Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
Rozetler
ELITE Efektleri
ELITE Üyelik
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Oyun Merkezi
Sorular ve Anketler
PAYBACK #69'a Puanınız ve Değerlendirmeniz
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="god is an astronaut" data-source="post: 361941" data-attributes="member: 91"><p>Vize haftası öncesine denk gelmesinde canlı takip yapamadık, haftaya tam vizelerin bitiş gününe denk gelecek ama buradayız. Bu şov için şöyle bir başlayalım:</p><p></p><p>Roman'ın RR galibiyetinin gölgelenme meselesi ilginç ama sonucun herhangi bir şekilde değişeceğini düşünmüyorum, belki Reigns NWO'da WM Main Event hakkını korumak için bir maça vs. çıkabilir. İtalyan mafyası WM'nin peşini bırakmayacak orası gün gibi açık. Kaldı ki sonraki Tony vs. Alberto vignettesi de buna işaret, ben Main Event maçında maça toplamda kaç kişinin müdahil olacağını merak ediyorum bu yandan. Eldeki senaryoda kafadan 8 (Reigns, Tony, Luca, Del Rio, Paul, Enzo, Dwayne, Wes) potansiyelli isim sayabiliyorum çünkü. Dark STG kemer çözmüş, sevindik sevdiğimiz bir karakter. PURE kemerinin geçen sezonki önemine yaklaşabileceği, hatta geçebileceği bir senaryonun temelleri olabilir bu. Keza spikerler de söylemiş STG'nin potansiyeli aslında ana kemere bile rahatlıkla gider, böyle bir potansiyel PURE'u rahatlıkla uçurabilir. Bize bir çember maçı gözükmüş yolda, RR'ye Kruger'lık maç demiştik ama çember maçı da bir o kadar Kruger potansiyeli. Şu vizeler bir geçsin bu ay performansı %150'ye çıkaralım. Hem Promo hem takip olarak, RPG hasretim arttı RR döneminde de kişisel mevzulardan istediğim kadar aktiflik gösteremedim; özellikle Promo açısından. Ben kazanır mıyım bilmiyorum ama bence Sami WM'ye şampiyon olarak gitmeyecek bu da ayrı bir tahminim olarak kalsın. Sakat Dominik'ten sonra Rey ilginç bir hamle olacak, menajer olarak alındığını biliyorum bu yüzden hikayedeki rolü Dominik sakatken nasıl şekillenir göreceğiz. Perry'nin NWO'da Cash In yeme ihtimali bana uzak gelmiyor konudan bağımsız bir tahmin olarak. Edge vs. Jeff felaket iyi bir match up olur yalnız, WHC bileti olmasa feudlarının uzamasını dileyebilirdim. Kardeşinin intikamı muhabbetini çevirir diye bekledim Jeff'i ilk okurken gördüğümde ama intikamdan öte direkt Edge'i hedefine aldığını görüyorum bu haliyle. Haftaya sarar bu maçı okuması, maç yazmayı mı özledim acaba ak her eşleşme ilgi çekici geliyor bana. Bray'in ana kemer potasından düşmeyeceğini tahmin etmek zor değildi, nitekim WHC'de mevzular karışacakken PGW'yi hedef alması da şaşırtıcı olmadı. Orton'ın taze şampiyon buffı var ama Bray Wyatt her zaman Bray Wyatt'tır. Bu da kazananı kolay bir eşleşme olmayacak belli ki. SEX galibiyetine de bir inceden sevindik, RPG'nin en temel taşlarından birisinin kemerleri tutması her daim sarar. STG dahil yeni üç şampiyonu kutlarım, emeğinize sağlık okurken keyif aldığım bir şov oldu.</p><p></p><p>Bu arada: </p><p></p><p>[ATTACH=full]13701[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="god is an astronaut, post: 361941, member: 91"] Vize haftası öncesine denk gelmesinde canlı takip yapamadık, haftaya tam vizelerin bitiş gününe denk gelecek ama buradayız. Bu şov için şöyle bir başlayalım: Roman'ın RR galibiyetinin gölgelenme meselesi ilginç ama sonucun herhangi bir şekilde değişeceğini düşünmüyorum, belki Reigns NWO'da WM Main Event hakkını korumak için bir maça vs. çıkabilir. İtalyan mafyası WM'nin peşini bırakmayacak orası gün gibi açık. Kaldı ki sonraki Tony vs. Alberto vignettesi de buna işaret, ben Main Event maçında maça toplamda kaç kişinin müdahil olacağını merak ediyorum bu yandan. Eldeki senaryoda kafadan 8 (Reigns, Tony, Luca, Del Rio, Paul, Enzo, Dwayne, Wes) potansiyelli isim sayabiliyorum çünkü. Dark STG kemer çözmüş, sevindik sevdiğimiz bir karakter. PURE kemerinin geçen sezonki önemine yaklaşabileceği, hatta geçebileceği bir senaryonun temelleri olabilir bu. Keza spikerler de söylemiş STG'nin potansiyeli aslında ana kemere bile rahatlıkla gider, böyle bir potansiyel PURE'u rahatlıkla uçurabilir. Bize bir çember maçı gözükmüş yolda, RR'ye Kruger'lık maç demiştik ama çember maçı da bir o kadar Kruger potansiyeli. Şu vizeler bir geçsin bu ay performansı %150'ye çıkaralım. Hem Promo hem takip olarak, RPG hasretim arttı RR döneminde de kişisel mevzulardan istediğim kadar aktiflik gösteremedim; özellikle Promo açısından. Ben kazanır mıyım bilmiyorum ama bence Sami WM'ye şampiyon olarak gitmeyecek bu da ayrı bir tahminim olarak kalsın. Sakat Dominik'ten sonra Rey ilginç bir hamle olacak, menajer olarak alındığını biliyorum bu yüzden hikayedeki rolü Dominik sakatken nasıl şekillenir göreceğiz. Perry'nin NWO'da Cash In yeme ihtimali bana uzak gelmiyor konudan bağımsız bir tahmin olarak. Edge vs. Jeff felaket iyi bir match up olur yalnız, WHC bileti olmasa feudlarının uzamasını dileyebilirdim. Kardeşinin intikamı muhabbetini çevirir diye bekledim Jeff'i ilk okurken gördüğümde ama intikamdan öte direkt Edge'i hedefine aldığını görüyorum bu haliyle. Haftaya sarar bu maçı okuması, maç yazmayı mı özledim acaba ak her eşleşme ilgi çekici geliyor bana. Bray'in ana kemer potasından düşmeyeceğini tahmin etmek zor değildi, nitekim WHC'de mevzular karışacakken PGW'yi hedef alması da şaşırtıcı olmadı. Orton'ın taze şampiyon buffı var ama Bray Wyatt her zaman Bray Wyatt'tır. Bu da kazananı kolay bir eşleşme olmayacak belli ki. SEX galibiyetine de bir inceden sevindik, RPG'nin en temel taşlarından birisinin kemerleri tutması her daim sarar. STG dahil yeni üç şampiyonu kutlarım, emeğinize sağlık okurken keyif aldığım bir şov oldu. Bu arada: [ATTACH type="full"]13701[/ATTACH] [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Oyun Merkezi
Sorular ve Anketler
PAYBACK #69'a Puanınız ve Değerlendirmeniz
Menü
Giriş yap