Ooo tek program iki konuk işi çok tatlı bir fikirmiş. Sorulara geçelim o zaman.
Şimdi sıra bende ulan ikinize de döşüyorum hakkımda ne düşünüyorsunuz hadi bakalım. :D
Bu sorumu da yine ikisi için birden soruyorum, yakın ve nispeten genç bir jenerasyonda oldukları için merak ettiğim bir şey. Kendinizi 10 yıl sonra nerede görüyorsunuz?
Bundan sonraki soruları ayrı ayrı sorayım. Ben ilk Furkan ile başlayacağım sorulara, siz program düzenine göre ayarlarsınız artık.
Furkan’ım geçen Sefa’ya sorduğum soruyu sana da soracağım, hatta senin cevabını Sefa’nınkinden bi 10 kat falan daha çok merak ediyorum. Güncel Galatasaray kadrosundan en sevdiğin futbolcu kim?
Furkan’a bir futbol sorusu daha atayım. Avrupa kulüpleri arasından desteklediği/sempati duyduğu bir takım var mı? Varsa hangisi?
Güreşten devam edeyim. İzlemeye başladığı dönemden bugüne baz alırsak en çok keyif aldığı feud/hikaye?
Son olarak da futbol ve güreş izlemek haricinde yapmaktan keyif aldığı aktiviteleri sorayım.
Sıradaki sorulara Beşir ile devam ediyorum. Kendisiyle bir süredir hasbihal edemedik, o zamandan bu yana hayat nasıl gidiyor?
Sana da yine güreşten; ama daha farklı, hatta çok daha spesifik bir soru olarak Daniel Bryan/Bryan Danielson’ın en keyif aldığı dönemini sorayım.
En sevdiğin ve en nefret ettiğin ders?
Son olarak bir tane de ikilem sorusu atayım Beşir’ime. Önüne ömrünün geri kalanını devam ettireceğin opsiyonu seçmen için iki tane seçenek koydular. Ömür boyu toksik ilişki, kaliteli dostlar mı; yoksa ömür boyu sağlıklı ilişki, kalitesiz dostlar mı?
Son olarak ikinize birden sevgilerimi iletiyorum kardeşlerim, ağabeyinizin her zaman destekçiniz olduğunu unutmayın. Aslan gibi çocuklarsınız. Keyifli programlar diliyorum.