- Konular
- 69
- Beğeni sayısı
- 2,728
- PG Nakit
- 320
- RPG Karakteri
- Dirty Dom
Dün gece dışarda olduğumdan bakma canlı kalma fırsatım olmadı, inanılmaz bir şov olmuş. Roman'dan başkası şovu açmamalıydı zaten isabetli başlangıç yapmışız. AMA ROMAN'I BÖLEN ADAM ÖYLE BÖYLE KRİZE SOKMADI, GBB YİNE ŞOVLARA ATTIĞI YORUMLARLA ŞİRKETE YÖN VERDİ A. No Way Out'da alayım 1v1 maçımı. İtalyanlara sövme işine ara verdik. Don'a ısındık feci, Del Rio'nun heykeli de yıkarız bu böyle bilinsin. STG'nin girdiği anda kemer değişimini çaktım. Fazlasıyla hak ediyordu hatta defalarca kez dediğim gibi WM'de ana kemer almasını isterdim. Umarım sayesinde Pure kemerinin umarım değeri artar. TVC potası karışıyor ama endişelik bir şey çıkmaz bence Sami kemeri WrestleMania'ya götürür. Chamber maçı tahminimiz de belli olsun hafiften. Punk v Wes de inanılmaz sardı. Sülo'ya yaptığım titantron'u ekip sonunda kanala atıp şovda kullanmış valla gururlandım. Temiz bir sonuç beklemiyordum öyle de olmuş. Buradaki bomba Rey return oldu kesinlikle.
Şundan geliyor gibi ama bilemedim. Dom'u adam eder, sakatlığı erken atlatmasına neden oluruz belki... Chamber maçına resmi olarak girdiğimizde göre Baytan'ın serüveni bitiriyoruz diye yorumladım.
Edge - Lita fotoları da feci boşluğa geldi, Hardy'nin gelişiyle odaklandım yine de. Edge buradan ana kemere, Hardy TVC'ye gider gibi geliyor. Orton PGWC alır almaz Wyatt ile bir kesişim bekliyordum, dakika bir gol bir kesişmişler. Promo baya güzel yazılmış ellere sağlık. SONUNDA TTC GÖRDÜK ÖYLE BÖYLE SEVİNMEDİK. Val Venis'in şu TTC dogluğu çok hoşuma gidiyor. İkiliye hayırlı olsun. Tam puanlık bir şov.
Şundan geliyor gibi ama bilemedim. Dom'u adam eder, sakatlığı erken atlatmasına neden oluruz belki... Chamber maçına resmi olarak girdiğimizde göre Baytan'ın serüveni bitiriyoruz diye yorumladım.
Edge - Lita fotoları da feci boşluğa geldi, Hardy'nin gelişiyle odaklandım yine de. Edge buradan ana kemere, Hardy TVC'ye gider gibi geliyor. Orton PGWC alır almaz Wyatt ile bir kesişim bekliyordum, dakika bir gol bir kesişmişler. Promo baya güzel yazılmış ellere sağlık. SONUNDA TTC GÖRDÜK ÖYLE BÖYLE SEVİNMEDİK. Val Venis'in şu TTC dogluğu çok hoşuma gidiyor. İkiliye hayırlı olsun. Tam puanlık bir şov.