RPG PAYBACK #69'a Puanınız ve Değerlendirmeniz

• 5

Oy: 11 91.7%
  • 4

Oy: 1 8.3%
  • 3

Oy: 0 0.0%
  • 2

• 1

• Kullanılan toplam oy
    12

jaques

clk
Konular
69
Beğeni sayısı
2,728
PG Nakit
320
RPG Karakteri
Dirty Dom
Dün gece dışarda olduğumdan bakma canlı kalma fırsatım olmadı, inanılmaz bir şov olmuş. Roman'dan başkası şovu açmamalıydı zaten isabetli başlangıç yapmışız. AMA ROMAN'I BÖLEN ADAM ÖYLE BÖYLE KRİZE SOKMADI, GBB YİNE ŞOVLARA ATTIĞI YORUMLARLA ŞİRKETE YÖN VERDİ A. No Way Out'da alayım 1v1 maçımı. İtalyanlara sövme işine ara verdik. Don'a ısındık feci, Del Rio'nun heykeli de yıkarız bu böyle bilinsin. STG'nin girdiği anda kemer değişimini çaktım. Fazlasıyla hak ediyordu hatta defalarca kez dediğim gibi WM'de ana kemer almasını isterdim. Umarım sayesinde Pure kemerinin umarım değeri artar. TVC potası karışıyor ama endişelik bir şey çıkmaz bence Sami kemeri WrestleMania'ya götürür. Chamber maçı tahminimiz de belli olsun hafiften. Punk v Wes de inanılmaz sardı. Sülo'ya yaptığım titantron'u ekip sonunda kanala atıp şovda kullanmış valla gururlandım. Temiz bir sonuç beklemiyordum öyle de olmuş. Buradaki bomba Rey return oldu kesinlikle.

Gjh0KgZXwAA5lHw.jpg

Şundan geliyor gibi ama bilemedim. Dom'u adam eder, sakatlığı erken atlatmasına neden oluruz belki... Chamber maçına resmi olarak girdiğimizde göre Baytan'ın serüveni bitiriyoruz diye yorumladım.

Edge - Lita fotoları da feci boşluğa geldi, Hardy'nin gelişiyle odaklandım yine de. Edge buradan ana kemere, Hardy TVC'ye gider gibi geliyor. Orton PGWC alır almaz Wyatt ile bir kesişim bekliyordum, dakika bir gol bir kesişmişler. Promo baya güzel yazılmış ellere sağlık. SONUNDA TTC GÖRDÜK ÖYLE BÖYLE SEVİNMEDİK. Val Venis'in şu TTC dogluğu çok hoşuma gidiyor. İkiliye hayırlı olsun. Tam puanlık bir şov.

god is an astronaut

anti evergreen luster
Konular
35
Beğeni sayısı
998
PG Nakit
65
RPG Karakteri
Max Caster
Vize haftası öncesine denk gelmesinde canlı takip yapamadık, haftaya tam vizelerin bitiş gününe denk gelecek ama buradayız. Bu şov için şöyle bir başlayalım:

Roman'ın RR galibiyetinin gölgelenme meselesi ilginç ama sonucun herhangi bir şekilde değişeceğini düşünmüyorum, belki Reigns NWO'da WM Main Event hakkını korumak için bir maça vs. çıkabilir. İtalyan mafyası WM'nin peşini bırakmayacak orası gün gibi açık. Kaldı ki sonraki Tony vs. Alberto vignettesi de buna işaret, ben Main Event maçında maça toplamda kaç kişinin müdahil olacağını merak ediyorum bu yandan. Eldeki senaryoda kafadan 8 (Reigns, Tony, Luca, Del Rio, Paul, Enzo, Dwayne, Wes) potansiyelli isim sayabiliyorum çünkü. Dark STG kemer çözmüş, sevindik sevdiğimiz bir karakter. PURE kemerinin geçen sezonki önemine yaklaşabileceği, hatta geçebileceği bir senaryonun temelleri olabilir bu. Keza spikerler de söylemiş STG'nin potansiyeli aslında ana kemere bile rahatlıkla gider, böyle bir potansiyel PURE'u rahatlıkla uçurabilir. Bize bir çember maçı gözükmüş yolda, RR'ye Kruger'lık maç demiştik ama çember maçı da bir o kadar Kruger potansiyeli. Şu vizeler bir geçsin bu ay performansı %150'ye çıkaralım. Hem Promo hem takip olarak, RPG hasretim arttı RR döneminde de kişisel mevzulardan istediğim kadar aktiflik gösteremedim; özellikle Promo açısından. Ben kazanır mıyım bilmiyorum ama bence Sami WM'ye şampiyon olarak gitmeyecek bu da ayrı bir tahminim olarak kalsın. Sakat Dominik'ten sonra Rey ilginç bir hamle olacak, menajer olarak alındığını biliyorum bu yüzden hikayedeki rolü Dominik sakatken nasıl şekillenir göreceğiz. Perry'nin NWO'da Cash In yeme ihtimali bana uzak gelmiyor konudan bağımsız bir tahmin olarak. Edge vs. Jeff felaket iyi bir match up olur yalnız, WHC bileti olmasa feudlarının uzamasını dileyebilirdim. Kardeşinin intikamı muhabbetini çevirir diye bekledim Jeff'i ilk okurken gördüğümde ama intikamdan öte direkt Edge'i hedefine aldığını görüyorum bu haliyle. Haftaya sarar bu maçı okuması, maç yazmayı mı özledim acaba ak her eşleşme ilgi çekici geliyor bana. Bray'in ana kemer potasından düşmeyeceğini tahmin etmek zor değildi, nitekim WHC'de mevzular karışacakken PGW'yi hedef alması da şaşırtıcı olmadı. Orton'ın taze şampiyon buffı var ama Bray Wyatt her zaman Bray Wyatt'tır. Bu da kazananı kolay bir eşleşme olmayacak belli ki. SEX galibiyetine de bir inceden sevindik, RPG'nin en temel taşlarından birisinin kemerleri tutması her daim sarar. STG dahil yeni üç şampiyonu kutlarım, emeğinize sağlık okurken keyif aldığım bir şov oldu.

Bu arada:

1744529217461.png

Sikiru

Long Time hissediyor
Konular
135
Beğeni sayısı
2,088
PG Nakit
655
GOLDUS- Roman'la açmışız şovu, big dawg club. Bizim avukatın hal ve tepkiler birebir Ersan Şen vallahi bu işin sonu nereye gider kestiremedik henüz, Roman'ın kimi seçeceği de NWO sonrasına kalacak gibi duruyor ama WHC etrafında çok fazla isim varken PGWC olacaktır muhtemelen. Daha doğrusu bana sürpriz olur WHC'yi seçmesi. La Piyon si si si. Capo'ya büst yok çünkü onunkine beton yetmiyor şekli bir İtalya rüyası yaşamaya devam, Mexico City'den alamıyorsak şovu biz basarız orayı sorun yok. Cardona'yı da şampiyonluğu da unutmuştuk açıkçası, Dark STG'nin ellerinde bir ana kemer muamelesi görmesini bekliyoruz bakalım. La bu Regal'i öldüreceğim, iki ana kemeri çemberde savunmak doğru değilmiş. Yeşil giyinen adamlar kuytu köşede takmasın da ben diyeyim. Helms de hoşgelmiş, "damdan düşer gibi" düşme line'ı güzel. Kruger çemberde olursa favorilerden biri olur ama bir diğer katılımcıları da görmek lazım. Şu yeni Wes çok iyiymiş amaaa. Bok işini Keith'e paslayıp çıktı, runner-up'ı kaptı, çember maçını kaptı... sorun yok bak. Punk eşşeğinin torbalara gereken muameleyi çekmiş bize olsa olsa kardeş olur bu adamdan da Rey ne alaka mesela ya. Tüm serüven ihtiyarlar ve mızmız çocuklarıyla uğraşmakla geçiyor, Picci de çar değişip yine bize dikiliyor senin ben. Az vakit olsun da 385 satırlı shoot promo akar. Hardy gerçekleri balgam gibi atmış Edge'in yüzüne, şu ikiliden çembere gelen yine Edge olacak gibi ama. İhtiyarlar başımıza bela yemin ederim. Orton'ın gövde gösterisini bölen adam da beklediğini gibi æmoğlu. Eğer Reigns de PGWC'yi seçerse büyük curcuna var burda. Wyatt'ın promo çok iyiymiş bu arada uzun zamandır okuduğum en iyisiydi. #69'a özel SEX tarifesi gelmiş, ekip böyle kendi içinde pasif-agresif, çıtır gerilimli ve her zamanki SEX haliyle daha bir iyi olmuş. Yeni şampiyonlara tebrikler, ekibin eline sağlık.

Hellraiser

STONE COLD SAID SO!
Konular
75
Beğeni sayısı
1,323
PG Nakit
610
Favori Güreşçi
"Macho Man" Randy Savage
RPG Karakteri
VACANT
Şovun açılışını RR kazananı OTC yapmış ki hak etti de. Roman'ın ağır ağır bu şekilde işlenmesini ben aşırı sevdim.. Crusifino, Şef'in sözlerini bölmenin cezasını almış. Ne kadar Mafya da olsan Şef ile uğraşmayacaksın bunu zor yoldan öğrenirsin Crusifino.. Roman'ın seçimi konusunda bende meraktayım WHC etrafı kalabalık bende çoğu gibi PGWC'ye yöneleceğini düşünüyorum.. D'Angelo ve ADR'nin uzun soluklu bir feudda girişeceğini tahmin ediyorum.. Bu feudun galibi kim olur kestirmek pek mümkün değil, iki taraftın oyuncuları da iyi oyuncular.. Hikayesel olarak şua ADR üstün gözükse de D'Angelo'nun altta kalacağını sanmıyorum. PUREC'de fenasal olaylar yaşanmış, Drew'in dönüşü anlık olsa da Angela Segmenti fenaydı.. Dark STG'nin artık kemer alması gerekiyordu ve öyle de olmuş, Cardona buradan nereye geçiş yapacak onu merak ediyorum ben. Dark STG sayesinde PUREC uzun süre akıllarda kalacaktır diye düşünüyorum. İki ana kemerin çemberde savunulmaması bana da biraz garip gelmedi değil. Helms'in debutu gerçeklemiş, kendisi üzerindeki senaryoları merak ediyoruz. @GBB Hoşgeldin diyeyim buradan. 🔥 Wes Lee'nin Bok Lee'likten kurtulması onun için iyi oldu gerçekten, çembere katılması iyi olmuş. Punk'ın dengeleri ne kadar etkiler bunu da zamanla göreceğiz ve Sikiru gibi bende Rey'in alakasını pek çözemedim. Edge - Jeff'in segmentinde geçmişteki hesapların ortaya dökülmesi fena olmuş bu kısmı aşırı sevdim, Lita'nın da sonunda debut yapması hoşuma gitti elbette. MAYHEM'deki maç için bazı tahminler var kafamda elbette ama ekibin düşündükleri ile bizim düşündüklerimiz bir olmuyor.. Jeff'in Grand Slam yapması ihtimali bana göre ağır basıyor bunun içinde maçı kaybederek PTVC için çembere gitme ihtimali daha yüksek. Edge olarak Çembere gittiğimiz de yine kazanan taraf olacağımı sanmıyorum, karakterin biraz daha pişmesi gerek gibi ama ME potasında olmakta benim için keyif verici yeterince.. Malakai dönemine göre hikayelerden ve karakterden daha çok keyif aldığımı söylemem gerek. Yeni Şampiyon Orton'ı bölebilecek tek adam Wyatt'dan başkası olamaz şuan zaten. Wyatt çok uzun süredir ME potasında "Taçsız Kral" tadında takılıyor ama bence artık bu performansın kemer ile ödüllendirilmesi gerek. Reigns'in de PGWC'ye yöneleceğini düşünürsek, Orton - Wyatt - Reigns üçlüsünden çok acayip bir feud bizi bekler.. Şimdi gelelim ME'deki olaya; Aslında sonuç bizi çok şaşırtmadı çünkü şovun sayısı itibariyle SEX tarafına özel bir şeyler olacağı belliydi ve bunu da TTC alarak yaşadılar. Kendilerini tebrik ederim. Ek olarak ise Kofi'yi pek hafife almamak gerek, Royal Rumble'da çok iyi performans gösterdi ve bu maçta da bana kalırsa yeterince iyiydi.. 5/5 bastık zaten şova bittiği gibi ekibin ellerine sağlık. 🍻

GBB

👑
Konular
62
Beğeni sayısı
2,877
PG Nakit
625
Şovun açılışını RR kazananı OTC yapmış ki hak etti de. Roman'ın ağır ağır bu şekilde işlenmesini ben aşırı sevdim.. Crusifino, Şef'in sözlerini bölmenin cezasını almış. Ne kadar Mafya da olsan Şef ile uğraşmayacaksın bunu zor yoldan öğrenirsin Crusifino.. Roman'ın seçimi konusunda bende meraktayım WHC etrafı kalabalık bende çoğu gibi PGWC'ye yöneleceğini düşünüyorum.. D'Angelo ve ADR'nin uzun soluklu bir feudda girişeceğini tahmin ediyorum.. Bu feudun galibi kim olur kestirmek pek mümkün değil, iki taraftın oyuncuları da iyi oyuncular.. Hikayesel olarak şua ADR üstün gözükse de D'Angelo'nun altta kalacağını sanmıyorum. PUREC'de fenasal olaylar yaşanmış, Drew'in dönüşü anlık olsa da Angela Segmenti fenaydı.. Dark STG'nin artık kemer alması gerekiyordu ve öyle de olmuş, Cardona buradan nereye geçiş yapacak onu merak ediyorum ben. Dark STG sayesinde PUREC uzun süre akıllarda kalacaktır diye düşünüyorum. İki ana kemerin çemberde savunulmaması bana da biraz garip gelmedi değil. Helms'in debutu gerçeklemiş, kendisi üzerindeki senaryoları merak ediyoruz. @GBB Hoşgeldin diyeyim buradan. 🔥 Wes Lee'nin Bok Lee'likten kurtulması onun için iyi oldu gerçekten, çembere katılması iyi olmuş. Punk'ın dengeleri ne kadar etkiler bunu da zamanla göreceğiz ve Sikiru gibi bende Rey'in alakasını pek çözemedim. Edge - Jeff'in segmentinde geçmişteki hesapların ortaya dökülmesi fena olmuş bu kısmı aşırı sevdim, Lita'nın da sonunda debut yapması hoşuma gitti elbette. MAYHEM'deki maç için bazı tahminler var kafamda elbette ama ekibin düşündükleri ile bizim düşündüklerimiz bir olmuyor.. Jeff'in Grand Slam yapması ihtimali bana göre ağır basıyor bunun içinde maçı kaybederek PTVC için çembere gitme ihtimali daha yüksek. Edge olarak Çembere gittiğimiz de yine kazanan taraf olacağımı sanmıyorum, karakterin biraz daha pişmesi gerek gibi ama ME potasında olmakta benim için keyif verici yeterince.. Malakai dönemine göre hikayelerden ve karakterden daha çok keyif aldığımı söylemem gerek. Yeni Şampiyon Orton'ı bölebilecek tek adam Wyatt'dan başkası olamaz şuan zaten. Wyatt çok uzun süredir ME potasında "Taçsız Kral" tadında takılıyor ama bence artık bu performansın kemer ile ödüllendirilmesi gerek. Reigns'in de PGWC'ye yöneleceğini düşünürsek, Orton - Wyatt - Reigns üçlüsünden çok acayip bir feud bizi bekler.. Şimdi gelelim ME'deki olaya; Aslında sonuç bizi çok şaşırtmadı çünkü şovun sayısı itibariyle SEX tarafına özel bir şeyler olacağı belliydi ve bunu da TTC alarak yaşadılar. Kendilerini tebrik ederim. Ek olarak ise Kofi'yi pek hafife almamak gerek, Royal Rumble'da çok iyi performans gösterdi ve bu maçta da bana kalırsa yeterince iyiydi.. 5/5 bastık zaten şova bittiği gibi ekibin ellerine sağlık. 🍻
aga ben crusifino'yum helms @Caliph :D

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi