Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
Rozetler
ELITE Efektleri
ELITE Üyelik
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Oyun Merkezi
Sorular ve Anketler
PGW Mount Rushmore?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="keka" data-source="post: 436977" data-attributes="member: 38"><p>Üç liste yapacağım.</p><p></p><p>All time listem Val, Alberto, Jeff, Wyatt olur. İlk üçü zaten direkt olarak en başından beri stabil ve kesintisiz bir kariyer sürdürmelerinden dolayı direkt PGW'in kendisi olan güreşçiler. Wyatt ise onlara nazaran geç başlamış bir kariyer olmasına rağmen "PGW Originals" diye tabir ettiğimiz bu üçlünün yanında şirkette bıraktığı iz çok büyük.</p><p></p><p>Güncel olmayan güreşçilerden dörtlü listem: Ospreay, Velveteen, Daniels, Humberto olurdu. Yukarıdaki üç OG isimlerin aksine bu karakterler misyonunu tamamlayıp köşeye çekildiler. O yüzden "yarım kalmışlık" olarak değerlendiremem bu dördünü. Zaten Özer'in, Söylemez'in ve Dway'in 3 senedir kesintisiz aynı karakteri oynama olayı oyuncu için de zor. Üstelik karakteri screentime aldığında reaksiyon olarak Johnny Mayhem ve Wes Lee'ye gelen kusma tepkileri gelebiliyor. Özellikle Alberto gibi bir karakteri üç sene aralıksız oynamak bence ultra zor bir olay. Çünkü Jeff ve Val'ın aksine içi bomboş ve duygu yoksunu bir karakter. Bir de bana göre Alberto, Jeff ve Val gibi dokunaklı hikayeler içine giremedi pek bu şirkette. Belki de bu yüzdendir.. Bilemiyorum. Bahsettiğim yarım kalmışlık olayı Mayhem'de yok bu arada. Yarım kalmışlık Wes Lee ve Joe Gacy'de var. Bir de Sefa'nın Goldust. Mayhem bana göre çok başarılı olan bir adamın -Val- başarısı altında aşağılık kompleksi ile ezilip hep potansiyel bir saçmalığa imza atabilecek bir karakterdi. Keza WM I'de her şeye rağmen Val'a yardım edip kariyerini kurtarması da bu yüzdendi. Aslında Val ile aynı anda ve aynı seyirde başlayan bir kariyer var ortada. Ama içerik olarak bambaşka yerlere giden kariyerler. Çünkü Mayhem başarısızlığa tutsak. Günün sonunda bence şirkette hep olması gereken bir karakter. "Başarısız ikinci adam" tiplemesi emsalsiz ve değerli.</p><p></p><p>Potansiyel dörtlü olarak da Dominik, Cena, STG, Perry listesi yaparım. Zayn, MJF, Carlito ve Balor'da takip ettiğim kadarıyla çok iyi gidiyor. Bir yandan PGW'nın kemik kadro güreşçileri varlığını korurken diğer yandan da arkadan böyle güreşçilerin bir kariyer var etmesi çok hoş duruyor.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="keka, post: 436977, member: 38"] Üç liste yapacağım. All time listem Val, Alberto, Jeff, Wyatt olur. İlk üçü zaten direkt olarak en başından beri stabil ve kesintisiz bir kariyer sürdürmelerinden dolayı direkt PGW'in kendisi olan güreşçiler. Wyatt ise onlara nazaran geç başlamış bir kariyer olmasına rağmen "PGW Originals" diye tabir ettiğimiz bu üçlünün yanında şirkette bıraktığı iz çok büyük. Güncel olmayan güreşçilerden dörtlü listem: Ospreay, Velveteen, Daniels, Humberto olurdu. Yukarıdaki üç OG isimlerin aksine bu karakterler misyonunu tamamlayıp köşeye çekildiler. O yüzden "yarım kalmışlık" olarak değerlendiremem bu dördünü. Zaten Özer'in, Söylemez'in ve Dway'in 3 senedir kesintisiz aynı karakteri oynama olayı oyuncu için de zor. Üstelik karakteri screentime aldığında reaksiyon olarak Johnny Mayhem ve Wes Lee'ye gelen kusma tepkileri gelebiliyor. Özellikle Alberto gibi bir karakteri üç sene aralıksız oynamak bence ultra zor bir olay. Çünkü Jeff ve Val'ın aksine içi bomboş ve duygu yoksunu bir karakter. Bir de bana göre Alberto, Jeff ve Val gibi dokunaklı hikayeler içine giremedi pek bu şirkette. Belki de bu yüzdendir.. Bilemiyorum. Bahsettiğim yarım kalmışlık olayı Mayhem'de yok bu arada. Yarım kalmışlık Wes Lee ve Joe Gacy'de var. Bir de Sefa'nın Goldust. Mayhem bana göre çok başarılı olan bir adamın -Val- başarısı altında aşağılık kompleksi ile ezilip hep potansiyel bir saçmalığa imza atabilecek bir karakterdi. Keza WM I'de her şeye rağmen Val'a yardım edip kariyerini kurtarması da bu yüzdendi. Aslında Val ile aynı anda ve aynı seyirde başlayan bir kariyer var ortada. Ama içerik olarak bambaşka yerlere giden kariyerler. Çünkü Mayhem başarısızlığa tutsak. Günün sonunda bence şirkette hep olması gereken bir karakter. "Başarısız ikinci adam" tiplemesi emsalsiz ve değerli. Potansiyel dörtlü olarak da Dominik, Cena, STG, Perry listesi yaparım. Zayn, MJF, Carlito ve Balor'da takip ettiğim kadarıyla çok iyi gidiyor. Bir yandan PGW'nın kemik kadro güreşçileri varlığını korurken diğer yandan da arkadan böyle güreşçilerin bir kariyer var etmesi çok hoş duruyor. [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Oyun Merkezi
Sorular ve Anketler
PGW Mount Rushmore?
Menü
Giriş yap