RPG vae victis

American Psycho

mr.lucha underground
Konular
429
Beğeni sayısı
2,230
PG Nakit
1,530
Favori Güreşçi
Stephanie Vaquer
RPG Karakteri
Dark STG
forest_ritual-1024x1024-1.png

Karanlık! Ormanın derinliklerinde bir grup insanın bilinmeyen bir dilde fısıldadığını duyuyoruz. Belli belirsiz şekiller var etraflarında. Ayakta duruyorlar. Karşılarında belirgin olmayan figüre doğru fısıldamaya devam ediyorlar.

"UYANIN EVLATLARIM"

akudtkb.jpg

Kamera yavaşça sesin geldiği yere odaklanıyor. Bu sanırım Dark STG!

5kfprg9.gif

Dark STG asla kaybetmez. Dark STG her daim güç kazanır. Royal Rumble gecesi kaybettiğimi düşünüyorlar. Yanlış. 5 zavallı ruhu aldım. Fani hayatları ilk kez bir uğurda yok olup gitti. Kara Kitap mevcut durumda her zamankinden daha çok güç emdi. O acımasız gücü damarlarımda hissediyorum. Çığlıkları kulağımda, korkuları gözümün önünde. Yeni bir döneme geçiyoruz. WrestleMania dediğiniz o büyük şovu karanlığa boğmaya geliyorum. Çağlar sonra ilk kez bu kadar gücü avuçlarımın içinde tutuyorum. Gücün sınırları zorlanacak. Bir çağ kapanırken Karanlık Çağ yükselecek. Ayaklanın fani ruhlar. Izdırap Tanrısı geri döndü! Onu durdurmak için güçlerinizi birleştirin, sahte tanrılara dua edin. Bu gösteriden sonra beni durdurabilecek hiçbir şey yok. Roman Reigns... Seni zavallı fani. Kazandığın o korkak zafer ile gurur duymaya devam et. Karşıma çıkmak için efendilerine yalvarmak zorunda kalacaksın. Kazandığın savaş korkaklığın ödülü idi. Gerçek bir savaşçı savaş meydanını terk etmez. Senin ruhun bizzat Kara Kitap'a teslim edilecek. Şirketinizin tepesine çıktığımda o süslü tahtınızı parçalayıp alevlere yem edeceğim. Kanını taşıdığın o ailenin her bir ferdini tarihten silip atacağım. Izdırap Tanrısı durmaz, durduramazsınız. Kara Kitap'ın tüm bu yaşananlardan sonra eli boş döndüğünü mü sanıyorsunuz? Yanılıyorsunuz. Siz faniler her daim sonuç odaklı varlıklar oldunuz çünkü bir sonraki için ömrünüz yetmeyebilir. Sıranızı beklemeyi asla bilmediniz. Nasıl gittiğinizle değil, sonuçla ilgilendiniz. Uzun vadeli düşünmekten aciz bedenleriniz çürüyüp giderken tepenizde ben olacağım. Sevdiklerinizle vedalaşırken karşınızda duran ben olacağım. Tıpkı JD gibi çaresizce göz yaşı dökeceksiniz.

hxtgf71.jpg

Rumble şöleni bitti. Artık daha büyük bir arenaya kıyım getireceğim. En büyüklerin arenası dediğiniz WrestleMania'da gökyüzü düşecek, karanlık bir hastalık gibi yayılmaya başlayacak. Nihayet en tepede Dark STG olacak. Ondan öncesinde daha fazla güç istiyorum. 5 fani ruh dün gecede kaldı. Bugün de güç talep edeceğim, yarın da, Payback'te de, Mayhem'de de. Kara Kitap'ın bana aktaracağı gücün sınırı yok. Siz faniler sınırlarınızı öğrenemediniz. Sürekli haddinizi aştınız. Dünya kaynaklarınızı mahvettiniz, birbirinizi sırtından biçakladınız, dostluk adı altında kendi çıkarlarınıza oynadınız. İnsanların tek bir yüzü yoktur. Her biriniz etten, kemikten ve maskeden oluşursunuz. Toplum içinde ve küçük evinizin içinde farklı insanlarsınız. Toplumun sizi kabul etmesi için yarattığınız sahte kimlikleriniz sizi kurtaramayacak. Karanlık her birinizi yutup içine çekecek. Karşıma ister bir piyon ister bir şampiyon çıkarın fark etmez. Sizi temsil eden her kim olursa olsun onun kariyerini zedeleyeceğim. Karanlığın yayılmasını engellemek isteyen buyursun çıksın karşıma. Izdırap Tanrısı savaştan kaçmaz. Izdırap Tanrısı acıdan korkmaz. Bunlar zaten benim eserlerim. Durum böyle iken siz fanilere sorum: Dark STG'yi nasıl durdurabileceksiniz? Ben durdurulamazım. Ben kaçınılmazım. Ben geceleri gördüğünüz kabusun baş kötüsüyüm. Kaçıp zaman kazanmaktan başka ne gelir ki elinizden? Mark Henry, CM Punk, Roman Reigns, Drew McIntyre fark etmez. Karşıma çıkan şahıslar benim için sadece bir güç aracı. Her birinin çektiği acı benim için bir keyif olacak. Çok güvendiğiniz kahramanlarınız birer birer düşerken tepelerinde keyifle güleceğim. Karanlık Çağ kapıda. Kaçacak yer ve zaman kalmadı. Son kapıda. Ayakta kalan ben olacağım!

KARANLIK

Oynadığınız Karakterin Adı
Dark STG
Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi