RPG 𝐏𝐀𝐘𝐁𝐀𝐂𝐊 #𝟔𝟕: 𝓓𝓻𝓮𝓪𝓶𝓼𝓵𝓪𝔂𝓮𝓻

PGW: Son Eklenen Parta Git

Kras Mazov

Tractatus
Konular
51
Beğeni sayısı
2,526
PG Nakit
330
Favori Güreşçi
Eddie Guerrero
RPG Karakteri
Tony D'Angelo
Şov ortası çıkan iş bizi üzdü. Şov ise baya güzeldi. Şaka maka Wes Lee'ye üzülüyordum artık böyle bir çıkışa ihtiyacı vardı. RPG out olarak konuşmak gerekirse çok sevindim bu harekete. Ara ara da tekrarlaması ve kendisini hatırlatmasına ihtiyacı var karakterin.

Sikiru

Long Time hissediyor
Konular
135
Beğeni sayısı
2,088
PG Nakit
655
Wes Lee'nin komplo dediği şey Saraçhane olayları olmasın?? Şükür kafayı kaldırmış sonunda karakter, geldi geleli birilerinin scapegoatluğunu yapıyor bak konuşulmaz.

god is an astronaut

anti evergreen luster
Konular
35
Beğeni sayısı
998
PG Nakit
65
RPG Karakteri
Max Caster
Hey;

Ospreay'in Royal Rumble maça gireceğini seziyorum yavaştan, ağırlığını da koyacağını ancak handikaplı bir durumda elemesinin gerçekleşeceğini düşünüyorum. Gittikçe bunun mesajlarını almaya başladık gibi duruyor şovlarda, tersten de olsa. Wes Lee ikinci kez Starboy olma yoluna ilerleyecek gibi duruyor ama belli olmaz, rüştünü çoktan ispat etmiş bir karakter sonuçta. RR kazanma ihtimali düşük olsa da can yakabilir her zaman. Keith Lee sekanslarına inanılmaz patlıyorum, ekipten özel ricamdır taylan karakteri bırakırsa da onaylamayın biz bunu seyredelim. Geçiş rakibi olacak gibi duruyor Perry boş geçmesin diye RR şovunu, kıyak. Tuz adam rip. Orton vs. Bryan gayriresmi kesin gibi bir şeydi artık duyurusuna da kavuştuk; hayırlı olsun. İki sağlam diş, kim kimi sökecek RR'de göreceğiz. Oha Ospreay gelmiş, ben RR falan diyordum da Grand Slam çok daha realistik bir hedef gibi duruyor bu senaryoda. Hatta Kruger vs. Zayn'in niye iptal olduğunu da bir noktada gösterir gibi duruyor, taşların her açıdan yerine daha sağlam oturduğunu söylemek mümkün bu senaryoda. Mayhem'de muhtemelen Ospreay, Zayn'in karşısına çıkar; ama sonucu yine Royal Rumble'da alırız gibi duruyor. Sonraki kısım bir Venis vs. Miz üçgenini genişletiyor gibi, hikayenin içerisine fazla karakterin girmesi uzun vadede Rumble ve WM arasında kalabalık bir kemer maçı göreceğimizin işareti olabilir. Miz, Kingston, Venis, Bate, Mayhem, belki Woods bile niye olmasın? Reigns temiz bir galibiyet çözmüş helali hoş olsun. Evet Wes'in rüştünü çoktan ispat ettiğini söylerken tam olarak burada olanlardan bahsediyordum, ikinci Starboy hikayesi abes dururdu bu hali daha kıyak. WrestleMania Main Event'i aday adaylarından. Herkese rest çekiyor, tekrar göte gelmez umarım. Emeğinize sağlık sonradan da olsa okuması gayet keyifli bir şovdu. İki şovdur canlı kalamıyoru haftaya Mayhem'de ara kapanır diyelim, bu arada:

1742719482969.png

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi