Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
Rozetler
ELITE Efektleri
ELITE Üyelik
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
Sadece Güreş
Haberler
AEW Güreşçileri Kendrick Lamar'ı İstiyor
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Reborn by Unpredictable" data-source="post: 341852" data-attributes="member: 168"><p>Dostum AEW altyapısı olan bir şirkette benim haberim mi yok? 6 yıllık bir şirket olmayan geçmişlerinden güreşçi mi çıkaracak bu nasıl mantık, bak bakayım ROH ürünü olan Hangman Page'nin AEW öncesi konumuna, bas baya AEW adam etti. MJF, Allin gibi isimlerin geldiği yeri bilen tanıyan 100 adam tanıyamazsın forumda, aynı şekil AEW adam etti bu isimleri, doğrudan Punk'ların, Bryan'ların, Mox'ların karşısına vererek. Ben yaşlı isimler yok diye bir şey demedim zaten, Jericho dışında gençlerin önüne geçen olmadı dedim ki doğru olduğunu sende biliyorsun, saydığın yaşlı isimlerden hangisi ölmüş bitmiş performans verdi? Jarret geldiğinden bu yana Bryan ve Page ile oldukça kaliteli maçlar çıkardı ve yattı. Dustin aynı şekilde sürekli genç isimlere yatıyor son şov MJF'e yattığı gibi, Billy Gunn, The Acclaimed ekibiyle o dönem en çok pop alan isimlerin başındaydı o da aynı şekilde her single maçında yattı, Jericho'nun kemeri kaybettiğinden bu yana yatmadığı isim kalmadı, bir Sting kalıyor elimizde o da 65 yaşında dede olmasına rağmen gayet iyi performanslar verdi ve Darby ile müthiş ikili oldular. Yükseltip içine etmediği bir kişi yok diyorsun daha konunun başında bahsettiğin Hangman Page farklı dünyada yaşıyor sanırım ya da Swerve ya da Joe ya da Mox ( son zamanlarda kötü olsa da), daha sayabileceğim onlarca isim var aynı anda her ismi üst düzey kullanmalarını beklemek hata olur. O dedeler şovlarda maçlara çıkarken şovların main eventlerinde Swerve'ler, Kyle'ler, Allin'ler gibi gençler bulunuyordu, bu şirketin barındırmadığı çar yok, her tarz adam var. Sektör tarihinin en rezil şirketi demenle ilgili doğru söylediğin bir şey yok dedim bu arada, rezil şirket var olduğundan bu yana sektörde ki en iyi feudu (CM Punk vs MJF), en iyi maçları çıkarmış (say say bitmez) bir şirket.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Reborn by Unpredictable, post: 341852, member: 168"] Dostum AEW altyapısı olan bir şirkette benim haberim mi yok? 6 yıllık bir şirket olmayan geçmişlerinden güreşçi mi çıkaracak bu nasıl mantık, bak bakayım ROH ürünü olan Hangman Page'nin AEW öncesi konumuna, bas baya AEW adam etti. MJF, Allin gibi isimlerin geldiği yeri bilen tanıyan 100 adam tanıyamazsın forumda, aynı şekil AEW adam etti bu isimleri, doğrudan Punk'ların, Bryan'ların, Mox'ların karşısına vererek. Ben yaşlı isimler yok diye bir şey demedim zaten, Jericho dışında gençlerin önüne geçen olmadı dedim ki doğru olduğunu sende biliyorsun, saydığın yaşlı isimlerden hangisi ölmüş bitmiş performans verdi? Jarret geldiğinden bu yana Bryan ve Page ile oldukça kaliteli maçlar çıkardı ve yattı. Dustin aynı şekilde sürekli genç isimlere yatıyor son şov MJF'e yattığı gibi, Billy Gunn, The Acclaimed ekibiyle o dönem en çok pop alan isimlerin başındaydı o da aynı şekilde her single maçında yattı, Jericho'nun kemeri kaybettiğinden bu yana yatmadığı isim kalmadı, bir Sting kalıyor elimizde o da 65 yaşında dede olmasına rağmen gayet iyi performanslar verdi ve Darby ile müthiş ikili oldular. Yükseltip içine etmediği bir kişi yok diyorsun daha konunun başında bahsettiğin Hangman Page farklı dünyada yaşıyor sanırım ya da Swerve ya da Joe ya da Mox ( son zamanlarda kötü olsa da), daha sayabileceğim onlarca isim var aynı anda her ismi üst düzey kullanmalarını beklemek hata olur. O dedeler şovlarda maçlara çıkarken şovların main eventlerinde Swerve'ler, Kyle'ler, Allin'ler gibi gençler bulunuyordu, bu şirketin barındırmadığı çar yok, her tarz adam var. Sektör tarihinin en rezil şirketi demenle ilgili doğru söylediğin bir şey yok dedim bu arada, rezil şirket var olduğundan bu yana sektörde ki en iyi feudu (CM Punk vs MJF), en iyi maçları çıkarmış (say say bitmez) bir şirket. [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Sadece Güreş
Haberler
AEW Güreşçileri Kendrick Lamar'ı İstiyor
Menü
Giriş yap
Kayıt ol