5 Yıl Önce Bugün: WWE'de Covid Dönemi Başladı

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
10,547
Beğeni sayısı
6,174
PG Nakit
4,490
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Ne ilginç şovlardı ya. Benim güreşten bayağı uzaklaştığım bir dönemdi, 2019 WWE'sini bilen biliyor zaten insanı hayattan dahi soğutacak cinstendi güreşi falan geçtim. Zaten öğrencilik hayatım da ağır bastığı için eskisi gibi takip edemiyordum ama tabii pandemiyle beraber birdenbire evlere kapanınca denize düştüğümüz gibi ilk sarıldığımız yılan yine bu illet oldu... Seyircisizlik bir yandan tat kaçırsa da bir yandan da dışarıdan hiçbir gürültünün olmayışıyla beraber güreşçilerin bilhassa maç anlarında verdiği doğal reaksiyonları tüm yalınlığıyla hissedebilmek de olumlu anlamda farklı hissettiriyordu. Öte yandan Firefly Funhouse, Boneyard, Cole v Dream gibi imza maçlara da gebe oldu. Ama Drew McIntyre'ın WM anını sessiz sedasız yaşamasına da sebep oldu tabii. Genel hatlarıyla çok iyi hatırlamayacağım ama bir noktada razı da olduğum bir dönem benim için.

Kara

-
Konular
167
Beğeni sayısı
1,336
PG Nakit
740
Favori Güreşçi
Roman Reigns
Tribal Chief'in doğuşu, deli manyak bir Orton, ana kemerin ağırlığını sırıtmadan kaldıran bir McIntyre ile müthiş bir dönem. Bana kalırsa o dönemin tek kalitesiz işleri sinematik maçlardı.

Deeppy

17 TIME CHAMP
Konular
700
Beğeni sayısı
1,136
PG Nakit
1,595
Favori Güreşçi
Liv Morgan
WWE dünyanın durduğu şu dönem bile şovsuz bırakmadı bizi. Hep iyi hatırlayacağım. Yalnız spiker Tom Philips dahil pandemi dönemini taşıyan adamları normale dönülür dönülmez satması hoş olmadı WWE'nin.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi