Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
Rozetler
ELITE Efektleri
ELITE Üyelik
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Tribün
Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final | Fenerbahçe - Galatasaray
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Spear of Chaos" data-source="post: 355109" data-attributes="member: 85"><p>Kendi egonu tatmin etmek için benle tartışacaksan banla beni hiç tartışmayalım. Forumda 1 ayda 2 sayfa bile mesajım yok forum verilerine bakarsak hayatsız kim sosyal kim ortaya çıkar ama ben hayatsız veya sosyal gibi bir tanımlama yapmayacağım kişi olarak sana saygım hala var çünkü. Ben konuyu orada kapatmışım sen gelip orada MS diye bana gönderme yapıyorsun konuyu alevlendiren ben miyim sen misin bu durumda? MS paylasiminda bana gonderme yapmasan Berat bana durumu izah etmiş bende orada kendi isteğimi dile getirmişim konu kapanmış, bir Fenerli olarak yaptım diyor adam yani niyetin kötü olmayabilir ama kötü birşey demiş o da(kendisini konuya çekmiyorum bu arada). Özür beklemen için özrü hakedecek tevazu ve saygıyı göstermen gerekiyor. Ayrıca bu konudan bağımsız olan mesajlara girip önüme serme muhabbeti yapacaksan da yapabilirsin. Bu, bu konudaki hakikati değiştirmez boş bir abuklama olur.</p><p></p><p>Ağzımın payını aldığımda buradaki beni kafasında fişlemiş kişilere mi kaldı ayrıca? Burası muhtemelen çok tepki çeker evet ama umurumda değil. Konunun muhatabı sensin ve gelip sen muhatap olmalısın benle bu konuda(gerçi bugün sen muhatap almasan en başta konu kapanmıştı çoktan). Diğer kişilerle uğraşmam bile başlı başına hata.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Spear of Chaos, post: 355109, member: 85"] Kendi egonu tatmin etmek için benle tartışacaksan banla beni hiç tartışmayalım. Forumda 1 ayda 2 sayfa bile mesajım yok forum verilerine bakarsak hayatsız kim sosyal kim ortaya çıkar ama ben hayatsız veya sosyal gibi bir tanımlama yapmayacağım kişi olarak sana saygım hala var çünkü. Ben konuyu orada kapatmışım sen gelip orada MS diye bana gönderme yapıyorsun konuyu alevlendiren ben miyim sen misin bu durumda? MS paylasiminda bana gonderme yapmasan Berat bana durumu izah etmiş bende orada kendi isteğimi dile getirmişim konu kapanmış, bir Fenerli olarak yaptım diyor adam yani niyetin kötü olmayabilir ama kötü birşey demiş o da(kendisini konuya çekmiyorum bu arada). Özür beklemen için özrü hakedecek tevazu ve saygıyı göstermen gerekiyor. Ayrıca bu konudan bağımsız olan mesajlara girip önüme serme muhabbeti yapacaksan da yapabilirsin. Bu, bu konudaki hakikati değiştirmez boş bir abuklama olur. Ağzımın payını aldığımda buradaki beni kafasında fişlemiş kişilere mi kaldı ayrıca? Burası muhtemelen çok tepki çeker evet ama umurumda değil. Konunun muhatabı sensin ve gelip sen muhatap olmalısın benle bu konuda(gerçi bugün sen muhatap almasan en başta konu kapanmıştı çoktan). Diğer kişilerle uğraşmam bile başlı başına hata. [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Tribün
Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final | Fenerbahçe - Galatasaray
Menü
Giriş yap
Kayıt ol