RPG Dönmeye Mecbur Bir Adam

Johnny Sack

CM P*nk S*veni
Konular
1,806
Beğeni sayısı
1,592
PG Nakit
390
RPG Karakteri
Goldberg
Favori Güreşçi
Mark Henry

altgelir1.jpg

Goldberg’in beş parasız kaldıktan sonra taşındığı apartman dairesindeyiz. Evde kaos hakim. Goldberg’in eşi Wanda deliye dönmüş bir şekilde Goldberg’e bağırıyor, Goldberg ise onu sakinleştirmeye çalışıyor.

Wanda: Allah senin belanı versin. Hayatımızı aptal hırsların uğruna kararttın, cebimizde bir kuruş kalmadı. Şimdi de karşıma gelip utanmadan ben güreşe dönmeyeceğim diyorsun. Keşke seni tanımasaydım lanet olsun o güne!

Goldberg: Sus be kadın sus be! Dönemem diyorum sana, ben bir şekilde para bulup getireceğim sana diyorum.

Wanda: Satacak neyin kaldı. Her şeyi sattın savdın yedin. Eşyalarımıza kadar haciz geldi. Elde tek kalan şey senin o aptal kemerlerin. O değersiz, çirkin şeyleri satsak makarnacıya borçlarının yarısını bile kapatamayız.

Goldberg: Reis seçmene makarna dağıtınca oy veriyorlar dedi ben de onu dinledim nereden bileyim böyle olacağını?

Wanda: Madem onu bilmiyordun, şimdi bunu bil: SENİ BOŞUYORUM! Beni kaybettin artık. Yüzümü bir daha mahkeme salonunda görürsün.

Wanda hışımla odadan çıkarken Goldberg’in duyguları darmadağın. Çok sevdiği karısını bir seçim aşkı uğruna kaybetmenin acısı var yüzünde.

1688417602961.png

Goldberg hemen telefonuna uzanıyor.

Goldberg: Jimciğim naber, ben Bill Goldberg. Nasılsın nasıl gidiyor? Ben de idare ediyorum işte. Yeni şirket açıyormuşsun hayırlı olsun demek için aradım. Haberin olsun ben de boştayım çalışmak için, ne zamandır güreşmiyorum özledim valla. Gençlerle çalışmayı çok isterim.

Goldberg’in surat ifadesinden telefondaki Jim Cornette’in ona olumsuz cevap verdiği anlaşılıyor ve Goldberg sesini yükseltip ciddi tondan konuşuyor.

Goldberg: Bak Jim. Sen bana yaşlandın diyorsun ama hala sağlığım da fiziğim de yerinde. Sporu hiçbir zaman bırakmadım, güreşe olan tutkum da hep aynı kaldı. Evet kaybettiğim valilik seçimi itibarımı biraz zedelemiş olabilir. Aslında halkın da tepkisi bana karşı son bir aya kadar iyiydi de, maalesef sonradan sert dilimin kurbanı oldum ben. Şu dilimi si****. Bu işe çok ihtiyacım var kısacası baba. Öyle böyle değil. Durumlar çok kötü. Karım terk etti, sıfırı tükettim elde avuçta hiçbir şey kalmadı. Bir tek ismim ve kariyerim var elimde. Gücümün yettiği tek şey güreşmek. Nolur bana bir şans ver, ne istersen yaparım.

Goldberg’in yüzünden Jim’in onay verdiği anlaşılıyor. Jim’e teşekkürler yağdıran Goldberg onla vedalaşıp telefonu kapatıyor. Yüzünde meraklı ve heyecanlı bir ifade var.

Goldberg-3.jpg

Goldberg: Yeniden, sıfırdan zirveye, ailem için.​

Ekli dosyalar

• desktop-wallpaper-bill-goldberg-goldberg.jpg
    desktop-wallpaper-bill-goldberg-goldberg.jpg
    57.1 KB · Görüntüleme: 0
Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: