30 Mart 2009 | RAW Şov İncelemesi

Konular
146
Beğeni sayısı
252
PG Nakit
2,055
Favori Güreşçi
Rhea Ripley
Hazırlayan : Beautiful Madness ( Reckless Behaviour)
1-1422295280.jpg

Şirket: World Wrestling Entertainment
Tarih: 30 Mart 2009
Yer: American Airlines Center, Dallas Texas.

Pyrolar eşliğinde şov başlıyor.

Kadın güreşçiler sırasıyla takım halinde ringe geliyorlar ve gecenin ilk maçına başlıyoruz.

Alicia Fox,Brie Bella,Eve Torres,Gail Kim,Kelly Kelly,Maria,Melina Mickie James, Tiffany vs Beth Phoenix,Jillian,Katie Lea,Layla,Maryse,Michelle McCool,Natalya,Nikki Bella,Rosa Mendes - 18 Woman Tag Team Match

Zil çalıyor ve maç başlıyor. Maça ilk olarak Mickie James ve Jillian başlıyor.İkili lock-up yaparak maça başlıyorlar. Jillian üstün çıkıyor ve Mickie'nin elini bırakmıyor. Mickie takla atarak kurtulmaya çalışsa da Jillian buna müsaade etmiyor ve yere savuruyor Mickie James'i.Ardından Jillian'dan Cartwheel elbow drop denemesi ama Mickie James kurtuluyor. Mickie şimdi Jillian'nın üzerine atlıyor ve ard arda yumruklamaya başlıyor.Tiffany tag alıyor. Tiffany'den bir tekme geliyor.Jillian'da dirsek darbeleri ve yumruk ile karşılık veriyor. Ardından Beth Phoenix tag alıyor.Tiffany'den ard arda yumruklar geliyor ama Beth Tiffany'i ringin köşesine fırlatıyor ardından üzerine koşarken Tiffany'den yumruk ile karşılık veriyor.Tiffany'den Clothisline denemesi ancak Beth kolay kolay yemeyecek gibi duruyor ve Slam geliyor.Bu sırada Katie Lea tag alıyor. Katie Lea'dan bir tekme geliyor, ardından Tiffany'nin sarı saçlarından tutup sürüklüyor tam DDT ydenemesi yapacaken Tiffany bunu tersine çeviriyor ve tuş deniyor. O da ne Tiffany rakibini tuş etmeyi başarıyor ve maçı takımına kazandırıyor.

Kazanan : Alicia Fox,Brie Bella,Eve Torres,Gail Kim,Kelly Kelly,Maria,Melina,Mickie James,Tiffany

Bu sırada ringe Santino Marella geliyor. Elinde mikrofon var,

Santino Marella : Dikkat ! WWE Divaları ! Geçen hafta WWE Wrestlemania Divas Battle Royal maçı için Vickie Guerrero'nun yardımı ile maçta yer almaya hak kazandığımı hepiniz gördünüz. Ama sorun değil. Ben biraz daha şapka istiyorum ve bir de WWE'nin başkanı Jack Tony'nin yanına gittim. O çok ... tamam her neyse o 7 yıl önce aramızdan ayrıldı. Ama ne olursa olsun ben zarar görürüm. Ben eşit haklardan yanayım. Belki sizin ring dalaşınız olabilir, ama ben şimdi mayolarımla gelip size bir gösteri sunacağım. Bu doğru size gösteri sunacağım ben hepinizden daha dominantım. Senden bile Beth, özür dilerim bu doğru. Herkese hak ettiğimi kanıtlayacağım ve ben Miss Wrestlemania olacağım. Şimdi siz hepiniz arka alana gidip ya da mutfağa da olabilir, gidin lezzetli bir şeyler pişirin. Hımm calzone olabilir, ya da onun gibi bir şey. Bayanlar nefeslerinizi tutun,

Santino üzerinde ki bornozu çıkartıyor ve kendini müziğin ritmine bırakarak şaşkın bakışlar arasında dans etmeye başlıyor. Diğer divalar bu duruma sinirleniyor ve hepsi Santino'ya saldırıyor ve ringden atıyorlar.

Chris Jericho vs Jerry Lawler - Single Match

Zil çalıyor ve maç başlıyor. İkili lock-up yaparak maça başlıyorlar.Hakem araya girerek ayırıyor.Jericho Lawler'ı ittiriyor, Jerry Lawler'da onu ittiriyor ardından bir yumruk atıyor.Ard arda yumruklamaya başlıyor. Jericho'yu şimdi köşede tekmeliyor ve bu sırada Jericho'dan yumruk geliyor. Ardından Jericho'dan bir Clothisline ve tekme geliyor.Jericho sinirine hakim olamıyor yumruk ve tekmelere devam ediyor. Lawler'ın kafasını iplere sıkıştırıyor.Hakem araya girip ayırıyor. Şimdi Jericho yumruk darbelerine devam ediyor ve Lawler'ı iplere yolluyor dönüşte ise Shoulder Block yapıyor.Jericho yumruk darbelerine devam ediyor. Hadi Lawler güreşten anladığın bu mu? Vur bana diyor. Jericho'dan bir Headbutt geliyor ardından Lawler'ı ringin köşesinde ard arda yumruklamaya devam ediyor.Jericho şimdi ringin köşesine çıkıyor ve Lawler'in üzerine atlayacakken Lawler'dan yumruk geliyor.Lawler şimdi üstünlüğü ele alıyor ve Jericho'yu ardı ardına yumruklamaya devam ediyor.Lawler şimdi Jericho'yu yerde yumruklamaya devam ederken seyirci de kendinden geçiyor. Ama bu sevinç fazla uzun sürmüyor. Jericho ayaklanıyor ve Lawler'a Walls Of Jericho bağlıyor.Lawler kolay bir şekilde pes ediyor. Jericho kolay bir galibiyet alıyor.

Kazanan : Chris Jericho

Bu sırada Jericho Lawler'ı aşağılamaya devam ederken Lawler'dan hiç beklemediği bir yumruk geliyor. Jericho ringden kaçıyor ve bir mikrofon alıp konuşmaya başlıyor.

Chris Jericho
: Tekrar ringe geri dönmemi mi istiyorsun ha ? Unut bunu! Seni zaten yendim Lawler.Wrestlemania başlamadan siz parazitler yüzünden aşağılanıyorum saygı gösterilmiyorum ama bu daha yaptıklarımın başlangıcı. Snuka, Steamboat, Piper ve Wreslemania size yeneceğim ve sonra tek dünya efsanesi olacak onun adı da Chris Jericho.

Arka alandayız!

Michael : Bayanlar baylar bugün ki konuğum John Cena.Wresltemnia'ya altı gün kaldı, karşında Big Show gibi güçlü bir rakip ve Edge gibi Rated R Superstar...

Edge : John Cena'nın kazanmasına ihtimal bile vermiyorum. 2 hafta önce Big Show seni tuş etti, sonra ki hafta da beni tuş etti. O iri yarı ve bu maçı kazanabilir. Ama bunun böyle olmasının imkanı yok. İkimiz bir olursak Big Show'u saf dışı bırakabiliriz.Anlaştık mı?

John Cena : Kulağa güzel geliyor. İkimiz birlikte Big Show'u alt edebiliriz ama umrumda değil. Senden nefret ediyorum ve sana güvenmiyorum. Dürüst olmak gerekirse Edge kazanmak için her yolu deneceğim. Sana WHC olabilmek için Wrestlemania'ya gideceğimi söyledim.

Tekrar arka alandayız.

Cody : Michael, bu gece Randy çok önemli şeyler söyleyecek, Triple H onun eşi Stephanie ve onun tüm ailesi hakkında.Ama bu gece söylecekleri bunun sebebi değil.

Ted Dibiase : Randy sadece Triple H için plan yapmıyor.Tüm WWE dünyası için plan yapıyor. Herkesi etkileyecek bir plan. Çünkü Wrestlemania'dan sonra, WWE hakkında ki bildiğin her şey sonsuza dek değişecek.

Bu sırada bir limuzin görüyoruz. İçinde tabut var ve tabutu açıyorlar Shawn Michaels bizleri selamlıyor.

Shaw Michaels
: Başka birini mi bekiyordun?

Rey Mysterio vs JBL - Single match

Zil çalıyor ve maç başlıyor.İkili lock up yaparak maça başlıyor. JBL'den tekme geliyor ardından bir yumruk vuruyor. JBL şimdi de Rey'i iplere yolluyor, Rey iplere tutunuyor, JBL üzerine giderken Rey'den tekme geliyor.Ardından Hurricanrana yapıyor, JBL iplere asılı bir vaziyette kalıyor bunu fırsat bilen Rey 619 denemesi yapıyor ama JBL hemen kalkıyor ve bir Clothisline vuruyor.JBl şimdi iplere gidiyor dönüşte ise Elbow drop vurackken, Rey kenarı çekiliyor ardından bir tekme vuruyor ve iplere basarak bir Moonsault denemesei. JBL tekme atarak karşılık veriyor.Reklamlardan dönüşte, JBL Rey,i iğlere yolluyor dönüşte de JBL'den Fallaway Slam geliyor.Rey ringin dışına çıkıyor. JBL'de ringin dışına iniyor ve Rey Mysterio'yu tekmelemeye başlıyor.İkili tekrar ringin içine giriyorlar. JBL'den tuş denemesi geliyor ama başarılı olamıyor.JBL'den şimdi de ardı ardına yumruklar geliyor ardından Rey'i ringin köşesine götürüyor ve tekmelemeye başlıyor. Rey'i ringin köşesine çıkartıyor bu sırada Rey JBL'i yumruklamaya başlıyor ve büyük bir avantaj elde ediyor. JBL arkasını döndüğünde ise Rey Sentom ile üzerine atlıyor ve iplere gidiyor dönüşte JBL'den Big Boot geliyor ama Rey sıyrılmayı başarıyor ve Rey'den Enzugiri geliyor. JBL tekmenin etkisiyle iplere asılı bir şekilde kalıyor 619 çanları çalıyor. Rey 619 denemesi yapıyor ama JBL kenarı kaçılıyor, buna sinirlenen Rey'den bir Dropkick geliyor.JBL şimdi diğer ipe asılı bir şekilde bekliyor. Hadi artık Rey yap şu 619 hareketini. Rey tekrar iplere gidiyor ve 619 ! Bu sefer hedefi tutturuyor.Ardınan ringin köşesine çıkıyor ve Splash ile rakibinin üzerine atlıyor. Rey'den tuş denemesi geiyor ve tuş denemesi başarılı oluyor.

Kazanan : Rey Mysterio

Big Show vs John Cena - Single match

Zil çalıyor ve maç başlıyor.Big Show'dan bir tekme geliyor ardından Cena'yı yere fırlatıyor.Şimdi ringin köşesinde ard arda yumruk darbeleri vuruyor.Cena'yı kaldırıyor ve chop vuruşlar vurmaya devam ediyor.İplere tutunup ayağıyla ezmeyi de ihmal etmiyor. Cena'dan henüz bir hareketlenme yok. Big Show'dan bir yumruk geliyor ardından ayağıyla üzerine basıp geçiyor.Big Show'dan tekme ve Headbutt geliyor.Big Show iki ayağıyla birden Cena'nın üzerine basıyor Ve tekrar Cena'yı iplere götürüp orada yumruk darbelerine devam ediyor.Seyircilerden Cena chantleri geliyor, Cena biraz da olsa kendine geliyor ve bir yumruk geliyor.Ardından ardı ardına yumruklar geliyor ve iplere gidiyor dönüşte ise Shoulder Block yapıyor ama Big Show'a işlemiyor bu.Big Show'dan bir Headbutt daha geliyor, Cena'yı ringin köşesine yolluyor üzerine giderken Cena kenarı çekiliyor.Big Show arkasını döndüğünde Cena'dan bir yumruk geliyor ve iplere gidiyor dönüşte Big Show Cena'yı kaldırıp yere çarpıyor.Big Show Cena'yı yerde tekmelemeye devam ediyor. Ardından ringin köşesine çıkıyor ve atlıyor ama John Cena kenarı çekiliyor.Şimdi Cena ringin köşesine çıkıyor ve Leg Drop ile Big Show'un üzerine atlıyor. Ardından STF yapacakken Big Show kurtuluyor.Ve Cena'ya Dropkick yaparak ringin dışına yolluyor. Reklamlardan dönüşte Big Show Cena'ya Chin Lock bağlamış bir vaziyette.Cena tam bayılma aşamasına geldiğince Big Show bırakıyor.Ardından iplere tutunarak Cena'nın üzerine iki ayağıyla birden bastırıyor. Hakem ayırıyor. Ama Big Show tekrar iki ayağının üzerinde çıkıp seyircilere selam verip vaziyet bu diyor.Big Show'dan Chokeslam denemesi geliyor ama John Cena DDT yaparak tersine çeviriyor.Şimdi de STF bağlıyorama Big Show çabucak kurtuluyor.Şimdi Big Show'dan SuperPunh denemesi ama Cena kurtuluyor. Ardından Big Show'u kaldırmaya çalışıyor ama kaldıramıyor.Bunu fırsat bilen Big Show'dan Chokeslam geliyor. Tuş deniyor ve tuş denemesi başarılı oluyor.

Kazanan : Big Show

Bu sırada ringe gelen Edge, Cena'ya ardı ardına saldırmaya başlıyor.Big Show hiç oralı bile olmuyor

Shawn Michaels ringe geliyor elinde bir mikrofon var ve konuşmaya başlıyor.

Shawn Michaels
: Senden önce burada duruyorum. Korkusuz bir adam olarak. Bu tabut, bu çelenk benim için değil. Bunlar senin için Undertaker.Bu pazar, senin o yenilmez serin bitecek. Ben bitireceğim,geçmişte biz muhteşem maçlara imza attık Undertaker. Hepsi bir amaç uğrunaydı ve yükselen kim oldu? Bu pazar seni yeneceğim. 7 hafta önce Superkick' yüzüne yediğin zaman senin mezarlarını tehdit ettim. Geçen cuma gecesi Smackdown'da Benim hayatımın sonsuza dek karanlığın içinden parlayacağını gösterdim. Tüm her şey bittiğinde bir diriliş olmayacak Undertaker. Ne bu gece, ne pazar gecesi , hiç bir zaman olmayacak. Sen tüm dünyaya Wrestlemania serini gösteriyorsun ama bu seriyi elinden aldığımda ne yapacaksın? Alamayacağımı zannetme, 12 yıllık o an, o seriyi kıracağım.Bu pazar insanlar WWE şampiyonu, WHC şampiyonu tüm o anları ve en önemlisi Shawn Michaels'ın seriyi nasıl kırdığından ve Undertakerı nasıl tuş ettiğinden söz edecek!

Bir anda her yer karanlık oluyor ve Undertaker ringde beliriyor. Ama Shawn çoktan kaçmış bile. Undertaker etraftaki çelenge, resimlere ve tabuta saldırırken, Shaw Michaels hemen ringe giriyor ve Undertaker'a Sweet Chin Music vuruyor.

Kane vs Christian vs CM Punk vs Finlay vs Kofi Kingston vs Mark Henry vs MVP vs Shelton Benjamin - 8 Man Battle Royal Match

Zil çalıyor ve maç başlıyor.Finlay ile Mark Henry birbirlerine giriyor, Shelton ile MVp bir köşede yumruklaşırken diğer köşede Punk ile Kane birbirlerine saldırıyor. Bu sırada Kofi ile Christian ise birbirlerini atmaya çalışıyor. Kane şimdi Punk'ı aşağı atmaya çalışıyor.Ama Punk kurtulmayı başarıyor. Mark Henry'de Finlayı atmaya çalışıyor ama Finlay apron'da kalıyor.Finlay'dan Headbutt geliyor ama Mark Henry onu havaya kaldırıyor, Finlay kurtuluyor bu sırada Kane de düşme tehlikesi içinde. Shelton da MVP'yi yumruklamaya devam ediyor. Mark Henry'den Finlay'a bir dirsek darbesi geliyor,ardından Finlayı ringin dışına yolluyor. İlk elenen isim Finlay oluyor.Bu sırada Hornswoggle Mark henry'i kışkırtmaya çalışıyor. Henry onu yakalayacağım diye eğilirken bu fırsatı kaçırmayan Kane, Christian, MVP, Shelton Benjamin, Kofi Kingston & CM Punk Mark Henry'i bacaklarından tutup ringin dışına yolluyor. İkinci elenen isim Mark Henry oluyor.Bu sırada Punk, Christianı atmaya çalışırken, Kane'de CM Punk'ı atmaya çalışıyor. Diğer köşede Shelton ve Kofi MVP'yi atmaya çalışıyor. Punk ve Kofi Kane'yi yumruklamaya başlarken, Shelton'da MVP'yi yumruklamaya başlıyor.Shelton MVP yumruklamaya devam ederken MVP apronda kalıyor. Şimdi MVP Sheltonu yakalıyor ve onu da aprona kendi yanına çekiyor. Bunu fırsat bilen Kane, ikisine birden Clothisline vurarak ringin dışına yolluyor. Üçüncü ve dördüncü elenen kişiler, Shelton & MVP oluyor.Ringde dört kişi kalıyor. Herkes Kane'e saldırmaya başlıyor.Kane iyi dayanıyor ve bu sırada Punk Kofi'yi ringin dışına yolluyor. Beşinci elenen isim Kofi oluyor.Kane Christian'ı atmaya çalışıyor ve tekmeliyor. Punk'da Kane'e saldırmaya devam ediyor. Christian saf değiştirerek Punk' saldırıyor, Punk apronda kalıyor. Kane hemen Christian'ı omuzlarına alıyor ve Punk'ın üzerine atıyor. İkili kendini ringin dışında buluyor. Altınca ve yedinci elenen kişiler Punk ile Christian oluyor. Böylece maçı Kane kazanıyor.

Kazanan : Kane

Voices duyuluyor, Randy Orton elinde bir mikrofon ile bu gecenin konuşmasını yapmak üzere ringe geliyor. Büyük bir sessizlik hakim, Randy konuşmasına başlıyor.

Randy Orton
: 24 yaşında, en genç dünya şampiyonu olarak WWE'de adımı yazdırdım. Hayatımda ki en muhteşem an olmuştu ama kısa sürmüştü. Çünkü benim arkadaşım gibi görünüp bana ihanet eden Triple H yüzünden. O gece her şey kararmaya başladı. Triple H benim hayatıma darbe vurdu ve ben de onun hayatına darbe vurmak için bekledim. Kendi grubumu kurup en iyi zamanı bekledim. Triple H oldukça güçlüydü ve benim bunun için beklemem lazımdı. Triple H WWE kemerinden daha önemli bir şey buldu ve bu geçen Ocak ayında tekrar başladı. Ocak ayında Royal Rumble'da Triple H'yi eleyip Royal Rumble'ı kazandım.Neredeyse 5 yıl, Triple H bana karşı cephe aldığından beri RKO onun karısı oldu.Bir şeyi açıkça belirtmeme izin verin.Her zaman ne yaptığımı kesinlikle biliyorum.Eğer oturup çenenizi kapatmazsanız, gerçekten bir pisli olurum, ve öyle olduğumda bana yaklaşmak bile istemezsiniz.Biliyorum, Triple H benim evime geldi ve bana saldırdı. Elindeki baltalya ama ben kurban olmadım ve onunla dövüştüm. Triple H'in kendini sakin hissetmesine ihtiyacım vardı, çünkü Triple H ne zaman kendini sakin hissederse o zaman gardını düşürüyor.Eğer Triple H Wrestlemania'da ringe baltayla gelirse diskalifiye olacak. Vickie Guerrero ile bunu konuştum, Count-out olsa bile WWE kemerini kaybedecek. Eğer ringde baltayı gösterirse otomatik diskalifiye olacak ve ben şampiyon olacağım ve elimi havaya kaldıracağım. Triple H senden her şeyini alacağım. WWE kemeri hariç o bu pazar günü gelecek. Ve kemeri kazandığımda her şey değişecek. Sadece 6 gün sonra bu işi bitireceğim. Triple H'yi yendiğimde ...

Bu sıra limuzin gözüküyor ve ışıklar kapanıyor.

Randy Orton
: Işıkları açın ve Cody Rhodes'u buraya gönderin.Ringe gelin güvenlikçileri de getirin. Triple H buraya gel seninle şu an bir problemim yok, pazar günü zaten bu işi bitireceğim.

Vince , Shane ve Triple H ringe geliyorlar ilk önce güvenlikler saldırıyorlar. Ardından The Legacy ve Randy Ortona saldırıyorlar. Triple H ile Randy Orton kavgaya tutuşuyorlar ve şovun sonuna geliyoruz.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: