Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
Rozetler
ELITE Efektleri
ELITE Üyelik
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Tribün
Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final | Fenerbahçe - Galatasaray
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Beast Incarnate" data-source="post: 355130" data-attributes="member: 4"><p>Oğlum hala egomu tatmin etmemden bahsediyorsun. Bugün bana bu forumda başı sıkıştığı zaman, bir şikayeti olduğu zaman, onu da geçtim forumdan bağımsız bir derdi olduğu zaman dahi bana ulaşamayacak tek bir insan yok ve buna sen de dahilsin. Hatta o bana "ezik" diyen yancının benden hukuki danışmanlık bile almışlığı var zamanında, nedenini sorarsan o anlatır sana zaten. :D Forumun zaten yarısı yakın sayılacağım düzeyde arkadaşım, hepsiyle de gerek forumdan gerek başka şeylerden her daim konuşuruz sohbet ederiz makaramıza bakarız. 2 senedir bu forumun kurucu admini olarak bir şeyler yapmaya çalışıyorum ve teke tek her türlü iletişimimde gerektiği zaman yönetici kimliğimi bir kenara bırakmak için elimden geleni yapıyorum. Ayrıca burada hayatımı seninle yarıştıracak değilim, hayatsızlık da sadece foruma ya da oraya buraya girmekle ölçülmez. Bir insanın bütün günü dışarıda da geçebilir, ama ne yaparsa yapsın yine hayatsızdır. Kendi açtığım forumda bütün istatistiklerimin yüksek olması kadar da doğal bir şey yok ayrıca eğer bunları mukayese etmeye kadar gireceksek. Halihazırda stajımı da dahil edersek 2 senedir devam eden, zaman zaman gecemin gündüzüyle karıştığı günleri bana yaşatan meslek hayatımla beraber, yine 2 sene önce dört kişi beraber açtığımız bu sitede bana düşen görevim neyse onu da yerine getirmeye çalışıyorum. Bilmiyorum hayatında şu ana kadar hiç tattığın ya da denk geldiğin bir duygu mu bu ama, görev bilinci diyoruz biz buna genel olarak.</p><p></p><p>Zaten konunun muhatabı ben olduğum için sana bu konuda gelen her türlü "tahrik edici" mesajı zaten kendi ellerimle sildim, hatta mesajını sildiğim üyelerden birine "mesajını silmişsin o zaman özür dile eheheü" falan yapmışsın onu da gördüm ama o mesajları da ben sildim. Sadece sen ve ben kalalım diye, amacım buradaki insanları önüne sürmek olsa o mesajlara elimi bile sürmezdim. Amacım sadece yaptığını ve neyi amaçladığını insanlara göstermekti, insanların bunu görmesi benim için yeterli oldu. Daha fazlasını da bugün gördüler zaten.</p><p></p><p>O gün attığım mesajdan sonra bana verdiğin cevaba bugüne kadar sessiz kalmam bile bir şeyleri ifade ediyorken benden hala tevazu bekliyorsun. Üstelik ilk saygısızlığı yapan da sensin, benim nezdimde saygı karşılıklı olarak gösterilir. Saygısızca bir davranış görüyorsam ve bunun telafisiyle alakalı herhangi bir hareket de gözlemlemiyorsam tutumum da o doğrultuda seyreder. Ki sen saygısızlığı sadece bana yapmış olmuyorsun, burası için çalışan yönetim ekibinin tamamına yapmış oluyorsun. O raporu bana değil de X bir yönetici/moderatöre atsaydın yine değişen bir şey olmazdı. Bana denk gelmiş olması sadece senin talihsizliğin, çünkü ben böyle saçmalıklara sessiz kalabilen bir yapıda değilim. 2 yıllık PG aklı işte napıcan...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Beast Incarnate, post: 355130, member: 4"] Oğlum hala egomu tatmin etmemden bahsediyorsun. Bugün bana bu forumda başı sıkıştığı zaman, bir şikayeti olduğu zaman, onu da geçtim forumdan bağımsız bir derdi olduğu zaman dahi bana ulaşamayacak tek bir insan yok ve buna sen de dahilsin. Hatta o bana "ezik" diyen yancının benden hukuki danışmanlık bile almışlığı var zamanında, nedenini sorarsan o anlatır sana zaten. :D Forumun zaten yarısı yakın sayılacağım düzeyde arkadaşım, hepsiyle de gerek forumdan gerek başka şeylerden her daim konuşuruz sohbet ederiz makaramıza bakarız. 2 senedir bu forumun kurucu admini olarak bir şeyler yapmaya çalışıyorum ve teke tek her türlü iletişimimde gerektiği zaman yönetici kimliğimi bir kenara bırakmak için elimden geleni yapıyorum. Ayrıca burada hayatımı seninle yarıştıracak değilim, hayatsızlık da sadece foruma ya da oraya buraya girmekle ölçülmez. Bir insanın bütün günü dışarıda da geçebilir, ama ne yaparsa yapsın yine hayatsızdır. Kendi açtığım forumda bütün istatistiklerimin yüksek olması kadar da doğal bir şey yok ayrıca eğer bunları mukayese etmeye kadar gireceksek. Halihazırda stajımı da dahil edersek 2 senedir devam eden, zaman zaman gecemin gündüzüyle karıştığı günleri bana yaşatan meslek hayatımla beraber, yine 2 sene önce dört kişi beraber açtığımız bu sitede bana düşen görevim neyse onu da yerine getirmeye çalışıyorum. Bilmiyorum hayatında şu ana kadar hiç tattığın ya da denk geldiğin bir duygu mu bu ama, görev bilinci diyoruz biz buna genel olarak. Zaten konunun muhatabı ben olduğum için sana bu konuda gelen her türlü "tahrik edici" mesajı zaten kendi ellerimle sildim, hatta mesajını sildiğim üyelerden birine "mesajını silmişsin o zaman özür dile eheheü" falan yapmışsın onu da gördüm ama o mesajları da ben sildim. Sadece sen ve ben kalalım diye, amacım buradaki insanları önüne sürmek olsa o mesajlara elimi bile sürmezdim. Amacım sadece yaptığını ve neyi amaçladığını insanlara göstermekti, insanların bunu görmesi benim için yeterli oldu. Daha fazlasını da bugün gördüler zaten. O gün attığım mesajdan sonra bana verdiğin cevaba bugüne kadar sessiz kalmam bile bir şeyleri ifade ediyorken benden hala tevazu bekliyorsun. Üstelik ilk saygısızlığı yapan da sensin, benim nezdimde saygı karşılıklı olarak gösterilir. Saygısızca bir davranış görüyorsam ve bunun telafisiyle alakalı herhangi bir hareket de gözlemlemiyorsam tutumum da o doğrultuda seyreder. Ki sen saygısızlığı sadece bana yapmış olmuyorsun, burası için çalışan yönetim ekibinin tamamına yapmış oluyorsun. O raporu bana değil de X bir yönetici/moderatöre atsaydın yine değişen bir şey olmazdı. Bana denk gelmiş olması sadece senin talihsizliğin, çünkü ben böyle saçmalıklara sessiz kalabilen bir yapıda değilim. 2 yıllık PG aklı işte napıcan... [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Tribün
Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final | Fenerbahçe - Galatasaray
Menü
Giriş yap
Kayıt ol