Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
Rozetler
ELITE Efektleri
ELITE Üyelik
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
Tartışma Konuları
Haftalık ve Diğer Şovlar
RAW
RAW Tartışma Konusu | 17.03.2025
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="The MANIAC" data-source="post: 346433" data-attributes="member: 19"><p style="text-align: center"><a href="https://profesyonelgures.net/konu/37034/">Spoiler: Geliyor Haftaya Aslanım</a></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><a href="https://profesyonelgures.net/konu/37033/">Spoiler: Resmi, O Maça 3.Geldi</a></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><a href="https://profesyonelgures.net/konu/37032/">Raw Spoiler: Haftaya Part 2 Geliyor!</a></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[MEDIA=twitter]1901713568829198538[/MEDIA]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[MEDIA=twitter]1901714355970101357[/MEDIA]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[MEDIA=twitter]1901715547856728522[/MEDIA]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">John Cena: Birisi hayata doğru bir şekilde ayak bastığında, onay için kendi dışına bakmak zorunda kalmamalıdır. Bunu benim için çok kolaylaştırıyorsun. 25 yıl boyunca kurban oldum, tamam mı? Kötü niyetli bir ilişkinin kurbanı oldum. Hayır, hayır, konuşma zamanını kaybettin. Evet, tamam, peki, sözü al ve onunla ne yapıyorsun? Tek yaptığın kırıcı olmak. Hepiniz tacizcisiniz. Ve şimdiye kadar yaptığın tek şey beni kuklan olmaya zorlamak ve bunu yüzümde bir gülümsemeyle yapmamı beklemekti. Bu kadar yeter. Çok şıksın, teşekkürler. Bakın, ben babyface değilim, heel değilim, ben bir insanım. Ve her biriniz bana çok kötü davrandınız. Devam edin, devam edin, berbat davrandınız. Ve bu 25 yıldır aynı lanet gürültü. WWE'ye ilk geldiğimde, benden ne kadar nefret ettiğinizi yüksek sesle söylediniz. Evet, evet, utanç anları, utanç anları, tıpkı bunun gibi, bana ilginize layık olmadığımı bildirdiniz. Peki ben ne yaptım? Beni biraz olsun seveceğini umarak kendimi değiştirdim ve bir anlığına işe yaradı ama yeterli değildi. Peki ben ne yaptım? Her zaman yaptığım gibi çok çalıştım ve kazandım, kazandım, kazandım ve kazandım. Çok kazandım ve sen bundan nefret ettin. Bu yeterli değildi, peki ben ne yaptım? Hayatımın sonraki 10 yılını elimden gelen her şeyi vermeye çalışarak geçirdim ve bu da yeterli olmadı.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Ve son anlarımda, yapabileceğim tek şey nedir, değil mi? Çekip gidebilirim. Ne harika bir örnek, “kapa çeneni” diye tezahürat yapıyorlar, ben çekip gideceğimi söyleyince tezahürat yapıyorlar. Böylece daha önce hiç yapılmamış bir hareketle emekliliğimi açıkladım, bu yılın sonunda gerçekten çekip gidiyorum. Sizlerle iyi geçinmek için son bir kez daha denedim. Son bir kez sizin için iyi bir şeyler yapmaya çalıştım ama her şeyi mahvettiğiniz gibi bunu da mahvettiniz. Çünkü tıpkı bu gece burada olduğu gibi, iki saniyeliğine ve bu asla yeterli değil. Bu aptalların her biri her nefeste haklılığımı kanıtlıyor. Demek istediğim, ne yaparsam yapayım asla yeterli olmuyor ve hepiniz kendinizden utanmalısınız. Tek yaptığınız almak, almak, almak ve almak ve sadece kendinizi önemsiyorsunuz. Hayatımda çok önemli bir seçim yapmak için değerlerimi ortaya koydum ve tek düşünebildiğiniz, ne alacağız? Hikâyem değişti, elimize ne geçti? John Cena şehrime geliyor, elimize ne geçecek? Bu trend oldu, elimize ne geçecek? Siz orospu çocuklarının hiçbiri bana nasıl hissettiğimi sormadı, hiç kimse. Sadece ne alıyoruz, ne alıyoruz, ne alıyoruz. Hiçbir şey alamazsınız. Ne kazandıysanız onu alırsınız ve kazandığınız şey hiçbir şeydir. Yeni bir görünüm elde edemezsiniz, çünkü siz benim gibi giyiniyorsunuz, ben sizin gibi giyinmiyorum aptallar.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Yeni müzik alamazsınız, çünkü o şarkıdaki benim sesim ve sizin zamanınız nihayet doldu ve benim zamanım nihayet şimdi. Elde edeceğiniz tek şey aynaya uzun uzun bakıp her birinizin 25 yıldır bana ne kadar kötü davrandığınızı görmek olacak. Cody için ilahi mi söylüyorsun? Tabii ki, tabii ki, yepyeni parlak oyuncağınız, çünkü bunu meraya bırakmak üzeresiniz. Dediğim gibi, her nefesinizde berbat insanlar olduğunuzu kanıtlıyorsunuz. Ve bu odadaki her bir kişi, hiç kimse güvende değil, hiç kimse saklanamaz, özellikle de kalabalığın arasından seçebildiğim insanlar. Evet, evet, sizi görüyorum ve siz ön sıradasınız, evet, sizi çok kolay teşhis edebilirim. Siz “Hadi Cena'ya gidelim” diyenlersiniz. Evet, siz “dostum, seni destekliyorum” diyen insanlarsınız. Dünyayı duydunuz mu? Cena Sucks Jackoffs, onlar zaten berbat insanlar olduklarını kanıtladılar. Hadi Cena'ya gidelim diyenlerin neden bu kadar berbat olduğunu anlatacağım. Beni desteklediğini mi iddia ediyorsun? Siz şimdiye kadar ne yaptınız? Sen, sen, sen, beni desteklemek için ne yaptın, benim için ne yaptın? Tek yaptığın benden çalmak. Çalıyorsun. Özel anlarımı çalıyorsun. Zamanımı çaldın. Beni oyuncağınız haline getirdiniz. Ben sizin için bir nesneyim.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Beni 15 yıldır aptal ve görünmez bir şakanın malzemesi yaptınız ve hala bunun komik olduğunu düşünüyorsunuz, bu komik değil, acınası bir durum. Sen zavallısın. Bunu duymak istemezsin, bu senin için zor. Rahatsız edici konuşmalara girmeye hazır değilsin. Gerçek şu ki, bunu destek için giymiyorsunuz, kendinizi iyi hissetmek için giyiyorsunuz. Çalışkanlık, sadakat ve saygı gibi kelimeleri giyiyorsunuz, ben bunları her gün yaşıyorum. Asla pes etme sözlerini satın alabileceğinizi düşünüyorsunuz. Ben azmin tanımıyım ve buradaki herkes bunu biliyor. Beni desteklemiyorsunuz, yaptığınız şey beni acınası başarısız hayatınız için bir bahane olarak kullanmak. Çünkü 25 yıl boyunca tek yaptığınız kıçınızın üstüne oturup benim harika olmamı izlemekti, artık değil. Bu, oradaki bir çocuk da dahil olmak üzere herkes için zehirli ve işlevsiz bir ilişki. Duymak istemiyorsun, senin için çok zor, değil mi? Şunu dinle, birinden ayrılıyorum, bitti. Her birinden ayrılıyorum, benden hoşlansan da hoşlanmasan da, terk edildin. Artık sana ihtiyacım yok. Seni umursamıyorum. Siz de benim için önemli değilsiniz. Ve mesele şu ki, çıkarabileceğiniz hiçbir ses yok, yapabileceğiniz hiçbir şey yok, çünkü haklı olduğumu biliyorsunuz ve haksız olduğunuzu biliyorsunuz.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[MEDIA=twitter]1901718180667547812[/MEDIA]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[MEDIA=twitter]1901718647623888913[/MEDIA]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Cody Rhodes: Sanırım herkes seni dinlemeye istekliydi, ben bile. Eğer doğru anladıysam, az önce söylediklerinizden, size en kötülerini verdiler. Elbette, sana en kötülerini vermiş olabilirler, ancak 25 yıl boyunca sana en iyilerini de verdiler ve bunu özel olduğun için yaptılar, bunu kaldırabildiğin için yaptılar, bunu taşıyabildiğin için yaptılar.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">John Cena: Dinle, evlat.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Cody Rhodes: Yeter! Ve kesinlikle çocuk değil, WWE Şampiyonu. Sana sorayım, sen de kimsin? Bu tişörtün üstündeki adam nerede? Ne yaptın bilmiyorum. Haftadan haftaya John Cena'yla yüz yüze gelme ihtimali beni heyecanlandırıyordu ama bunu gördüm. Bu WrestleMania'da ortaya çıkmasa iyi olur, çünkü ortaya çıkarsa, onu ezip geçerim, yok ederim, çünkü zaten en iyi atışını yaptım ve yeterli olmadı. Onu erkenden emekli ederim. Git John Cena'yı bul, çünkü onunla WrestleMania 41'de güreşmek istiyorum, bu mızmız kaltakla değil.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[MEDIA=twitter]1901719116974866916[/MEDIA]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Michael Cole ringden çıkarken John Cena'ya yükleniyor. Cena'yı 25 yılı aşkın süredir destekliyordu ve sattığı her şeye inanmıştı. Cena'nın taraftarları suçlama cüretini göstermesine şaşırıyor, özellikle de 16 kez şampiyon olmasının, milyoner olmasının ve film yıldızı olmasının nedeni onlarken. Cole, Cena'nın mantıksız bir pislik gibi davrandığını söyledi.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[MEDIA=twitter]1901723300117508267[/MEDIA]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[MEDIA=twitter]1901723990097629218[/MEDIA]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>Penta def. Ludwig Kaiser</strong></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Penta rakibine yaptığı PENTA Driver'ın ardından tuşa gidiyor ve maçı kazanıyor. Maçtan sonra Penta, Cathy Kelley ile maç sonrası bir röportaj yaptı. Penta Brüksel'e büyük bir selam gönderdi. Yeni PENTA Dönemi burada ve dünyanın her kıtasında yaşıyor. Penta Cathy'ye Kıtalararası Şampiyonluk için bir şans istediğini söyledi.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[MEDIA=twitter]1901725393545224385[/MEDIA]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Liv Morgan & Raquel Rodriguez Finn Balor'a Kıtalararası Şampiyonluk maçında iyi şanslar diler. Finn, Jade Cargill'in Liv Morgan İntikam Turu'nun bir başka durağı olacağını söylüyor. Ve gelecek hafta bu saatlerde Finn ve Raquel her iki IC Unvanını da The Judgment Day'e getiriyor olacaklar. Finn, kendisine bu maçı ayarladığı için Dominik Mysterio'ya teşekkür ediyor. Dominik bazı insanlarla konuşuyormuş ve iyi bir fikri varmış. JD McDonagh'ı kaybettiklerinden beri Dom, The Judgment Day'e PENTA'yı eklemenin iyi bir fikir olacağını düşündü. Finn, Dom'un arkasından iş çevirmesinden ve tüm bu konuşmaları yapmasından memnun değildir ve Finn'in Kıtalararası Şampiyonluğunun peşine düşeceğini açıklayan PENTA'ya ulaşır. Finn Dominik'e yılan der ve oradan uzaklaşır. Carlito, Dominik'in programı izlemediğinin açık olduğuna dikkat çekiyor.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[MEDIA=twitter]1901725477921804498[/MEDIA]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[MEDIA=twitter]1901726261577134221[/MEDIA]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>Dakota Kai def. Ivy Nile</strong></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Dakota Kai rakibine yaptığı The GTK'nin ardından tuşa gidiyor ve maçı kazanıyor.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[MEDIA=twitter]1901728600518246720[/MEDIA]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Adam Pearce: Merhaba, bayanlar ve baylar. Şimdi WrestleMania'da Bianca BelAir ile Kadınlar Dünya Şampiyonunuz Iyo Sky arasında yapılacak Kadınlar Dünya Şampiyonluğu maçını resmileştirme zamanı. Bayanlar, bu işlerin nasıl yürüdüğünü biliyorsunuz, kontrattaki iki imza her şeyi resmileştirir. Söz sizindir.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Iyo Sky: Bianca, bana bir daha saygısızlık yapmayacaksın. Rhea bana bir daha saygısızlık etmeyecek. Kimse bana saygısızlık edemeyecek çünkü ben Kadınlar Dünya Şampiyonuyum. Ve WrestleMania'dan sonra da Kadınlar Dünya Şampiyonu olacağım.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">- Iyo Sky kontratı imzalıyor.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Bianca Belair: Iyo, sana dünya kadar saygım var, gerçekten. Ama geçen hafta seni es geçtim, çünkü bu benim hatamdı, bu yüzden Rhea'ya söylediğimin aynısını sana da söyleyeceğim. Eğer bana tekrar ellerini sürmene izin vereceğimi ve bu konuda hiçbir şey yapmayacağımı düşünüyorsan, beni hiç tanımıyorsun, beni tanımıyorsun. WrestleMania'da tam olarak kim olduğumu öğreneceksiniz. Ben Bianca Belair. WWE'nin EST'siyim. Ve yeni Kadınlar Dünya Şampiyonunuz olacağım.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">- Bianca Belair sözleşmeyi imzaladı. Maç resmileşti ve Pearce profesyonelliklerini takdir etti. Rhea Ripley ringe doğru ilerliyor. Pearce hakemleri çağırmaya başladı.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Rhea Ripley: Burada ne yapıyorum ben? Sizin burada ne işiniz var? Çünkü Iyo geçen hafta yüzüme bir tokat attı ve Bianca gibi arkama yaslanıp hiçbir şey yapmayacağım. Yani, nasıl burada durup hiçbir şey olmamış gibi davranıyorsun?</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Bianca Belair: WrestleMania için kontratımı imzalamak zorundaydım, burada yaptığım da bu.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Rhea Ripley: Bunu senden duymak gerçekten komik. Çünkü şampiyonluk maçım sırasında burada işin yoktu, ama oradaydın Bianca. Ben de senin kitabından bir sayfa alacağım ve sadece izlemek için buradayım.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Bianca Belair: Sadece izlemeye mi geldin? Sanırım WrestleMania'yı izleyeceksin. Ama madem benim işime girmek istiyorsun, seni benim işim yapmama ne dersin? Senden bıkmaya başladım.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Bianca bir kez daha Iyo'yla yüzleşiyor ve barışçıl olmaya çalışıyor. Rhea Bianca'ya kafa atıyor. Rhea Iyo'nun karnına tekme atıyor. Pearce izlerken Rhea Iyo'yu Bianca masanın üzerindeylen PowerBomb ile yapıyor. Rhea sözleşmeyi imzalamaya başladı ve bu segmenti kapatmak için uzaklaştı.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[MEDIA=twitter]1901731621415555233[/MEDIA]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[MEDIA=twitter]1901730996921274436[/MEDIA]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>Jey Uso def. Austin Theory</strong></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Jey Uso: Evet! “ Main Event” Jey Uso şimdi şehrinizde. Evet, son zamanlarda kendimde değildim. Aklım bana oyun oynuyor. Bu yüzden birinin kıçını tekmelemek için dünyanın öbür ucuna uçtum ve o kişi bu gece Austin Theory. Tıpkı WrestleMania'da olduğu gibi, dünyayı şok edip Dünya Ağırsiklet Şampiyonu olduğumda sen ve ben, GUNTHER. Lütfen, Uce, müziğimi çal.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Jey Uso rakibine yaptığı Spear'ın ardından tuşa gidiyor ve maçı kazanıyor. Maçtan sonra Jey, Waller'a super kick atıyor. Jey SomerSault Plancha'yı indiriyor. Gunther bir kez daha arkadan gelir ve Jey'i Sleeper Hold'a kilitler. Jey Gunther'ı yüzüstü orta turnbuckle pedine sürüyor. Jey Gunther'a haymaker atıyor. Jey, Gunther'ın elinden dünya şampiyonluğunu kapıyor. Jey, Gunther'ı yere yuvarlıyor. Gunther dışarıdan bakarken Jey Dünya Ağırsiklet Unvanıyla poz veriyor.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[MEDIA=twitter]1901733382012407851[/MEDIA]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Adam Pearce, Rhea Ripley'e bir çocuk gibi davrandığını ve WrestleMania sözleşmesini ona geri vermesi gerektiğini söyledi. Rhea kuliste Bianca Belair ve Iyo Sky ile büyük bir arbede yaşadı.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[MEDIA=twitter]1901735320313274812[/MEDIA]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>The LWO def. American Made</strong></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Rey Mysterio rakibine 619 yaptıktan sonra slingshot splash ile üstüne uçar. Ardından tuşa giden Rey maçı takımına kazandırır. Maçtan sonra, luchador maskesini takan Chad Gable, Mysterio'yu Flying HeadButt ile düşürür. Gable, Lee'ye German Suplex yaptı. Mysterio forearm shivers ile karşılık veriyor. Gable, Lee'ye German Suplex ile karşılık veriyor. Gable, Diving HeadButt'ı indiriyor. Gable güvenlik görevlilerinden kaçmaya başladı.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[MEDIA=twitter]1901737958933487908[/MEDIA]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[MEDIA=twitter]1901739538025791831[/MEDIA]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Seth Rollins: Brüksel! Pazartesi Gecesi Rollins'e hoş geldiniz. Görünüşe göre hepiniz zaten biliyorsunuz, ama bilmiyorsanız diye söylüyorum, ben bir vizyonerim, ben bir devrimciyim, ben Seth Freakin' Rollins'im. Pekala, pekala, pekala. Tanrım, buraya çok kızgın bir şekilde gelecektim, ama güzel sesleriniz bana serenat yaparken kızmak biraz zor, çok teşekkür ederim çocuklar. Evet, ona geleceğiz ama önce Roman Reigns hakkında konuşalım. Geçen hafta izlediğiniz görüntülerde de gördüğünüz gibi, Roman Reigns'in Seth Freakin' Rollins'ten intikam almak için gelmesine çok mu kızgınım? Kesinlikle hayır, çünkü ben de aynı şeyi yapardım. Sorun şu ki, bunca yıldan ve kulağında bir bilge adamdan sonra bile Roman Reigns hala bir plan yapamıyor. Bunu onun yerine yapması için mimarına ihtiyacı var. Her şeyi, zamanı, yeri, anı hesaplamıştı ama küçük bir ayrıntıyı atlamıştı ve o ayrıntı da biraz önce hepinizin adını sayıkladığı adamdı.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Evet, evet, gezegendeki en şanslı kaybedenim. Çünkü o kafeste Punk'la birkaç saniyem daha olsaydı, dünyaya söz verdiğim şeyi yapar, kafasını bu minderde ezer, WrestleMania hayallerini sona erdirir ve kariyerini buza koyardım. CM Punk sorununu hepimiz için, Roman Reigns de dahil olmak üzere hepimiz için hallederdim. Ama şimdi tıpkı eski güzel günlerdeki gibi, Roman Reigns'in pisliğini temizlemek için buradayım. OTC için endişelenmeyin, yol boyunca ona haddini bildireceğimden emin olabilirsiniz. Ve tesadüfe bakın ki en sevdiğim iki kişi, CM Punk ve Roman Reigns bu Cuma SmackDown'da aynı anda aynı yerde olacaklar.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">İnan bana Brüksel, ben de burada olmalarını isterdim. Ama neden tüm eğlenceyi onlara bırakayım ki diye düşünüyordum. Düşündüm de belki Itay'e küçük bir yolculuk yaparım, belki SmackDown'a bir yolculuk yaparım ve kendimi Roman Reigns ile CM Punk'ın arasına koyarım. Bu konuda ne düşünüyorsunuz? Bir sorunu çözmek ve pisliği temizlemek için güzel bir yol gibi görünüyor. Ama bu Cuma günü olacak, Brüksel, bu Pazartesi, bu gece, bu Cuma ile ilgili değil, bu sizinle ilgili çocuklar. Çünkü bak ne diyeceğim, tüm gece boyunca müthiş bir kalabalık oluşturdunuz. Güzel seslerinizle şarkı söylediniz. Ve bunu sizden almak istemiyorum. Bu gece burada bir maçımız daha var ve o da Kıtalararası Şampiyonluk için ana karşılaşma. Brüksel, ne dersin, ben SmackDown'a gelirken sen de benim güzel şarkımı söyle ve ana etkinliğe doğru yol alalım. Ver onu bana, Brüksel. Tamamdır, Cuma günü görüşürüz çocuklar.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[MEDIA=twitter]1901739804951486605[/MEDIA]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Gelecek hafta Raw'da Lyra Valkyria, Raquel Rodriguez'e karşı Kadınlar Kıtalararası Şampiyonluğunu ortaya koyacak. CM Punk burada olacak. Jey Uso & TBD, A-Town Down Under ile çarpışacak. Ayrıca, Cody Rhodes & John Cena bir kez daha aynı çatı altında olacak.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[MEDIA=twitter]1901740552116129944[/MEDIA]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Cathy Kelley AJ Styles ile sahne arkasında bir röportaj yaptı. Geçen haftaki Raw's Recap Podcast'te Logan Paul hakkında söyleyecek çok şeyi vardı. Söylediği her şeyin arkasında duruyor. Logan Paul kadroya ait değil. Karrion Kross ve Scarlett Bordeaux sohbete katılıyor. Kross farklı bir bakış açısı sunmak istiyor. Belki de AJ, Logan'ın WWE'ye kendisinden daha çabuk ulaştığı için kendisine kızıyordur. AJ'nin Karrion'un akıl oyunlarına ayıracak vakti yoktur ve oradan uzaklaşır.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[MEDIA=twitter]1901744077625798668[/MEDIA]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[MEDIA=twitter]1901746167085478023[/MEDIA]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[MEDIA=twitter]1901746240540250417[/MEDIA]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>Bron Breakker def. Finn Balor (Bron Breakker IC Kemerini korudu)</strong></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Bron Breakker rakibine yaptığı Spear'ın ardından tuşa gidiyor ve maçı kazanıp kemerini korumayı başarıyor. Maçtan sonra, Judgment Day Breakker'ın üzerine çullandı. Dominik Kıtalararası Şampiyonluğu kapıyor. PENTA ringe fırlıyor. Penta'dan iki SuperKick. Breakker Carlito'ya Spear yapıyor. Penta, IC unvanını Breakker'a geri veriyor. Penta ve Breakker şov yayından kalkarken büyük bir yüzleşme yaşadı.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="The MANIAC, post: 346433, member: 19"] [CENTER][URL='https://profesyonelgures.net/konu/37034/']Spoiler: Geliyor Haftaya Aslanım[/URL] [URL='https://profesyonelgures.net/konu/37033/']Spoiler: Resmi, O Maça 3.Geldi[/URL] [URL='https://profesyonelgures.net/konu/37032/']Raw Spoiler: Haftaya Part 2 Geliyor![/URL] [MEDIA=twitter]1901713568829198538[/MEDIA] [MEDIA=twitter]1901714355970101357[/MEDIA] [MEDIA=twitter]1901715547856728522[/MEDIA] John Cena: Birisi hayata doğru bir şekilde ayak bastığında, onay için kendi dışına bakmak zorunda kalmamalıdır. Bunu benim için çok kolaylaştırıyorsun. 25 yıl boyunca kurban oldum, tamam mı? Kötü niyetli bir ilişkinin kurbanı oldum. Hayır, hayır, konuşma zamanını kaybettin. Evet, tamam, peki, sözü al ve onunla ne yapıyorsun? Tek yaptığın kırıcı olmak. Hepiniz tacizcisiniz. Ve şimdiye kadar yaptığın tek şey beni kuklan olmaya zorlamak ve bunu yüzümde bir gülümsemeyle yapmamı beklemekti. Bu kadar yeter. Çok şıksın, teşekkürler. Bakın, ben babyface değilim, heel değilim, ben bir insanım. Ve her biriniz bana çok kötü davrandınız. Devam edin, devam edin, berbat davrandınız. Ve bu 25 yıldır aynı lanet gürültü. WWE'ye ilk geldiğimde, benden ne kadar nefret ettiğinizi yüksek sesle söylediniz. Evet, evet, utanç anları, utanç anları, tıpkı bunun gibi, bana ilginize layık olmadığımı bildirdiniz. Peki ben ne yaptım? Beni biraz olsun seveceğini umarak kendimi değiştirdim ve bir anlığına işe yaradı ama yeterli değildi. Peki ben ne yaptım? Her zaman yaptığım gibi çok çalıştım ve kazandım, kazandım, kazandım ve kazandım. Çok kazandım ve sen bundan nefret ettin. Bu yeterli değildi, peki ben ne yaptım? Hayatımın sonraki 10 yılını elimden gelen her şeyi vermeye çalışarak geçirdim ve bu da yeterli olmadı. Ve son anlarımda, yapabileceğim tek şey nedir, değil mi? Çekip gidebilirim. Ne harika bir örnek, “kapa çeneni” diye tezahürat yapıyorlar, ben çekip gideceğimi söyleyince tezahürat yapıyorlar. Böylece daha önce hiç yapılmamış bir hareketle emekliliğimi açıkladım, bu yılın sonunda gerçekten çekip gidiyorum. Sizlerle iyi geçinmek için son bir kez daha denedim. Son bir kez sizin için iyi bir şeyler yapmaya çalıştım ama her şeyi mahvettiğiniz gibi bunu da mahvettiniz. Çünkü tıpkı bu gece burada olduğu gibi, iki saniyeliğine ve bu asla yeterli değil. Bu aptalların her biri her nefeste haklılığımı kanıtlıyor. Demek istediğim, ne yaparsam yapayım asla yeterli olmuyor ve hepiniz kendinizden utanmalısınız. Tek yaptığınız almak, almak, almak ve almak ve sadece kendinizi önemsiyorsunuz. Hayatımda çok önemli bir seçim yapmak için değerlerimi ortaya koydum ve tek düşünebildiğiniz, ne alacağız? Hikâyem değişti, elimize ne geçti? John Cena şehrime geliyor, elimize ne geçecek? Bu trend oldu, elimize ne geçecek? Siz orospu çocuklarının hiçbiri bana nasıl hissettiğimi sormadı, hiç kimse. Sadece ne alıyoruz, ne alıyoruz, ne alıyoruz. Hiçbir şey alamazsınız. Ne kazandıysanız onu alırsınız ve kazandığınız şey hiçbir şeydir. Yeni bir görünüm elde edemezsiniz, çünkü siz benim gibi giyiniyorsunuz, ben sizin gibi giyinmiyorum aptallar. Yeni müzik alamazsınız, çünkü o şarkıdaki benim sesim ve sizin zamanınız nihayet doldu ve benim zamanım nihayet şimdi. Elde edeceğiniz tek şey aynaya uzun uzun bakıp her birinizin 25 yıldır bana ne kadar kötü davrandığınızı görmek olacak. Cody için ilahi mi söylüyorsun? Tabii ki, tabii ki, yepyeni parlak oyuncağınız, çünkü bunu meraya bırakmak üzeresiniz. Dediğim gibi, her nefesinizde berbat insanlar olduğunuzu kanıtlıyorsunuz. Ve bu odadaki her bir kişi, hiç kimse güvende değil, hiç kimse saklanamaz, özellikle de kalabalığın arasından seçebildiğim insanlar. Evet, evet, sizi görüyorum ve siz ön sıradasınız, evet, sizi çok kolay teşhis edebilirim. Siz “Hadi Cena'ya gidelim” diyenlersiniz. Evet, siz “dostum, seni destekliyorum” diyen insanlarsınız. Dünyayı duydunuz mu? Cena Sucks Jackoffs, onlar zaten berbat insanlar olduklarını kanıtladılar. Hadi Cena'ya gidelim diyenlerin neden bu kadar berbat olduğunu anlatacağım. Beni desteklediğini mi iddia ediyorsun? Siz şimdiye kadar ne yaptınız? Sen, sen, sen, beni desteklemek için ne yaptın, benim için ne yaptın? Tek yaptığın benden çalmak. Çalıyorsun. Özel anlarımı çalıyorsun. Zamanımı çaldın. Beni oyuncağınız haline getirdiniz. Ben sizin için bir nesneyim. Beni 15 yıldır aptal ve görünmez bir şakanın malzemesi yaptınız ve hala bunun komik olduğunu düşünüyorsunuz, bu komik değil, acınası bir durum. Sen zavallısın. Bunu duymak istemezsin, bu senin için zor. Rahatsız edici konuşmalara girmeye hazır değilsin. Gerçek şu ki, bunu destek için giymiyorsunuz, kendinizi iyi hissetmek için giyiyorsunuz. Çalışkanlık, sadakat ve saygı gibi kelimeleri giyiyorsunuz, ben bunları her gün yaşıyorum. Asla pes etme sözlerini satın alabileceğinizi düşünüyorsunuz. Ben azmin tanımıyım ve buradaki herkes bunu biliyor. Beni desteklemiyorsunuz, yaptığınız şey beni acınası başarısız hayatınız için bir bahane olarak kullanmak. Çünkü 25 yıl boyunca tek yaptığınız kıçınızın üstüne oturup benim harika olmamı izlemekti, artık değil. Bu, oradaki bir çocuk da dahil olmak üzere herkes için zehirli ve işlevsiz bir ilişki. Duymak istemiyorsun, senin için çok zor, değil mi? Şunu dinle, birinden ayrılıyorum, bitti. Her birinden ayrılıyorum, benden hoşlansan da hoşlanmasan da, terk edildin. Artık sana ihtiyacım yok. Seni umursamıyorum. Siz de benim için önemli değilsiniz. Ve mesele şu ki, çıkarabileceğiniz hiçbir ses yok, yapabileceğiniz hiçbir şey yok, çünkü haklı olduğumu biliyorsunuz ve haksız olduğunuzu biliyorsunuz. [MEDIA=twitter]1901718180667547812[/MEDIA] [MEDIA=twitter]1901718647623888913[/MEDIA] Cody Rhodes: Sanırım herkes seni dinlemeye istekliydi, ben bile. Eğer doğru anladıysam, az önce söylediklerinizden, size en kötülerini verdiler. Elbette, sana en kötülerini vermiş olabilirler, ancak 25 yıl boyunca sana en iyilerini de verdiler ve bunu özel olduğun için yaptılar, bunu kaldırabildiğin için yaptılar, bunu taşıyabildiğin için yaptılar. John Cena: Dinle, evlat. Cody Rhodes: Yeter! Ve kesinlikle çocuk değil, WWE Şampiyonu. Sana sorayım, sen de kimsin? Bu tişörtün üstündeki adam nerede? Ne yaptın bilmiyorum. Haftadan haftaya John Cena'yla yüz yüze gelme ihtimali beni heyecanlandırıyordu ama bunu gördüm. Bu WrestleMania'da ortaya çıkmasa iyi olur, çünkü ortaya çıkarsa, onu ezip geçerim, yok ederim, çünkü zaten en iyi atışını yaptım ve yeterli olmadı. Onu erkenden emekli ederim. Git John Cena'yı bul, çünkü onunla WrestleMania 41'de güreşmek istiyorum, bu mızmız kaltakla değil. [MEDIA=twitter]1901719116974866916[/MEDIA] Michael Cole ringden çıkarken John Cena'ya yükleniyor. Cena'yı 25 yılı aşkın süredir destekliyordu ve sattığı her şeye inanmıştı. Cena'nın taraftarları suçlama cüretini göstermesine şaşırıyor, özellikle de 16 kez şampiyon olmasının, milyoner olmasının ve film yıldızı olmasının nedeni onlarken. Cole, Cena'nın mantıksız bir pislik gibi davrandığını söyledi. [MEDIA=twitter]1901723300117508267[/MEDIA] [MEDIA=twitter]1901723990097629218[/MEDIA] [B]Penta def. Ludwig Kaiser[/B] Penta rakibine yaptığı PENTA Driver'ın ardından tuşa gidiyor ve maçı kazanıyor. Maçtan sonra Penta, Cathy Kelley ile maç sonrası bir röportaj yaptı. Penta Brüksel'e büyük bir selam gönderdi. Yeni PENTA Dönemi burada ve dünyanın her kıtasında yaşıyor. Penta Cathy'ye Kıtalararası Şampiyonluk için bir şans istediğini söyledi. [MEDIA=twitter]1901725393545224385[/MEDIA] Liv Morgan & Raquel Rodriguez Finn Balor'a Kıtalararası Şampiyonluk maçında iyi şanslar diler. Finn, Jade Cargill'in Liv Morgan İntikam Turu'nun bir başka durağı olacağını söylüyor. Ve gelecek hafta bu saatlerde Finn ve Raquel her iki IC Unvanını da The Judgment Day'e getiriyor olacaklar. Finn, kendisine bu maçı ayarladığı için Dominik Mysterio'ya teşekkür ediyor. Dominik bazı insanlarla konuşuyormuş ve iyi bir fikri varmış. JD McDonagh'ı kaybettiklerinden beri Dom, The Judgment Day'e PENTA'yı eklemenin iyi bir fikir olacağını düşündü. Finn, Dom'un arkasından iş çevirmesinden ve tüm bu konuşmaları yapmasından memnun değildir ve Finn'in Kıtalararası Şampiyonluğunun peşine düşeceğini açıklayan PENTA'ya ulaşır. Finn Dominik'e yılan der ve oradan uzaklaşır. Carlito, Dominik'in programı izlemediğinin açık olduğuna dikkat çekiyor. [MEDIA=twitter]1901725477921804498[/MEDIA] [MEDIA=twitter]1901726261577134221[/MEDIA] [B]Dakota Kai def. Ivy Nile[/B] Dakota Kai rakibine yaptığı The GTK'nin ardından tuşa gidiyor ve maçı kazanıyor. [MEDIA=twitter]1901728600518246720[/MEDIA] Adam Pearce: Merhaba, bayanlar ve baylar. Şimdi WrestleMania'da Bianca BelAir ile Kadınlar Dünya Şampiyonunuz Iyo Sky arasında yapılacak Kadınlar Dünya Şampiyonluğu maçını resmileştirme zamanı. Bayanlar, bu işlerin nasıl yürüdüğünü biliyorsunuz, kontrattaki iki imza her şeyi resmileştirir. Söz sizindir. Iyo Sky: Bianca, bana bir daha saygısızlık yapmayacaksın. Rhea bana bir daha saygısızlık etmeyecek. Kimse bana saygısızlık edemeyecek çünkü ben Kadınlar Dünya Şampiyonuyum. Ve WrestleMania'dan sonra da Kadınlar Dünya Şampiyonu olacağım. - Iyo Sky kontratı imzalıyor. Bianca Belair: Iyo, sana dünya kadar saygım var, gerçekten. Ama geçen hafta seni es geçtim, çünkü bu benim hatamdı, bu yüzden Rhea'ya söylediğimin aynısını sana da söyleyeceğim. Eğer bana tekrar ellerini sürmene izin vereceğimi ve bu konuda hiçbir şey yapmayacağımı düşünüyorsan, beni hiç tanımıyorsun, beni tanımıyorsun. WrestleMania'da tam olarak kim olduğumu öğreneceksiniz. Ben Bianca Belair. WWE'nin EST'siyim. Ve yeni Kadınlar Dünya Şampiyonunuz olacağım. - Bianca Belair sözleşmeyi imzaladı. Maç resmileşti ve Pearce profesyonelliklerini takdir etti. Rhea Ripley ringe doğru ilerliyor. Pearce hakemleri çağırmaya başladı. Rhea Ripley: Burada ne yapıyorum ben? Sizin burada ne işiniz var? Çünkü Iyo geçen hafta yüzüme bir tokat attı ve Bianca gibi arkama yaslanıp hiçbir şey yapmayacağım. Yani, nasıl burada durup hiçbir şey olmamış gibi davranıyorsun? Bianca Belair: WrestleMania için kontratımı imzalamak zorundaydım, burada yaptığım da bu. Rhea Ripley: Bunu senden duymak gerçekten komik. Çünkü şampiyonluk maçım sırasında burada işin yoktu, ama oradaydın Bianca. Ben de senin kitabından bir sayfa alacağım ve sadece izlemek için buradayım. Bianca Belair: Sadece izlemeye mi geldin? Sanırım WrestleMania'yı izleyeceksin. Ama madem benim işime girmek istiyorsun, seni benim işim yapmama ne dersin? Senden bıkmaya başladım. Bianca bir kez daha Iyo'yla yüzleşiyor ve barışçıl olmaya çalışıyor. Rhea Bianca'ya kafa atıyor. Rhea Iyo'nun karnına tekme atıyor. Pearce izlerken Rhea Iyo'yu Bianca masanın üzerindeylen PowerBomb ile yapıyor. Rhea sözleşmeyi imzalamaya başladı ve bu segmenti kapatmak için uzaklaştı. [MEDIA=twitter]1901731621415555233[/MEDIA] [MEDIA=twitter]1901730996921274436[/MEDIA] [B]Jey Uso def. Austin Theory[/B] Jey Uso: Evet! “ Main Event” Jey Uso şimdi şehrinizde. Evet, son zamanlarda kendimde değildim. Aklım bana oyun oynuyor. Bu yüzden birinin kıçını tekmelemek için dünyanın öbür ucuna uçtum ve o kişi bu gece Austin Theory. Tıpkı WrestleMania'da olduğu gibi, dünyayı şok edip Dünya Ağırsiklet Şampiyonu olduğumda sen ve ben, GUNTHER. Lütfen, Uce, müziğimi çal. Jey Uso rakibine yaptığı Spear'ın ardından tuşa gidiyor ve maçı kazanıyor. Maçtan sonra Jey, Waller'a super kick atıyor. Jey SomerSault Plancha'yı indiriyor. Gunther bir kez daha arkadan gelir ve Jey'i Sleeper Hold'a kilitler. Jey Gunther'ı yüzüstü orta turnbuckle pedine sürüyor. Jey Gunther'a haymaker atıyor. Jey, Gunther'ın elinden dünya şampiyonluğunu kapıyor. Jey, Gunther'ı yere yuvarlıyor. Gunther dışarıdan bakarken Jey Dünya Ağırsiklet Unvanıyla poz veriyor. [MEDIA=twitter]1901733382012407851[/MEDIA] Adam Pearce, Rhea Ripley'e bir çocuk gibi davrandığını ve WrestleMania sözleşmesini ona geri vermesi gerektiğini söyledi. Rhea kuliste Bianca Belair ve Iyo Sky ile büyük bir arbede yaşadı. [MEDIA=twitter]1901735320313274812[/MEDIA] [B]The LWO def. American Made[/B] Rey Mysterio rakibine 619 yaptıktan sonra slingshot splash ile üstüne uçar. Ardından tuşa giden Rey maçı takımına kazandırır. Maçtan sonra, luchador maskesini takan Chad Gable, Mysterio'yu Flying HeadButt ile düşürür. Gable, Lee'ye German Suplex yaptı. Mysterio forearm shivers ile karşılık veriyor. Gable, Lee'ye German Suplex ile karşılık veriyor. Gable, Diving HeadButt'ı indiriyor. Gable güvenlik görevlilerinden kaçmaya başladı. [MEDIA=twitter]1901737958933487908[/MEDIA] [MEDIA=twitter]1901739538025791831[/MEDIA] Seth Rollins: Brüksel! Pazartesi Gecesi Rollins'e hoş geldiniz. Görünüşe göre hepiniz zaten biliyorsunuz, ama bilmiyorsanız diye söylüyorum, ben bir vizyonerim, ben bir devrimciyim, ben Seth Freakin' Rollins'im. Pekala, pekala, pekala. Tanrım, buraya çok kızgın bir şekilde gelecektim, ama güzel sesleriniz bana serenat yaparken kızmak biraz zor, çok teşekkür ederim çocuklar. Evet, ona geleceğiz ama önce Roman Reigns hakkında konuşalım. Geçen hafta izlediğiniz görüntülerde de gördüğünüz gibi, Roman Reigns'in Seth Freakin' Rollins'ten intikam almak için gelmesine çok mu kızgınım? Kesinlikle hayır, çünkü ben de aynı şeyi yapardım. Sorun şu ki, bunca yıldan ve kulağında bir bilge adamdan sonra bile Roman Reigns hala bir plan yapamıyor. Bunu onun yerine yapması için mimarına ihtiyacı var. Her şeyi, zamanı, yeri, anı hesaplamıştı ama küçük bir ayrıntıyı atlamıştı ve o ayrıntı da biraz önce hepinizin adını sayıkladığı adamdı. Evet, evet, gezegendeki en şanslı kaybedenim. Çünkü o kafeste Punk'la birkaç saniyem daha olsaydı, dünyaya söz verdiğim şeyi yapar, kafasını bu minderde ezer, WrestleMania hayallerini sona erdirir ve kariyerini buza koyardım. CM Punk sorununu hepimiz için, Roman Reigns de dahil olmak üzere hepimiz için hallederdim. Ama şimdi tıpkı eski güzel günlerdeki gibi, Roman Reigns'in pisliğini temizlemek için buradayım. OTC için endişelenmeyin, yol boyunca ona haddini bildireceğimden emin olabilirsiniz. Ve tesadüfe bakın ki en sevdiğim iki kişi, CM Punk ve Roman Reigns bu Cuma SmackDown'da aynı anda aynı yerde olacaklar. İnan bana Brüksel, ben de burada olmalarını isterdim. Ama neden tüm eğlenceyi onlara bırakayım ki diye düşünüyordum. Düşündüm de belki Itay'e küçük bir yolculuk yaparım, belki SmackDown'a bir yolculuk yaparım ve kendimi Roman Reigns ile CM Punk'ın arasına koyarım. Bu konuda ne düşünüyorsunuz? Bir sorunu çözmek ve pisliği temizlemek için güzel bir yol gibi görünüyor. Ama bu Cuma günü olacak, Brüksel, bu Pazartesi, bu gece, bu Cuma ile ilgili değil, bu sizinle ilgili çocuklar. Çünkü bak ne diyeceğim, tüm gece boyunca müthiş bir kalabalık oluşturdunuz. Güzel seslerinizle şarkı söylediniz. Ve bunu sizden almak istemiyorum. Bu gece burada bir maçımız daha var ve o da Kıtalararası Şampiyonluk için ana karşılaşma. Brüksel, ne dersin, ben SmackDown'a gelirken sen de benim güzel şarkımı söyle ve ana etkinliğe doğru yol alalım. Ver onu bana, Brüksel. Tamamdır, Cuma günü görüşürüz çocuklar. [MEDIA=twitter]1901739804951486605[/MEDIA] Gelecek hafta Raw'da Lyra Valkyria, Raquel Rodriguez'e karşı Kadınlar Kıtalararası Şampiyonluğunu ortaya koyacak. CM Punk burada olacak. Jey Uso & TBD, A-Town Down Under ile çarpışacak. Ayrıca, Cody Rhodes & John Cena bir kez daha aynı çatı altında olacak. [MEDIA=twitter]1901740552116129944[/MEDIA] Cathy Kelley AJ Styles ile sahne arkasında bir röportaj yaptı. Geçen haftaki Raw's Recap Podcast'te Logan Paul hakkında söyleyecek çok şeyi vardı. Söylediği her şeyin arkasında duruyor. Logan Paul kadroya ait değil. Karrion Kross ve Scarlett Bordeaux sohbete katılıyor. Kross farklı bir bakış açısı sunmak istiyor. Belki de AJ, Logan'ın WWE'ye kendisinden daha çabuk ulaştığı için kendisine kızıyordur. AJ'nin Karrion'un akıl oyunlarına ayıracak vakti yoktur ve oradan uzaklaşır. [MEDIA=twitter]1901744077625798668[/MEDIA] [MEDIA=twitter]1901746167085478023[/MEDIA] [MEDIA=twitter]1901746240540250417[/MEDIA] [B]Bron Breakker def. Finn Balor (Bron Breakker IC Kemerini korudu)[/B] Bron Breakker rakibine yaptığı Spear'ın ardından tuşa gidiyor ve maçı kazanıp kemerini korumayı başarıyor. Maçtan sonra, Judgment Day Breakker'ın üzerine çullandı. Dominik Kıtalararası Şampiyonluğu kapıyor. PENTA ringe fırlıyor. Penta'dan iki SuperKick. Breakker Carlito'ya Spear yapıyor. Penta, IC unvanını Breakker'a geri veriyor. Penta ve Breakker şov yayından kalkarken büyük bir yüzleşme yaşadı.[/CENTER] [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Tartışma Konuları
Haftalık ve Diğer Şovlar
RAW
RAW Tartışma Konusu | 17.03.2025
Menü
Giriş yap