Valentine duyulur ve Tyler Bate girişte gözükür. Birkaç adım attıktan sonra kendisini yoğun bir şekilde cheer’layan seyirciyi izler ve derin bir iç çeker. Ringe ilerleyen Tyler seyircinin cheer’ına karşı istemeden tebessüm etmeye başlar.
Tyler Bate: This…feels like…this feels like home.
Valentine olayı ile seyircinin sevgisini çoktan kazanmış olan Bate bir süre daha seyircilerle göz teması kurmaya çalışır, havayı içine çeker.
Tyler Bate: Geçen haftalarda sadece biramı içip eşimle güzel vakit geçirmek, nostalji yapmak için geldiğimde işlerin bu noktaya varacağını bilmiyordum. Aslında şimdi de ne durumda olduğumdan emin değilim. Ama işte, yine geldik, slipleri çektik ve işte, her şeyimizle karşınızdayız. (Bir yandan bıyıklarını büker) Bu hafta, Mustafa Ali denen ucubeyle yerleri paspasladıktan sonra düşünmek için çok vaktim oldu. Valentine’ı bulduğumda hayatımdaki ana misyonu tamamladığımı düşünmüştüm ama unuttuğum bir şey vardı. Bu ringe adım attığımda misyonum farklıydı. Başta sadece big c*ck, bigger heart bir çocuktum-...(Seyircilerin BIG C*CK BIGGER HEART chant’lerini dinler). Teşekkürler. Kanıtlamak istediğim bir şeyler vardı. Yolum ustamla, abimle, Val Venis ile ve bana özgüvenimi kazandıran THE SEX ile kesişmişti. Şimdi abimle aramızdaki ilişkiden haberdar değilim. Dünya şampiyonu Bryan Danielson ile yolum kesişti. Şimdi aramızdaki ilişkiden emin değilim. Sizler, sizleri arkamı aldım ve hayatımda radikal bir değişiklik yaparak aniden ringden ayrıldım. Aynı şekilde geri döndüm. Şimdi sizlerle aramızdaki ilişkiden de emin değilim. Bugün emin olduğum tek şey, eskisi gibi her zaman yüreğimi ortaya koyacağımdır. Bu bir varsayım değil PGW evreni. Bu bir gerçek. Hadi başka bir gerçeği de konuşalım.
Seyircinin ilgisini çekmeyi başaran Bate devam ediyor.
Tyler Bate: Royal Rumble sezonundayız! (Sesini yükseltir.) Geçtiğimiz yıl Royal Rumble posterinde olan Tyler Bate, The SEX tarihinin Venis’le birlikte en akılda kalıcı bir diğer üyesi, bu yıl posterde yok. Aynı Bate’in geçtiğimiz yıl ilk 5’ten girip son 4’e kaldığını hatırlatmama gerek yok galiba…diyecektim ama psoterde olmadığım gerçeğine bakarsak tam da bunu hatırlatmam gerekiyor. Ringdeki misyonumu tamamlamak için buradayım ve bu işin ilk adımı Royal Rumble’dan geçiyor. Bu yüzden arka alandaki saygı duyduğum tüm güreşçilerden özür diliyorum. Val Venis! Senden de özür diliyorum ağabey! Çünkü Tyler Bate’in kim olduğunu hatırlatmak için önce KİMİN gölgesinden çıkmayı başardığımı göstereceğim! Seni sevdiğimi biliyorsun ama seni, geri kalan herkesi top rope’dan yollayacağım ve geçen yıl hakkım olanı alacağım. Royal Rumble’da görüşmek üzere!
Mikrofonu bırakıyor ve ringden ayrılıyor.
Son düzenleme: