Avustralya'da Yağmurlu Yarışı Lando Norris Kazandı!

Ganbarimasu

PG.net Kullanıcısı
Konular
493
Beğeni sayısı
712
PG Nakit
1,425

Birçok kazanın ve değişken pist şartlarının olduğu kaotik Avustralya yarışını baştan sona çok az hata ile götüren Lando Norris kazandı. Max Verstappen hemen arkasında ikinci olurken George Russell da hatasız bir sürüşle 3. oldu.
Çaylak Kimi Antonelli 16. sıradan başladığı yarışı bir spin dışında hatasız götürerek 4. tamamladı ve ilk yarışında puan almayı başardı.

🥇 Lando Norris
🥈 Max Verstappen
🥉 George Russell
4. Kimi Antonelli
5. Alex Albon
6. Lance Stroll
7. Nico Hülkenberg
8. Charles Leclerc
9. Oscar Piastri
10. Lewis Hamilton​

Son düzenleme:

Bogi

Jön Türks
Konular
21
Beğeni sayısı
473
PG Nakit
0
Hadjar'ın daha formasyon turundan veda etmesiyle başlayan ilginç bir yarış oldu. Mclaren şu an net olarak önde olduğunu gösterdi ama tabii Albert Park araçların performansını anlamak için makul pistlerden biri değil. Mclaren'in çok erken takım emri vermiş olmasından baya tiksindim. Onun haricinde Piastri'nin sondaki geçiş kıyak, Ferrari'nin tümden unutmak isteyeceği bir yarış. Antonelli için de şartların da bir araya gelmesiyle birlikte iyi bir yarış oldu, 2 tane çaylağın yarış başında paket olmasından sonra en azıdan geride başladığı yarışı puan alarak bitirmesi özgüven verecektir dedoma.

Ganbarimasu

PG.net Kullanıcısı
Konular
493
Beğeni sayısı
712
PG Nakit
1,425
Ben bu takımların ellerinde o kadar veri varken stratejide bu kadar batırmasına anlam veremiyorum. Sadece Ferrari değil onlar ekstra batırdı ama dediğim tüm grid için geçerli. 10 dk sonra ağır yağmur yağacağı belli, ilk pitlerde kuru zemine geçmek yerine inter takıp (veya hiç pite bile girmeyip) iki üç tur idare etseler sonunda baya avantajlı olacaklardı. Haas bile son anda kuru lastik taktı ulan zaten sonuncusun diğerleriyle aynı şeyi yaparsan puan alma ihtimalin yok niye son anda uyarsın ki diğerlerine.
Tsunoda'ya üzüldüm en çok, çok iyi bir yarış götürüyordu

Kimi'nin cezası geri çekilmiş bu arada 4.'lüğe yükseldi.

Son düzenleme:

Root

Elevated
Konular
6
Beğeni sayısı
46
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Will Ospreay
Son 2 turda yoksa kazanacak mı lan dedirten Verstappen'den razıyız.

McLaren çok iyi lastik koruyor. Verstappen ekstra bir performansla uzun süre McLarenlerle yarışsa da lastikler bitince bir anda 10-15 saniye geriye düştü.

Antonelli'yi beğendim. Diğer çaylakların döküldüğü günde harika performans gösterdi.

Ferrari yine Ferrarilik yaptı.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi