(SORULAR) RDT İle Ramazan Sohbetleri 3.Bölüm w/The MANIAC & BerzerkBryan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

RDT

VENNEGOOR OF HESSELINK
Konular
825
Beğeni sayısı
1,385
PG Nakit
4,965
Favori Güreşçi
Sami Zayn
RPG Karakteri
Matt Cardona
1

maxresdefault.jpg

İkinci bölümde de benden kaynaklı bir gecikme oldu ama bölümümüz yayında. Buraya gelmeden önce sevgili @Akashi ile olan bölümümüzü okumanızı tavsiye ederim. Bir sonraki bölümümüz için soru sorma süreci 10 Mart saat 23.59'da son bulacak. Bu bölümde ise bir değil iki konuk alacağım. Forumumuzun iki güzide moderatörü @The MANIAC ile @BerzerkBryan yeni bölümde konuğum olacaklar. RDT ile Ramazan Sohbetleri üçüncü bölümü ile 11 Mart günü profesyonelgures.net'te. Sorularını esirgemeyecek olan herkese teşekkürler.​

Son düzenleme:

Netuno

Roses from the Abyss
Konular
430
Beğeni sayısı
4,658
PG Nakit
2,175
Favori Güreşçi
Hana Kimura
Hee soralım mı şimdi bütün forum size, hakkımda ne düşünür diye. Neyse ben RPG konusunda soracağım:

Maniac'a sorum: RPG açılır açılmaz nefes almadan neden Jey Uso? Ya biz Bloodline kuracaktık bir baktık adam Jey'i almış bile yuh. Ortada ne Roman var ne başka biri var bir de. Geleceği mi gördün de bize cockblock attın?

BerzerkBryan'a sorum: Tyler Breeze ile promo yazmak nasıl bir his? Oyunda da kendisi aktif olmasına rağmen genelde bir underdog durumu var. Bu durum canını sıkıyor mu? Venis ile bu kadar uzun süredir takım olmak nasıl bir his?

Straight Outta Compton

dig what im saying?
Konular
1,816
Beğeni sayısı
1,863
PG Nakit
3,560
Favori Güreşçi
Esin Bahat
Furkan için:

Elazığspor ve Fenerbahçe'nin maç yaptığı evrende kimi destekler?

GS ve BJK'den 1 oyuncu çekme şansı olsa Fener'e kimleri alır?

RPG'de ona önemli başarılar elde ettiği Jey Uso'yu kazandırdığım için bana borçlu mu?

Shitpost gibi evi var onu da söyleyelim.

Forumdaki en sevdiği üyeyi de söylesin.

Beşir için:

Bo Dallas'a bağlılık işini ne yapacağız?

Eminem fanlığını dondurdu mu?

Tiyatro performansını 10 üzerinden puanlasın.

Twitter'ı da çok az kullanan bir arkadaş maşallah. Biraz aktif olsa keşke.

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
10,522
Beğeni sayısı
6,174
PG Nakit
4,490
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Ooo tek program iki konuk işi çok tatlı bir fikirmiş. Sorulara geçelim o zaman.

Şimdi sıra bende ulan ikinize de döşüyorum hakkımda ne düşünüyorsunuz hadi bakalım. :D

Bu sorumu da yine ikisi için birden soruyorum, yakın ve nispeten genç bir jenerasyonda oldukları için merak ettiğim bir şey. Kendinizi 10 yıl sonra nerede görüyorsunuz?

Bundan sonraki soruları ayrı ayrı sorayım. Ben ilk Furkan ile başlayacağım sorulara, siz program düzenine göre ayarlarsınız artık.

Furkan’ım geçen Sefa’ya sorduğum soruyu sana da soracağım, hatta senin cevabını Sefa’nınkinden bi 10 kat falan daha çok merak ediyorum. Güncel Galatasaray kadrosundan en sevdiğin futbolcu kim?

Furkan’a bir futbol sorusu daha atayım. Avrupa kulüpleri arasından desteklediği/sempati duyduğu bir takım var mı? Varsa hangisi?

Güreşten devam edeyim. İzlemeye başladığı dönemden bugüne baz alırsak en çok keyif aldığı feud/hikaye?

Son olarak da futbol ve güreş izlemek haricinde yapmaktan keyif aldığı aktiviteleri sorayım.

Sıradaki sorulara Beşir ile devam ediyorum. Kendisiyle bir süredir hasbihal edemedik, o zamandan bu yana hayat nasıl gidiyor?

Sana da yine güreşten; ama daha farklı, hatta çok daha spesifik bir soru olarak Daniel Bryan/Bryan Danielson’ın en keyif aldığı dönemini sorayım.

En sevdiğin ve en nefret ettiğin ders?

Son olarak bir tane de ikilem sorusu atayım Beşir’ime. Önüne ömrünün geri kalanını devam ettireceğin opsiyonu seçmen için iki tane seçenek koydular. Ömür boyu toksik ilişki, kaliteli dostlar mı; yoksa ömür boyu sağlıklı ilişki, kalitesiz dostlar mı?

Son olarak ikinize birden sevgilerimi iletiyorum kardeşlerim, ağabeyinizin her zaman destekçiniz olduğunu unutmayın. Aslan gibi çocuklarsınız. Keyifli programlar diliyorum.

Kras Mazov

Tractatus
Konular
51
Beğeni sayısı
2,526
PG Nakit
330
Favori Güreşçi
Eddie Guerrero
RPG Karakteri
Tony D'Angelo
The Maniac kendi hakkında ne düşünüyor?

Beşir için de üniversite için hangi bölümü düşündüğünü merak ediyorum.

agaoglu23

ESTate
Konular
33
Beğeni sayısı
955
PG Nakit
410
Favori Güreşçi
Bianca Belair
Z Kuşağı atağı bir program.

Hemen soralım iki kardeşimize de, ne olacak bu Fenerbahçe'nin hali?

KALKTI!!!!

Ne Zaman?
Konular
78
Beğeni sayısı
6,402
PG Nakit
2,415
Favori Güreşçi
John Cena
Furkan kardeşimin fotolarını gördükten sonra Bero'ya benzettim. Aynı kişi olma ihtimali hakkında ne düşünüyor?

Elazığ'da mülteci çok mu? Azsa yaşanır mı?

Bu soru hem Furkan'a hem penisdaşa, sanırım ikisi de lisede olduklarından soruyorum. Hangi bölümü okumayı düşünüyorlar, niye?

Beşir'in Tyler Breeze'yle hayali ne?

Centria

kozmopolitan
Konular
269
Beğeni sayısı
1,456
PG Nakit
505
Favori Güreşçi
Asa Mitaka
The Maniac ne düşünüyor

Beşir kardeşim de twitter sonrası kick yapmış kendisi tahminen ne zaman influencer olur

Abhaz

PG.net Kullanıcısı
Konular
2
Beğeni sayısı
10
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Kenny Omega
Maça çıkmadan önce dua eden mi yoksa ısınma hareketleri yapan mı kazanır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi