RPG Ospreay ile Battlefront 2 Gecesi Kick.tv/OspreayTaklaAtıyor

Netuno

Roses from the Abyss
Konular
430
Beğeni sayısı
4,660
PG Nakit
2,175
Favori Güreşçi
Hana Kimura
atdgk3c.png

Will Ospreay: Oğlum ben C'yi savunuyorum lan vermeyin A noktasını amınıza koduklarım. LAN TAKIM SATMA ALO!

Ospreay'in hırslı bir şekilde oyuna kaptırdığını görüyoruz. Holt mapinde Rebel saflarında yer alıyor. Heavy olarak kendi başına savunmaya çalışıyor.

Will Ospreay: Oğlum cidden takım ağır çöp ya. Böyle kolsuzlarla oynarsan bu oluyor. Arkadaş, biz burada götümüzü çatlatıyoruz, herif orada sniper almış, piyuv piyuv uzaktan sıkıyor. Bak chat, bu oyun pusanı sineni affetmez. Bu oyunda basıcan. Basmazsan, basarlar. Bir kere üstünlüğü verdikten sonra, toparlayamazsın. Hayat her zaman böyledir. Sen üstüne gitmezsen, onlar senin üstüne gelir. Sayı olarak üstünlerse bile pozisyonu vermeyeceksin. Bakın bana, mallar üstüme koşuyor. Heavyim oğlum ben, milletim amına koyarım. Yat aşşa hıyar seni. Gel gel sana da vereyim küsküyü. İşte böyle basın lan. Bodoslama koşun.

76dzihi.png

Ospreay heyecanlı heyecanlı konuşurken, Imperial AT-ST'si içinden geçiyor Ospreay'in. Ospreay neye uğradığını şaşırırken chat onla taşşak geçiyor.

@BeAlright: Yat aşşa!
@Ospiç: ZORT!
@BulgarianDragon31: PGOJIIHAHFAOHFAHFPA
@CryMeARiver: kudur
@ElPietron: böyle amına koyarlar adamın
@TastyBurger: AHBEAB

n65ojrr.png

Ospreay bir şey demeden sadece Respawn oluyor. Bu sefer Lando Calrissian'ı çekiyor.

Will Ospreay: Chat kudurmayın chat. Adam AT-ST ile geldi, nasıl 1 vs. 1 atayım olm onunla. Hero çektim artık, şimdi işler değişecek oğlum.

b67qe0z.png
46eeabz.png

Gerçekten de Ospreay'in dediği gibi oluyor ve bir daha yatmıyor. Ancak skor tablosu gelince bütün chat onunla bir posta daha taşşak geçiyor. Hero çekip kill sıralamasında sonuncu olmasıyla uğraşıyorlar. Bunu nasıl becerirsin be adam? Ospreay hızlıca ekranı geçip bir yan ekrana geçiyor. Ancak chat göreceğini gördü.

kg00ugd.png

Will Ospreay: Ya oğlum var ya, adamı ayar ediyorsunuz amına koyayım. Ben bu ele sonradan katıldım. (FECİ KOLPA SIKIYOR) Bizimkinler bencil oynuyor. Uzaktan sniper alıp nenem de kill kasar. Önemli olan errrrrrrrrrrrrrrrrrkek gibi er meydanına çıkmak. Tarih benim gibi delikanlıları yazar. Böyle göt lalelerini değil. Ben ön hatta takımı tanklamasam, bunlar 5 kill alamazlardı. Ben takımı tankladım ulan. Chat ben sizin amınıza koyayım. ETSU OĞLUM BANLA ŞU DALYARRAKLARI YA. Neyse kapıyorum ben yayını, kendinize iyi bakın. Güç sizinle olsun.

Ospreay yayını kapadıktan sonra off-screen biraz daha oynuyor.

mb251kz.png
c9m64kr.png

Ospreay bu sefer takımı taşıyor. Cidden taşıyor. Ancak sadece kendisi görüyor. Derin bir nefes çekiyor.

Will Ospreay: Chat ben sizin amınıza koyayım.

Bilgisayarı kapatıyor...​

Oynadığınız Karakterin Adı
Will Ospreay
Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi