Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
Rozetler
ELITE Efektleri
ELITE Üyelik
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Promoları & Konuşma Gösterileri
SENİ BULDUĞUM YERDE BAĞIRTA ÇAĞIRTA
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Hülya Avşmaz" data-source="post: 344190" data-attributes="member: 52"><p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>PGW'NİN ARKA ALANINDAYIZ VE ENZO AMORE'Yİ GÖRÜYORUZ! Etrafındaki birkaç genç Enzo'yu zar zor tutmakta.</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>[ATTACH=full]12197[/ATTACH]</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Enzo:</strong></span><span style="font-size: 22px"> BIRAKIN LAN BENİ! </span><span style="font-size: 18px">Geberteceğim o şerefsizi! Cardona! Bana Cardona'yı getirin! CARDONAAAA!!! ULAN BENİ NASIL HERKESİN ÖNÜNDE REZİL EDERSİN ŞEREFSİZ! SENİ BULDUĞUM YERDE BAĞIRTA ÇAĞIRTA, BAĞIRTA ÇAĞIRTA S-</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Gençlerden birisi eliyle Enzo'nun ağzını kapatır.</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Genç: </strong>Sakin olun PGW efsanesi ve eski takım şampiyonu ''Real1'' Enzo Amore Bey! Sizin gibi has bir güreşçiye hiç yakışmıyor bu öfkeli tavırlar.</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Enzo doğrulur ve sakinleşip üstünü düzeltir. Sakin bir tonda devam eder:</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Enzo:</strong> EVET, BEN YAŞAYAN GÜREŞ EFSANESİ ENZO AMORE! Matt Cardona denen şerefsiz olmasaydı Dark STG'nin kara deliğini genişletecektim. Ne yazık bu Cardona adlı züppe herifin dikkatimi dağıtmasıyla kaybettim ve şefimi hüsrana uğrattım. Yetmezmiş gibi yüzünü göstermeye korkan bir heriften şefimi koruyamadım. Ama bu cuma günü, Payback 66'da hiç şüphesiz ki her şeyi telafi edeceğim ve bir kez daha neden PGW'nin efsanesi olduğumu herkese hatırlatacağım.</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Enzo'nun arkasındaki uzun genç: </strong>Seni seviyoruz!</span></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-size: 18px">Enzo: </span></strong><span style="font-size: 18px">Hayır, ben sizi seviyorum değerli hayranlarım.</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Kamera yavaşça geriye gidip uzaklaşırken başta sakinleştiren genç Enzo'ya döner.</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Genç: </strong>Abi işin bittiyse bizim ödemeyi yapacak mısın ?</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Enzo'nun panikle elini kamera merceğine koymasıyla görüntü sonlanır.</strong></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Hülya Avşmaz, post: 344190, member: 52"] [CENTER][SIZE=5][B]PGW'NİN ARKA ALANINDAYIZ VE ENZO AMORE'Yİ GÖRÜYORUZ! Etrafındaki birkaç genç Enzo'yu zar zor tutmakta. [ATTACH type="full"]12197[/ATTACH] Enzo:[/B][/SIZE][SIZE=6] BIRAKIN LAN BENİ! [/SIZE][SIZE=5]Geberteceğim o şerefsizi! Cardona! Bana Cardona'yı getirin! CARDONAAAA!!! ULAN BENİ NASIL HERKESİN ÖNÜNDE REZİL EDERSİN ŞEREFSİZ! SENİ BULDUĞUM YERDE BAĞIRTA ÇAĞIRTA, BAĞIRTA ÇAĞIRTA S- [B]Gençlerden birisi eliyle Enzo'nun ağzını kapatır. Genç: [/B]Sakin olun PGW efsanesi ve eski takım şampiyonu ''Real1'' Enzo Amore Bey! Sizin gibi has bir güreşçiye hiç yakışmıyor bu öfkeli tavırlar. [B]Enzo doğrulur ve sakinleşip üstünü düzeltir. Sakin bir tonda devam eder: Enzo:[/B] EVET, BEN YAŞAYAN GÜREŞ EFSANESİ ENZO AMORE! Matt Cardona denen şerefsiz olmasaydı Dark STG'nin kara deliğini genişletecektim. Ne yazık bu Cardona adlı züppe herifin dikkatimi dağıtmasıyla kaybettim ve şefimi hüsrana uğrattım. Yetmezmiş gibi yüzünü göstermeye korkan bir heriften şefimi koruyamadım. Ama bu cuma günü, Payback 66'da hiç şüphesiz ki her şeyi telafi edeceğim ve bir kez daha neden PGW'nin efsanesi olduğumu herkese hatırlatacağım. [B]Enzo'nun arkasındaki uzun genç: [/B]Seni seviyoruz![/SIZE] [B][SIZE=5]Enzo: [/SIZE][/B][SIZE=5]Hayır, ben sizi seviyorum değerli hayranlarım. [B]Kamera yavaşça geriye gidip uzaklaşırken başta sakinleştiren genç Enzo'ya döner. Genç: [/B]Abi işin bittiyse bizim ödemeyi yapacak mısın ? [B]Enzo'nun panikle elini kamera merceğine koymasıyla görüntü sonlanır.[/B][/SIZE][/CENTER] [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Promoları & Konuşma Gösterileri
SENİ BULDUĞUM YERDE BAĞIRTA ÇAĞIRTA
Menü
Giriş yap