19 Eylül 2014 | Smackdown Şov İncelemesi


Beautiful Madness

Heavy In Your Arms
Katılım
7 Tem 2023
Konular
144
Mesajlar
1,579
Beğeni sayısı
218
PG Nakit
2,055
Konum
İzmir
Favori Güreşçi
Rhea Ripley
Hazırlayan : Beautiful Madness ( Reckless Behaviour)
wwe-friday-night-smackdown-logo-2.png

Şirket: World Wrestling Entertainment
Tarih: 19 Eylül 2014
Yer: Coast Colesium, Mississippi.

WDpaWY.gif



Pyrolar eşliğinde şov başlıyor. Gecenin ilk maçına geçiyoruz.


Jimmy Uso vs Stardust - Single Match

Zil çalıyor ve maç başlıyor.İkili lock-up yaparak başlıyorlar. Cody üstün çıkıyor bir yumruk ardından Jimmy Uso'dan Clothisline. Hakem ikiliyi ayırıyor. Jimmy'den bir tekme ve Uppercut. Cody iplere gidiyor dönüşte ise Neckbreaker! Jimmy'i yerde tekmelemeye başlıyor. Ardından tekmelemeye devam ediyor, hakem ayırmak zorunda kalıyor.Cody, Jimmy'nin kafasını ringin köşesine çarptırıyor. Jimmy'den bir tokat, ama Cody Uppercut ile karşılık veriyor. Jimmy ringin köşesinde beklerken üzerine doğru koşan Cody'e Big Boot vuruyor. Jimmy'den bir Superkick ve tuş denemesi. Tuş denemesi başarılı oluyor.

İçeri giren Goldust'a Uso kardeşlerden Double Kick!

Kazanan : Jimmy Uso

The Miz and Cesaro w/ Damien Sandow vs. Dolph Ziggler and Sheamus w/ R-Truth - Tag Team Match



Zil çalıyor ve maç başlıyor.İlk olarak Ziggler ile Cesaro başlıyorlar. Lock-up yapıyorlar. Cesaro üstün çıkıyor, Headlock bağlıyor. Ziggler kurtuluyor ardından ikili tekrar lock-up yapıyorlar. Cesaro iplere gidiyor dönüşte ise Shoulder Block! Cesaro tekrar Headlock bağlıyor, Ziggler'ı yere düşürüyor.Cesaro iplere gidiyor dönüşte Ziggler zıplayarak kurtuluyor. Cesaro, Ziggler'ı omuzluyor. Ziggler kurtuluyor ve Dropkick! Cesaro'dan şimdi bir Backbreaker ve tuş denemesi. Tuş denemesi başarısız oluyor. Miz tag alıyor.Miz'den bir tekme, ardından tuş denemesi. Ziggler kurtuluyor. Miz'den yumruk darbeleri, Ziggler'ı kaldırıyor bu sırada Ziggler'dan Roll-up pinfall tuş denemesi. Tuş denemesi başarısız oluyor. Ziggler'dan Neckbreaker geliyor. Miz de ayaklanıyor, Ziggler'ı iplere yolluyor dönüşte Miz'den bir Neckbreaker. Tuş deniyor ama başarısız bir tuş denemesi.Reklamlardan döndüğümüzde, Ziggler ringin köşesinde, Miz üzerine koşarak bir Awesome Clothisline ardından ringin köşesine çıkıyor ve Axe Hand ile Ziggler'ın üzerine atlıyor.Tuş deniyor ama başarısız oluyor. Cesaro tag alıyor. Ziggler'dan bir Slam ardından DDT! Cesaro yerde kıvranırken, Sheamus ile Miz tag alıyor. Sheamus'dan arka arkaya Clothisline! Ardından arponda kalan Miz'e yumruk darbeleri,Miz'i omuzluyor ve Senton! Tuş deniyor, Miz kurtuluyor. Sheamus, Miz'i iplere yolluyor dönüşte Miz'den bir tekme.Tekrar iplere gidiyor, Sheamus'dan Irısh Curse Backbreaker! Tuş deniyor ama içeri giren Cesaro engel oluyor. Ziggler ile Cesaro aşağıda kapışırken, Sheamus Miz'i omuzluyor ve Slam! Sheamus'dan aprona çıkan Sandow'a yumruk darbeleri atacakken Sandow aşağı iniyor. R-Truth, Sandow ile kavgaya tutuşuyor. Bunu fırsat bilen Miz Roll-up pinfall tuş denemesi yapıyor. Sheamus kurtuluyor, Miz'den bir DDT ve tuş denemesi. Sheamus pes etmiyor. Aprona çıkan R-Truth Miz'in dikkatini dağıtırken içeri giren Miz'den bir Superkick yiyiyor. Hakem R-Truth ile ilglenirken Ziggler rinden hemen kaçıyor. Bu sırada Sheamus'dan bir Broughe Kick! Tuş deniyor ve tuş denemesi başarılı oluyor.

Kazanan : Dolph Ziggler and Sheamus (w/ R-Truth )

Adam Rose vs Heath Slater - Single Match


Zil çalıyor ve maç başlıyor.Slater maça hızlı başlıyor. Bir tekme ardından yumruk darbeleri. Adam Rose'u ringin köşesine yolluyor üzerine doğru koşan Slater'a bir Big Boot vuruyor. Ardından ringin köşesine çıkyıor, Crossbody ile üzerine atlıyor. Tuş deniyor ama başarısız oluyor. Adam Rose şimdi Headlock bağlıyor. Slater kurtuluyor ve German Suplex! Slater'dan tekrar yumruk darbeleri, ve sert bir tekme atıyor. Slater şimdi de bir Big Boot vuruyor.Tuş deniyor, Adam Rose kurtuluyor. Slater ringin köşesinde Adam Rose'u yumrukluyor ardından kaldırıp bir Slam! Ringin köşesine çıkıyor, Adam Rose ayaklarını kaldırıyor ve Roll-up pinfall tuş denemesi. Slater kurtuluyor, ringin köşesinde duran Adam Rose, üzerine koşan Slater'dan kaçıyor. İplere gidiyor dönüşte bir Clothisline, ardından Spinebuster! Ringin köşesinde duran Slater'ın üzerine koşarak bir Clothisline! Slater'ı şimdi yumrukluyor.Atletini çıkartıp yere fırlatıyor. Adam Rose iplere gidiyor, Titus ayağından tutuyor. Adam Rose afallamışken, Slater'dan Superkick. Tuş deniyor ama başarısız oluyor. Şimdi içeri giren Adam Rose'un tavşanı zıplayarak aprondan iplere tutunup, Titus O'neil'in üzerine atlıyor. Slater arkasını dönüyor bu sırada Adam Rose'dan Party Foul! Tuş deniyor ve tuş denemesi başarılı oluyor.

Kazanan : Adam Rose

Arka alandayız. Renee Young ve Lana & Rusev ikilisi var.

Renee Young : Bayanlar ve baylar, Rusev & Lana'ya hoş geldiniz deyin. Bu gece Rusev, Roman Reigns ile bir maça çıkacak, bunun hakkında nasıl hissediyorsunuz Lana?

Lana bir şeyler söylüyor Rusça. Rusev' de siçko miçko diyor anlamyorum bulgarca. :F

Lana : Rusev Crush ! ( Rusev ezecek)

Sıradaki maçımıza geçiyoruz.

The Wyatt Family vs Los Matadores & Big Show - Tag Team Match

Zil çalıyor ve maç başlıyor.Maça ilk olarak Rowan ile Primo başlıyor. Reklamlardan döndüğümüzde. Primo'dan chop vuruşlar ardından iplere gidiyor dönüşte ise iplere tutunuyor. Üzerine gelen Rowan'a durmasını söylüyor ardından Roll-up pinfall denemesi ama Rowan yıkılmıyor.Primo'yu ringin köşesine yolluyor. Primo ringin köşesinden atlıyor ancak Rowan onu havada yakalıyor ve Falloway Slam!Bray Wyatt tag alıyor. Wyatt'dan bir tekme ardından Slam. İplere gidiyor dönüşte ise Running Senton! Luke Harper tag alıyor. Harper'dan yumruk darbeleri ardından tuş denemesi. Tuş denemesi başarısız oluyor.Harper'dan şimdi de bir Uppercut.Primo iplere gidiyor ve Roll-up pinfall tuş denemesi Tuş denemesi başarısız oluyor.Harper'dan bir tekme ve tuş denemesi. Primo kurtuluyor, Rowan tag alıyor. Rowan'dan Leg Drop ardından Headlock bağlyor. Primo takla atarak kurtuluyor, Big Show tag alıyor. Big Show'dan arka arkaya Clothisline! Rowan'ı ringin köşesine yolluyor üzerine doğru koşarak Clothisline! Rowan iplere gidiyor dönüşte Big Show'un ayaklarına doğru bir Shoulder Block. Bray Wyatt tag alıyor. Wyatt'dan ardı ardına seri tekme ve yumruklar. Ardından bir DDT vuruyor ve tuş denemesi. Big Show kurtuluyor, Luke Harper tag alıyor. Harper'dan seri tekmeler, Harper Headlock bağlıyor. Big Show kurtulmaya çalışıyor. Hafiften ayağa kalkıyor ve yumruk darbeleri atıyor. İplere gidiyor dönüşte Harper'dan Dropkick! Rowan tag alıyor. Rowan'dan da seri tekmeler geliyor. Big Show ringin dışına çıkıyor. Bray Wyatt tag alıyor.Wyatt'dan Uppercut, Big Show'dan Headbutt. İkili tekrar ringin içindeler. Harper tag alıyor. Harper'dan bir tekme, tekrar Headlock bağlıyor. Big Show kurtuluyor ve Suplex! Big Show ringin köşesine çıkıyor ve atlıyor ancak Harper kenarı çekiliyor. Harper, ringin köşesinde duran Epico & Primo'ya saldırıyor. Bray Wyatt tag alıyor. Wyatt'dan tekme ve Headlock bağlıyor.Big Show kurtuluyor ve bir Suplex! Epico tag alıyor. Epico ringin köşesine çıkıyor ve Bray Wyatt'ın üzerine atlıyor. Ardından iplere gidiyor dönüşte Clothisline! Epico'dan akrobatik hareketler ardından iplere gidiyor ama Bray Wyatt'dan Clothisline. Rowan ile Haper Primo'ya ringin dışında saldırıyor. Big Show'dan Rowan'a bir tekme. Luke Harper'da Big Show'u ringin demirlerine çarptırıyor. Ringin içinde ise Bray Wyatt'dan bir tekme. Primo iplere gidiyor dönüşe ringin dışında duran Luke Harper'ın üzerine atlıyor ardından ringin köşesine çıkıyor.Bray Wyatt kenarı kaçılıyor, Primo iplere gidiyor dönüşte Bray Wyatt onu yakalıyor ve Sister Abigail! Tuş deniyor ve tuş denemesi başarılı oluyor.


Kazanan : The Wyatt Family

Arka alandayız. Tekrar Renee Young bizlerle.

Renee Young: Bayanlar ve baylar! Roman Reings'e hoş geldiniz deyin. Roman bu gece Rusev ile maçın var, nasıl hissediyorsun neler söylemek istersin?

Roman Reigns : Rakibimin Rus, Amerikalı ya da küçük yeşil marslılar olması umurumda değil. Ayrımcılık yapmıyorum, bir kişiye karşı herkes! Bu gece Rusev ile pazar günü ise dövüşü Seth Rollins'e getiriyorum. ''Believe That''

AJ Lee'nin müziği duyuluyor sıradaki maç için spiker koltuğunda yorumcu olacak. Spiker masasına gelip oturuyor.

Paige vs Nikki Bella - Single Match

Zil çalıyor ve maç başlıyor.Paige, Nikki Bellayı ittiriyor. Ardından ikili yumruklaşmaya başlıyor. Paige, Nikki Bella'yı ringin köşesine yolluyor üzerine giderken Nikki'den dirsek darbesi. Ardından ringin köşesine çıkıp oradan Superkick yapıyor.Nikki tuş deniyor ama Paige ringin dışına kaçıyor. Nikki, Paige'in saçlarından çekip tutuyor ardından ringin dışına yolluyor.İkili tekrar ringin içine giriyor. Paige'den Superkick geliyor. Paige şimdi Headlock bağlıyor. Nikki kurtuluyor ama Paige'den yumruk darbeleri. Nikki'de yumruk darbeleri ile karşılık veriyor bu sefer paige'den tekrar Superkick! Nikki iplere gidiyor dönüşte ise bir Clothisline ardından Dropkick. Paige'i kaldırıp bir Suplex daha vuruyor.Tuş deniyor ama başarısız oluyor.Paige'den tekrar Superkick ve RamPaige! Tuş deniyor ve tuş denemesi başarılı oluyor.

Kazanan : Paige

AJ Lee bu sırada Paige'in kemerini alıp ringe geliyor. Onu biraz kışkırtıyor, Nikki Bella gelip elinden kemeri alıyor. Paige ile AJ Lee'ye saldırıyor ve kemeri havaya kaldırıp bu benim diyor.

Bo Dallas vs Jack Swagger - Single Match

Zil çalıyor ve maç başlıyor.İkili lock-up yaparak başlıyorlar. Swagger üstün çıkıyor hakem araya girip ayırıyor. Tekrar lock-up yapıyorlar. Bo Dallas'dan bir tokat geliyor.Ardından ringin dışına kaçıyor kovalamaca başlıyor. Swagger'dan bir Clothisline geliyor. Bo Dallas'ı kaldırıp spiker masasına fırlatıyor ardından ringin içine sokuyor. Swagger apronda beklerken, Bo Dallas'dan bir tekme ve Neckbreaker! Bo Dallas'Dan bir Clothisline ve tuş denemesi. Swagger kurtuluyor. Şimdi Bo Dallas, Chin Lock bağlıyor. Swagger kurtuluyor ve Big Boot vuruyor. Ardından ringin köşesine çıkıp Swagger Bomb yaparak atlıyor.Bo Dallas ringin dışına kaçarken, Swagger ayaklarından tutuyor. Hakem araya girip ayırıyor. Bu sırada Bo Dallas, Swagger'ın kolundan tutup iplere doğru bastırıyor. Ringin içine giriyor ve Swagger'ı yakalayıp Bo Dazzler! Tuş deniyor ve tuş denemesi başarılı oluyor.

Kazanan : Bo Dallas

Arka alandayız. Renee Young üçüncü kez bizlerle.

Renee Young : Bayanlar ve baylar Mark Henry'e hoş geldiniz deyin. Rusev ile karşılaşmandan sonra nasıl hissediyorsun?

Mark Henry : İyi hissettiriyor.1992 Olimpiyatlarda bir Rus beni yendi. 1996 yılında, yaralandığım için ,bir Rus beni yendi. Bu pazar, sadece kendim için değil, taraftarlar ve ülke için de kazanma şansına sahibim. Mark Henry, Rusev'i ezecek

Rusev (w/Lana) vs Roman Reigns - Single Match


Zil çalıyor ve maç başlıyor.İkili lock-up yaparak başlıyorlar. Kendilerini kaybedip ringin dışına düşüyorlar. Rusev'den bir tekme, Roman'da Upercut ile karşılık veriyorlar. Tekrardan ringin içindeler. Roman iplere gidiyor dönüşte ise Shoulder Block. Rusev'i ringin köşesinde yumrukluyor, Rusev'den sert bir tekme.Ardından Roman'ı yerde tekmeliyor, ringin köşesine götürüp yumrukluyor. Rusev Bearhug bağlıyor. Roman dirsek darbeleri atarak kurtuluyor, ringin köşesine çıkıp Superman Punch vuruyor. Ardından iplere gidiyor ama Rusev'den Dropkick! Reklamlardan döndüğümüzde, Rusev tekrar Bearhug bağlamış vaziyette.Roman,Roman yumruk darbeleri atarak kurtuluyor ardından Headbutt. Rusev, Roman'ı ringin köşesine yolluyor üzerine giderken, Roman'dan bir Big boot. Ardından bir Clothisline vurmayı da ihmal etmiyor.Roman'Dantekrar bir Clothisline, Rusev iplere gidiyor dönüşte ise Roman'dan samoan Drop. Roman'dan seri yumruklar iplere gidiyor ve Superman Punch! Tuş deniyor ama başarısız oluyor. Roman'dan şimdi bir Uppercut geliyor ardndan ringin dışına çıkıyor. Rusev'e bir Dropkick vuruyor. Tauntunu yapıyor, bu sırada çanta ile gelen Seth Rollins dikkatini dağıtıyor.Arkasını döndüğünde Rusev'den Machka Kick! Rusev'den The Accolade denemesi, Roman kurtuluyor ve Suplex! Bu sırada ringin köşesine çıkan Seth, çanta ile Rusev'in üzerine atlıyor.

Zil çalıyor ve maç DQ bitiyor. Bu sırada Roman, Seth Rollins'i ringin dışına yolluyor. Rusev'e bir Superman Punch vuruyor.Roman ile Seth büyük bir kavgaya tutuşuyor. Rusev & Lana kutlamalarını yapıyorlar.

Kazanan : Rusev (w/ Lana) by DQ


Şovun sonuna geliyoruz.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: