3-5 haha almak için mi? Beni kendi hayatımda yeteri kadar ihya eden birçok güzel şey varken neden burada böyle bir şey kovalayayım? Herkesin hayatını ve kafa yapısını kendininki gibi zannetme paşam, en azından bir pencereye çık da dışarıda bir hayat var onu gör. Sen kim oluyorsun da aklınca benim kafamı okumaya çalışıp oradan çıkardığın mesnetsiz bir sonuçla hüküm kuruyorsun? Bi de raporda gelip "Bilerek bir şey yapmış" demişsin, ben de her zaman yaptığım boyutlandırmayı sana göstermişim buradan zaten. Aylardır yıllardır hep bu şekilde yaptığım bir şeyi bugün gözünün batası tutmuş. Raporu kapatan arkadaşım bile benim öyle bir niyetim olmadığını açıklamışken sen gelip bana özür dileme hürmetinde bile bulunmuyorsun. Sonra burada ağzının payını alınca hala başını öne eğmek yerine yancını da buraya alıp saçma sapan konuşuyorsun. Bugüne kadar hangi yönetici bir raporu forumun orta yerinde gösterip de bir zerzenişte bulunmuş, bunu bir insana -hele ki bu mecralarda yönetici olarak 10 senesi geçmiş bir insana- nasıl yaptırabildiğini hiç mi düşünmedin? Şapkanı önüne koy da düşün, bu erdeme sahip bir yetiştirme düsturun varsa yaparsın tabii o ayrı...
Tartışmayı alevlendirdiğin birçok konu var, hepsini burada önüne sererim, ama muhabbeti sağa sola çekmeye gerek yok. Hepsinde de hem senin hakkını, hem de alevlendirdiğin tartışmaların karşı tarafında kim varsa onun hakkını muhafaza etmek için elimden geleni yaptım, hatta yönetim olarak yaptık. Burada senin geçmiş sicilini konuşacak değilim, derdim de bu değil zaten. Derdim sadece benim ve benim nezdimde bu forumda şu an yöneticilik yapan/geçmişte yöneticilik yapmış insanların adalet terazisini ama burada ama raporlarda sorguya çekiyor olmanız. Burası var olduğu sürece, benim de gücüm yettiği sürece ne sana ne senin gibilere böyle bir şey yapmanız için müsaade etmeyeceğim. Biyolojik döngüde fosil olduğun zaman çürümüş kemiklerin "10 bin senelik PG aklı" desin umurumda değil, tam aksine şeref duyarım.