Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
Rozetler
ELITE Efektleri
ELITE Üyelik
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Oyun Merkezi
Sorular ve Anketler
PAYBACK #67'ye Puanınız ve Değerlendirmeniz
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Netuno" data-source="post: 349236" data-attributes="member: 22"><p>Emek adına 5 ancak kendi kısmımla ilgili biraz eleştirim var, ekibin de bunu anlayışla karşılayacağına inanıyorum. </p><p></p><p>Another Life'dan beri hatta daha öncesinde bile Ospreay için yazdığım bir hikaye var. Baskının altında kalması sonucu bıkkınlık. Adam kendi kafasında kuran bir adam. Takıntılı. Hiçbir zaman yeterli olmadığını hissediyor. Ona göre, o hiçbir şeyi hak etmiyor. Another Life'da da kendisi için değil, Hardy için çalışan bir adamdı. Takımda Ospreay rahattı çünkü kendi adına bir şey yapmıyordu. Another Life'ın bitip, Don Callis'in gelişi de, Ospreay'in aslında kendisi üzerinde hissettiği baskıdan kaçış yolu. Callis onun yüzleşmesi gereken şeyleri onun adına yüzleşen bir karakterdi. PURE kemeri ise Ospreay'in belki de ilk kez kendisi haricinde birileri için çabaladığı dönemdi. Ancak onu da kısa süre sonra batırdı. Spiker masasına geçme nedeni de bu. Ospreay kemer odaklı gitse de her zaman, bunu her zaman bahanelerin arkasına sığınarak yaptı. Bu özelliği de benim gerçek kişiliğimden geliyor. Ospreay yolunu kaybetmiş bir karakter değil, onun hiçbir zaman yolu yoktu. Yaşama içgüdüsü neyi tutarsa ona sarılmasını sağlıyordu. En sonunda da tutunacak bir şeyi kalmadığında yüz üstü düştü. Düştüğünde de kalkmak yerine sürünmeyi tercih etti. </p><p></p><p>Bunu anlatıyorum çünkü bana göre Ospreay'in direkt Grand Slam peşinde koşması manasız. Onun için bir çıkar sağlamıyor. Ospreay'in bundan tutunacak bir dalı yok. Regal ve Rumble gayet ideal gözüküyordu. Ancak Sami için aynısını diyemeyeceğim. Kendi ayaklarının üstüne basamayan bir karakterin, bu adımı atacak şeyi, bunca zaman ona zarar vermiş kemerler olmamalıydı bence. Bana çok kopuk hissettirdi. Bir oyuncu tabii ki de kemer senaryosu içinde olmayı ister, ekibin bunu yazmasına da teşekkür ediyorum. Fakat karakter için şu an doğru hamle olduğuna inanmıyorum. Tabii hikaye daha başında, eminim şekillenecektir ama kafamdakini söylemek istedim. </p><p></p><p>Son promomu da geç attığımın farkındayım. Muhtemelen madde bundan öncesinde yazılmıştı ve hikaye ona göre şekillenmişti. Ospreay'in karakterini de yeterince iyi anlatamadığımı da düşünüyorum. Muhtemelen daha önce açıklamam gerekirdi.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Netuno, post: 349236, member: 22"] Emek adına 5 ancak kendi kısmımla ilgili biraz eleştirim var, ekibin de bunu anlayışla karşılayacağına inanıyorum. Another Life'dan beri hatta daha öncesinde bile Ospreay için yazdığım bir hikaye var. Baskının altında kalması sonucu bıkkınlık. Adam kendi kafasında kuran bir adam. Takıntılı. Hiçbir zaman yeterli olmadığını hissediyor. Ona göre, o hiçbir şeyi hak etmiyor. Another Life'da da kendisi için değil, Hardy için çalışan bir adamdı. Takımda Ospreay rahattı çünkü kendi adına bir şey yapmıyordu. Another Life'ın bitip, Don Callis'in gelişi de, Ospreay'in aslında kendisi üzerinde hissettiği baskıdan kaçış yolu. Callis onun yüzleşmesi gereken şeyleri onun adına yüzleşen bir karakterdi. PURE kemeri ise Ospreay'in belki de ilk kez kendisi haricinde birileri için çabaladığı dönemdi. Ancak onu da kısa süre sonra batırdı. Spiker masasına geçme nedeni de bu. Ospreay kemer odaklı gitse de her zaman, bunu her zaman bahanelerin arkasına sığınarak yaptı. Bu özelliği de benim gerçek kişiliğimden geliyor. Ospreay yolunu kaybetmiş bir karakter değil, onun hiçbir zaman yolu yoktu. Yaşama içgüdüsü neyi tutarsa ona sarılmasını sağlıyordu. En sonunda da tutunacak bir şeyi kalmadığında yüz üstü düştü. Düştüğünde de kalkmak yerine sürünmeyi tercih etti. Bunu anlatıyorum çünkü bana göre Ospreay'in direkt Grand Slam peşinde koşması manasız. Onun için bir çıkar sağlamıyor. Ospreay'in bundan tutunacak bir dalı yok. Regal ve Rumble gayet ideal gözüküyordu. Ancak Sami için aynısını diyemeyeceğim. Kendi ayaklarının üstüne basamayan bir karakterin, bu adımı atacak şeyi, bunca zaman ona zarar vermiş kemerler olmamalıydı bence. Bana çok kopuk hissettirdi. Bir oyuncu tabii ki de kemer senaryosu içinde olmayı ister, ekibin bunu yazmasına da teşekkür ediyorum. Fakat karakter için şu an doğru hamle olduğuna inanmıyorum. Tabii hikaye daha başında, eminim şekillenecektir ama kafamdakini söylemek istedim. Son promomu da geç attığımın farkındayım. Muhtemelen madde bundan öncesinde yazılmıştı ve hikaye ona göre şekillenmişti. Ospreay'in karakterini de yeterince iyi anlatamadığımı da düşünüyorum. Muhtemelen daha önce açıklamam gerekirdi. [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Oyun Merkezi
Sorular ve Anketler
PAYBACK #67'ye Puanınız ve Değerlendirmeniz
Menü
Giriş yap