Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
Rozetler
ELITE Efektleri
ELITE Üyelik
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
Sadece Güreş
Haberler
AEW Güreşçileri Kendrick Lamar'ı İstiyor
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="RDT" data-source="post: 341977" data-attributes="member: 138"><p>İki post önce ne dediğini bilmiyorsun ya da kendi yazdığını bile anlayamıyorsun ikisi de ciddi sorun. Hangman Page'i %100 AEW ürünü olarak nitelendiren sensin. Tamamen AEW ürünü diyorsun buradan ne anlam çıkması gerekiyor? AEW'da adam oldu başka şey. AEW bu kişiyi üretti başka şey. Ben 70 yaşında bastonlu adamı maça çıkarıyorlar diyorum. Performansını sorgulamıyorum. Farklı bir alternatif olma amacıyla sektöre giren bir şirket senin Goldberg üzerinden gömdüğün şeyi kurulduğu ilk günden beri yapıyor. Sektöre yeni yıldızlar sunmasını beklerken şirketin ana şampiyonları Swerve, MJF ve Page dışında AEW sayesinde seviye atlamış isimler değiller. Undertaker'ın yürümeye mecali yok denmiş fakat ölüsü bile AEW'daki güreşçileri kaldırıp indirebilecek düzeyde. Çünkü profesyonel güreşin ringte takla atmak ve hikaye anlatmadan sağa sola zıplamak birbirinin memelerini tokatlamaktan ibaret sanıyorsunuz. İyi hikaye anlatamadığınız sürece ancak Japonya'da %55 oranında başarılı olursunuz ki bu da yetersiz bir oran. Son kısmı eksik okumuşum kabul ediyorum ancak Punk vs MJF'in önünde de bu kez en azından 15 tane feud var bu sefer. Hatta daha iyi 10 tane de maç sayarım. Christian ve Edge de tarihlerindeki en iyi performansları göstermiyorlar AEW'da. Christian'ın TNA günleriyle Edge'in sadece 2008 yılını izlersen ne demek istediğimi çok iyi anlarsın. AEW'da her çeşit güreşçi var argümanına da asla katılmıyorum. Hatta AEW'daki güreşçi çeşitlerine bakarsak hepsinden daha fazlası WWE'de var. Hatta WWE'nin sahip olduğu bazı profilleri AEW tarihinde bile görecek düzeye gelemeyecek. Mesela asla GOAT tartışmalarına dahil olabilecek bir ismi şirketinde barındıramayacak. Mount Rushmore'a yazılabilecek isimler AEW'da asla güreşmeyecekler. Bunun dışında AEW sektöre renk katan bazı hikaye anlatıcılarına sahip olmayacak. WWE'de geçen sene Kevin Owens vs Cody Rhodes, The Rock vs Cody Rhodes, Bloodline Saga, Reigns vs Rhodes gibi sektörü taşıyan feudlar ve New Day'in Big E'yi dışarı atıp karanlık tarafa geçişleri vardı. Kadınlarda ise Bayley vs Iyo Sky feudu Storm vs May feudu ile kafa kafaya giden bir feuddu. AEW hiç bir şey de iyi değil. Bir şey hariç. Ve onda da en iyisini yapıyorlar...</p><p></p><p>[MEDIA=youtube]1u_CjziAXqU[/MEDIA]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="RDT, post: 341977, member: 138"] İki post önce ne dediğini bilmiyorsun ya da kendi yazdığını bile anlayamıyorsun ikisi de ciddi sorun. Hangman Page'i %100 AEW ürünü olarak nitelendiren sensin. Tamamen AEW ürünü diyorsun buradan ne anlam çıkması gerekiyor? AEW'da adam oldu başka şey. AEW bu kişiyi üretti başka şey. Ben 70 yaşında bastonlu adamı maça çıkarıyorlar diyorum. Performansını sorgulamıyorum. Farklı bir alternatif olma amacıyla sektöre giren bir şirket senin Goldberg üzerinden gömdüğün şeyi kurulduğu ilk günden beri yapıyor. Sektöre yeni yıldızlar sunmasını beklerken şirketin ana şampiyonları Swerve, MJF ve Page dışında AEW sayesinde seviye atlamış isimler değiller. Undertaker'ın yürümeye mecali yok denmiş fakat ölüsü bile AEW'daki güreşçileri kaldırıp indirebilecek düzeyde. Çünkü profesyonel güreşin ringte takla atmak ve hikaye anlatmadan sağa sola zıplamak birbirinin memelerini tokatlamaktan ibaret sanıyorsunuz. İyi hikaye anlatamadığınız sürece ancak Japonya'da %55 oranında başarılı olursunuz ki bu da yetersiz bir oran. Son kısmı eksik okumuşum kabul ediyorum ancak Punk vs MJF'in önünde de bu kez en azından 15 tane feud var bu sefer. Hatta daha iyi 10 tane de maç sayarım. Christian ve Edge de tarihlerindeki en iyi performansları göstermiyorlar AEW'da. Christian'ın TNA günleriyle Edge'in sadece 2008 yılını izlersen ne demek istediğimi çok iyi anlarsın. AEW'da her çeşit güreşçi var argümanına da asla katılmıyorum. Hatta AEW'daki güreşçi çeşitlerine bakarsak hepsinden daha fazlası WWE'de var. Hatta WWE'nin sahip olduğu bazı profilleri AEW tarihinde bile görecek düzeye gelemeyecek. Mesela asla GOAT tartışmalarına dahil olabilecek bir ismi şirketinde barındıramayacak. Mount Rushmore'a yazılabilecek isimler AEW'da asla güreşmeyecekler. Bunun dışında AEW sektöre renk katan bazı hikaye anlatıcılarına sahip olmayacak. WWE'de geçen sene Kevin Owens vs Cody Rhodes, The Rock vs Cody Rhodes, Bloodline Saga, Reigns vs Rhodes gibi sektörü taşıyan feudlar ve New Day'in Big E'yi dışarı atıp karanlık tarafa geçişleri vardı. Kadınlarda ise Bayley vs Iyo Sky feudu Storm vs May feudu ile kafa kafaya giden bir feuddu. AEW hiç bir şey de iyi değil. Bir şey hariç. Ve onda da en iyisini yapıyorlar... [MEDIA=youtube]1u_CjziAXqU[/MEDIA] [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Sadece Güreş
Haberler
AEW Güreşçileri Kendrick Lamar'ı İstiyor
Menü
Giriş yap
Kayıt ol