Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final | Fenerbahçe - Galatasaray

Turu Kim Geçer?

• Fenerbahçe

Oy: 7 58.3%
  • Galatasaray

Oy: 5 41.7%

• Kullanılan toplam oy
    12
Konular
46
Beğeni sayısı
998
PG Nakit
640
Favori Güreşçi
CM Punk
RPG Karakteri
Brian Myers
Okan Buruk'a da bir parantez açasım geldi. Bazen eleştiri yapınca iyi gömüyoruz bugün de övülmeyi hak etti övelim. Fenerbahçe'ye karşı belki de Jesus'lu dönemde oynattığından bile iyi top oynattı bu gece. O kadar olmasa bile bu sezonki en iyi topunu oynattı diyebiliriz. Fenerli twitter hesapları Ankara Rüzgarı editi bile atmaya utanır. Bi süredir taktik zekayı iyice yitirmişti. Mourinho'ya nasıl kurulduysa taktik zekayı onun için bekletiyormuş herhalde. Kafasında 1 aydır sadece bu maçı oynuyormuş gibi bir top oynadık. Kendisine bu vesileyle teşekkür ederiz ve devamını bekleriz ama insan yine de düşünmeden edemiyor. İstedin mi Torreira, Sara ve Lemina orta sahasıyla çıkabiliyorsun madem. Bunu niye gidip Beşiktaş maçında yapmadın da Morata'dan Mertens çıkartmaya çalışıp orayı bomboş bıraktın hani..

The MANIAC

HERKES KENDİNE YAKIŞANI YAPSIN
Konular
1,317
Beğeni sayısı
1,911
PG Nakit
3,210
Favori Güreşçi
CM Punk
RPG Karakteri
Jey Uso
1

Baroš

🦁
Konular
134
Beğeni sayısı
652
PG Nakit
1,445
Favori Güreşçi
CM Punk
Favori çıkmadığımız... Hocanın iyi hazırlandığı... Şu ikisinin aynı anda olduğunda tüm derbileri nerdeyse kazandık. Eskiden o sene bu sene deyip kadıköy serisine +1 yazıyorduk ama Volkan gibi topçular ve Aziz Yıldırım gittiğinden beri özellikle de VAR geldiğinden beri istediğimiz skora gidebiliyoruz. Üst üste 50 sene de sahalarında yensek bu zevk çok ayrı. İşin saha kısmına gelirsek;
3-5 tane iyi maçımız vardı bu sezon işte bu maç ilk 3'e girer. Kanatlarımız formda olsa ilk yarı farka kesinlikle giderdik. Fener'in büyük maç sendromu devam ediyor bunun sebebi ligi yeterince tanımayan ve derbilerin anlamını yeterince bilmeyen yabancı hocalar olduğunu düşünüyorum. Set oyunu, gegenpress, geçiş oyunu falan geçiniz abi bunu 100 maçta maksimum 10 tanesini falan böylesini alırsın. GS-FB derbisi bambaşka dinamikleri sahip.

agaoglu23

ESTate
Konular
33
Beğeni sayısı
955
PG Nakit
410
Favori Güreşçi
Bianca Belair
Ben GS'nin iyi oynadığını falan hiiç düşünmüyorum beyler ya, konuyu okumadım ama benim kanılarımı da belirteyim.

GS son 1 ay oynadığı oyunun 1 segment üstünü oynadı gibi geldi de, bizim takım ne yaptı, ne kurguladı, neye çalıştı, naptı ne etti gerçekten 1 gün geçti ben hala pek bir açıklama bulamıyorum ya. Büyük kepazelikti şu 90 dakika, benim izlediğim en kötü Fener falandı bu 5-6 yıldır, hocaya bir kelam edeceğim, sen 3'te 0 çekiyorsun, üstüne bir de fiziksel müdahelede bulunuyorsun karşı hocaya, olacak şey değil ya, yani görünce gerçekten utandım, bu takımın gerçekten başında başkan olsa ne hoca bugün takımın başında kalabilirdi, ne de bu ruhsuzlar ordusu rahat nefes alırdı ama başkan yok, yönetim hiç yok. 6-7 senedir savundum ettim, iyi şeyler yaptı dedim, ama artık ben beyaz bayrağı çekiyorum. Tepeden başlayarak tırnağa kadar bırakın gidin, ben yokum artık siz gidene kadar.

Konular
123
Beğeni sayısı
2,473
PG Nakit
1,330
Favori Güreşçi
Mini Cane
RPG Karakteri
Ludwig Kaiser
Yahu beyler ben zaten Galatasaray'ın kazanacağını düşünüyordum ama masterclass işleri falan başlamış hayretle izliyorum. Okan yine planını sadece uzun top + sekenlerden yaratılacak tehlikeler üzerine kurgulamış ki bu adamla 6 aydır dalga geçilen taktik bu ama karşısındaki rakip, rakip değil de eşek olduğu için bu taktiği çalıştırttı yine e zaten gerisi de bireysel beceri, oyuncu profili falan. Ki şu ikinci yarı GS'ye, FB hariç herhangi bir takım gol atardı. Ayrıca GS'nin ilk yarıdaki ataklarını da şu FB harici bir takım yemezdi ya, Adana Demirspor'a falan daha zor pozisyon bulurdu GS şu taktikle. He Okan'ın övüleceği yer de her FB maçı taktik-kurgu falan değil de doğru oyuncularla oynaması. Yine ekmeğini yedi bu maçta, tebrik ediyorum GS'li dostları.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi