Ekrem İmamoğlu Tutuklandı

agaoglu23

ESTate
Konular
33
Beğeni sayısı
955
PG Nakit
410
Favori Güreşçi
Bianca Belair
Hakan'ın dediği gibi, hani ben bir şeyler olur vb. diyordum da bu olunca da harbiden mal gibi kaldım ya sabahtan beri, açıklaması, dayanağı, hiç bir şeyi yok ya.

Bogi

Jön Türks
Konular
21
Beğeni sayısı
473
PG Nakit
0
Anlaşıldı yani seni adli kontrolle salalım, hem halk sakinleşsin ama sen aday olamayıver bi yandan da diyorlar yanlışım yoksa. Ha Ekrem'in adaylığını istemiyorum ben de zaten ama bu saatten sonra Tayyip'e karşı en güçlü aday oldu bence hak yendi falan ayağına, aday olabilirse garanti alır bence, ama olabilir mi meçhul.

acele etmemek adına yazının üstünü çizmiştim ama son gelişmelere göre dediğim senaryo oldu. bu saatten sonra belediye vekaleten başkanlık yapacak birini seçecek ki o da meclis çoğunluğu CHP'nin olduğu için oradan çıkacaktır. Tabii rahat değilsiniz diyip Mahir Polat ile Resul Şahan'ı terörden almışlar ki bu da Şişli Belediyesi'ne kayyım demek oluyor. Bir yerden alıp bir yere veriyorlar. Uzun vadeli planı bilemem, açıkçası çok umursamıyorum da ama kısa vadede gazı kesmeden devam edilmesi gerekiyor. İnsanların bir şeyleri değiştirebilmek için hakikaten son şansları olduğunu göz ardı etmeden adım atması lazım. Kayyım atanmayacak diye sevinmek yersiz.

(mete'ye cevap diil geneldi yorumum yanlış anlaşılmasın)

Son düzenleme:

RDT

VENNEGOOR OF HESSELINK
Konular
829
Beğeni sayısı
1,387
PG Nakit
4,965
Favori Güreşçi
Sami Zayn
RPG Karakteri
Matt Cardona
1

Centria

kozmopolitan
Konular
269
Beğeni sayısı
1,456
PG Nakit
505
Favori Güreşçi
Asa Mitaka
Belediyeye kayyum nasıl atanmayacak onu anlamadım. İçeri girerse kim yönetecek?
Yalovada Vefa hırsızlık yüzünden gidince yerine Mustafa gelmişti kendi yaşadığın yerden örnek vereyim. O şekilde belediye meclisi oylaması ile gelecek yönetecek kişi

Bogi

Jön Türks
Konular
21
Beğeni sayısı
473
PG Nakit
0
Yalovada Vefa hırsızlık yüzünden gidince yerine Mustafa gelmişti kendi yaşadığın yerden örnek vereyim. O şekilde belediye meclisi oylaması ile gelecek yönetecek kişi
tabii eğer x bir konudan kayyum getirecek durumu oluşturmazlarsa bu senaryo olur. Sağı solu belli olmaz bunların

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi