PPV Dynasty Spoiler | AEW Şampiyonluğu

Bero

﷽﷽﷽
Konular
2,213
Beğeni sayısı
1,994
PG Nakit
4,725
Favori Güreşçi
Bray Wyatt
Moxley s BTE Trigger ile maçı kazanıyor kemerini koruyor

Maçtan sonra ortalık karışıyor

Sikiru

Long Time hissediyor
Konular
135
Beğeni sayısı
2,088
PG Nakit
655
Bu maçın aldığı gereksiz nefret asla hafife alınmamalı, AEW kitlesinin zeka olarak bu kadar düşük olduğunu bilmiyordum görmüş oldum.

Yaşa. Fakat tüm gereksiz nefret Deathriders/Elite hikayesi ve Mox'un reignini daha da kıymetli kılıyor. AEW'ya yeni bir katman yarattılar ve her şeyin "en iyisini" bilen kitle hezeyanda, mükemmel.

RebornByUnpredictable

PG.net Kullanıcısı
Konular
0
Beğeni sayısı
134
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Jon Moxley
Yaşa. Fakat tüm gereksiz nefret Deathriders/Elite hikayesi ve Mox'un reignini daha da kıymetli kılıyor. AEW'ya yeni bir katman yarattılar ve her şeyin "en iyisini" bilen kitle hezeyanda, mükemmel.
Ben reignini pek beğenmiyorum fanı olmama rağmen ama bu onun yenen ismin alacağı desteği daha da önemli kılacak, yenen kişi çok önemli konumda olacak. Bana kalırsa doğru isim Hangman Page ama sanırım eğer ölmeden gelirse şirket için doğru isim Darby Allin. AEW kitlesi Swerve kazansın, All In main eventi Page vs Swerve olsun istiyordu ama zaten Swerve geçen yıl aynılarını yaptı neden tekrara düşülsün ki saçma.

Sikiru

Long Time hissediyor
Konular
135
Beğeni sayısı
2,088
PG Nakit
655
Ben reignini pek beğenmiyorum fanı olmama rağmen ama bu onun yenen ismin alacağı desteği daha da önemli kılacak, yenen kişi çok önemli konumda olacak. Bana kalırsa doğru isim Hangman Page ama sanırım eğer ölmeden gelirse şirket için doğru isim Darby Allin. AEW kitlesi Swerve kazansın, All In main eventi Page vs Swerve olsun istiyordu ama zaten Swerve geçen yıl aynılarını yaptı neden tekrara düşülsün ki saçma.

Maç kalitesi olarak bakarsak pek beğenilmeyebilir (ki ben yine genelin aksine çok iyi buluyorum maçları, tek istisna World's End) ama müthiş momentum var Moxta. Revolution'ın bitişi dönüm noktasıydı ve şimdi de geçen senenin Dynasty'sinde kemeri kazanan Swerve'ü sürklase etti, her geçen şov heat daha da artıyor. Yeni yıla kadar sıkıcı şampiyondu şimdi herkesin kaybetmesi için can attığı biri oldu. Darby'nin zaferini Hanger'ınkinden daha da büyük yapacak tüm bu süreç dediğin gibi. Sadece AEW için değil prof. güreş için de çok özel buluyorum ben bu dönemi. Yapboz tamamlandığında umarım hayal ettirdiği kadar tatminkar ayrılırız tüm hikayeden.

RebornByUnpredictable

PG.net Kullanıcısı
Konular
0
Beğeni sayısı
134
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Jon Moxley
Maç kalitesi olarak bakarsak pek beğenilmeyebilir (ki ben yine genelin aksine çok iyi buluyorum maçları, tek istisna World's End) ama müthiş momentum var Moxta. Revolution'ın bitişi dönüm noktasıydı ve şimdi de geçen senenin Dynasty'sinde kemeri kazanan Swerve'ü sürklase etti, her geçen şov heat daha da artıyor. Yeni yıla kadar sıkıcı şampiyondu şimdi herkesin kaybetmesi için can attığı biri oldu. Darby'nin zaferini Hanger'ınkinden daha da büyük yapacak tüm bu süreç dediğin gibi. Sadece AEW için değil prof. güreş için de çok özel buluyorum ben bu dönemi. Yapboz tamamlandığında umarım hayal ettirdiği kadar tatminkar ayrılırız tüm hikayeden.
Young Bucks'un yardım etmesi bile hikayeyle bağlantılı bir olay, insanlar Death Riders hikayesini çok eleştiriyor ama aslında altı çok dolu bir mevzu, The Elite bir dönem kayfabe de şirketi devralmaya çalışıp başarılı olamamıştı işte Mox ve ekibini de tutan kişiler onlar, hikaye sonunda daha net görürüz.

Brave Dragon

Yasaklı Üye
Konular
13
Beğeni sayısı
219
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Randy Orton
Mox karşısına Osp gelmediği sürece iyi maç çıkaramayacağına göre hikayesel faktörü gözü önünde bulundurarak Darby ile yapmasını isterim ben. Ama o cüssesiyle ana kemer taşıyacak olması bana hala saçma geliyor. Jey Uso gibi düşün, kazandığında herkes çıldıracak ama ilerleyen vakitlerde millet söve söve kapatacak şovları.

RebornByUnpredictable

PG.net Kullanıcısı
Konular
0
Beğeni sayısı
134
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Jon Moxley
Mox karşısına Osp gelmediği sürece iyi maç çıkaramayacağına göre hikayesel faktörü gözü önünde bulundurarak Darby ile yapmasını isterim ben. Ama o cüssesiyle ana kemer taşıyacak olması bana hala saçma geliyor. Jey Uso gibi düşün, kazandığında herkes çıldıracak ama ilerleyen vakitlerde millet söve söve kapatacak şovları.
Mox çöktü de benim mi haberim yok düzgün yazıldıktan sonra iyi maç çıkarabilir, Allin ile maçları hep çok iyi olmuştur, ayrıca Darby'in fiziği bence en son dikkat edilecek konu bu şirket AEW, WWE değil ki fiziğine göre güreşçiler eleştirilsin, IWC zaten herhangi bir konu da bile AEW hakkında boş konuşanlar kaynıyor, şirketin bir kaybı olmaz, Darby şirketin evladı, çok çok sevilen bir isim, IWC'de de pek gömüldüğünü görmedim, Jey Uso ile hiçbir konu da benzer yanları yok.

Anasayfa Üst Alt