılı oluyor.

Kazanan : The Shield

Arka alandayız. Big Show Triple H'in odasında sinirli bir şekilde güvenlikler geliyor.

Güvenlik : Bizimle gelmeniz gerek.

Stephanie oraya geliyor.

Stephanie McMahon : Özür dilerim, burada bulunmanızın nedeni kontrolden çıkmış bir dev ''Big Show'' olduğunu biliyorum. O sadece işinde çok baskı altında kaldığını hissediyor. Yüzüne bakın bu o tür hareketleri yapacak biri değil. O tüm Daniel Bryan'a Miz'e Dusty Rhodes'e olanlara göz yumacak biri değil. Sadece evinde masasında ailesi için bir yemek istiyor. Büyük bir ipotek ödemesi olduğunu biliyorum. Burada şu an güvenliği sağlamış durumayız, Big Show ile ben ilgileneceğim. Big Show eşinle telefonda konuştum ve bana onun beklentilerini karşılamadığını söyledi.

Big Show üzünlü bir şekilde koltukta otururken duvarda aslı duran Triple H'in posterini yumruk atarak parçalıyor. Sıradaki ve son maçımıza geçiyoruz.

Santino Marella (/w The Great Khali & Hornswoogle) vs Antonio Cesaro (w/ Jack Swagger & Zeb Colter) - Single Match

Zil çalıyor ve maç başlıyor.İkili lock up yapıyorlar. Santino üstün çıkıyor ve Healock bağlıyor. Cesaro kurtuluyor ve Uppercut vuruyor. Santino'yu ringin köşesine fırlatıyor üzerine koşarak bir Uppercut vuruyor. Santino'yu kaldırıyor Slam ardından iplere gidiyor dönüşte Stomp vuruyor. Santino'dan bir Clothisline geliyor ardından iplere gidiyor dönüşte ise Head Butt! Cobra denemesi,Cesaro kurtuluyor ve Giant Swing!Santino ayaklanıyor ve Roll-up pinfall tuş denemesi. Tuş denemesi başarılı oluyor.

Kazanan : Santino Marella

Jerry Lawler ringde, Brie ile Daniel Bryan'nın sözlenmelerini kutluyor ve fotoğraflarını gösteriyor.

Jerry Lawler : Total Divas şovu bu kasım ayında E network kanalında tekrardan yayına girecek o zamana kadar soruları yanıtlayacak adamı buraya çağıralım. Bayanlar ve baylar Daniel Bryan!

Daniel'in müziği duyuluyor ve ringe geliyor.

Jerry Lawler : Bayanlar ve baylar şimdi de Daniel ile Battlegrounda'da yüzleşecek isim Randy Orton ! Hepimiz biliyoruz Bryan'ın kemeri kazandıktan sonra Triple H'in yaptığı olayları ve akabinde Randy Orton ile başlayan sorunları Baylar şunu unutmayın fiziksel bir saldırı için Pazar gününü beklemek durumundayız.

Randy Orton : Ne var biliyor musun Jerry,Triple H'in yaptığı seçimden dolayı oldukça sinirliyim. Triple H'in kararı bana WWE şampiyonluk kemerini geri vermemekti. Sonunda anladım ki, kemeri ortada bıraktığı için mutlu olmam gerekiyordu. Çünkü bu beni motive ediyordu. Tekrar The Apex Predatör olmam için zaman gerekiyordu. Uzun zamandır Viper değildim. Viper neden aptal insanların ne yaptığını umursasın ki. Eski yaşlı Viper'a geri döndüm. Miz'in ailesinin önünde vahşileştim çünkü ben The Apex Predatör'üm. Battleground'da WWE şampiyonluk kemerini geri kazanacağım çünkü ben senden genetik olarak üstünüm. Keçi suratlı, B+plus, zayıf, senin gibi küçük rakiplerimden üstünüm.

Daniel Bryan : Randy büyük bir oyundan bahsediyor sizce de öyle değil mi? Çok iyisin Randy. Oldukça monoton ve ayna karşısında kelimeleri tekrar etmişsin gibi ama yine de Randy A+ plus öyle değil mi? Neden Triple H'in sana ilham verme ihtiyacını hissettiğini düşünüyorsun? Seni motive etmesini? Hımm belki de sen bu işin pazarlanacak malısın, belki de seni magazin sayfalarına koymak istiyor. Belki de senin üzerinden sadece para kazanmak istiyor. Belki de onsuz tam bir potansiyele ulaşamazsın. Belki küçük, keçi suratlı, b+ plus biri olabilirim ama benim hiç bir zaman beni motive edecek pohpohlayacak birine ihtiyaç duymadım. Bu pazar Battleground'da kemeri kazanacağım ve seni yeneceğim.

Yes yes yes chantleri duyuluyor.

Randy Orton: HAYIR ! HAYIR ! HAYIR ! Çenenizi kapayın. Onların ''Yes'' diye tezahürat atması senin şampiyon olacağın anlamnına gelmiyor. Geç olduğunu biliyorum demek istediğim Brie Bella'nın senin gibi biriyle çıkacak kadar yanlış olan ne olabilirdi. Brie bir gün uyanıp gerçekleri görecek ve benim gibi gerçek bir erkekle değilde bir ahır hayvanıyla yattığını fark edecek.

İkili büyük bir kavgaya tutuşuyor. Randy, Daniel Bryan'ı barikatalara fırlatıyor ardından ringin merdivenlerine fırlatıyor. Brie Bella ringe geliyor. Yapma lütfen demesine rağmen Randy saldırmaya devam ediyor. Randy öfkeden deliye dönüyor ve Bryan'ın spiker masasının üzerine çıkarıp RKO yapıyor. Spiker masası paramparça olurken şovun sonuna geliyoruz.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: