RTÜK, 2025’i LGBT İle Mücadele Yılı İlan Etti

muad'dib

PG.net Kullanıcısı
Konular
15
Beğeni sayısı
760
PG Nakit
600
Favori Güreşçi
Kairi Sane
Sizlere? Kimmişim ben? Tanışıyor muyuz?
Yanlış anlama senin şahsınla bir derdim yok fakat yaptığın yoruma bakılırsa bana göre cahil bir insansın. Toplumun hiçbir kesimine zararı olmayan insanlara bu derece kin beslemek çok yanlış

Styles Clash

Sahipkıran
Konular
115
Beğeni sayısı
2,697
PG Nakit
840
Favori Güreşçi
AJ Styles
RPG Karakteri
Rey Mysterio
Doğum oranları düşük, bu yılı aile yılı yapıyoruz dediler. Dedikleri ilk ay Yeni Doğan Çetesi gibi bir felaket yaşandı. Aile yılı dediler, 15 yaşında bir şerefsiz 14 yaşında Ahmet kardeşimizi pazarda bıçakladı ölümüne sebep oldu. Bir tarafta gencecik yaşında yitip giden bir çocuk ve kahrolan bir aile. Diğer tarafta ise yine çocuk yaşta cinayet işleyen bir haydut ve onu destekleyen zombi ailesi.

Fakat iktidarımız ve siyasetçiler bu çürümüşlükle mücadele etmek yerine adeta Don Kişot'un Yel Değirmenleri ile kavga etmesi gibi LGBT ile mücadele ediyor. Ya Rab ne kutlu bir mücadele öyle değil mi?

Alın size aile yılı.

Bunun dışında LGBT mensubu olup Kadıköy, Cihangir gibi yerlerde yaşayıp Jin Jiyad Azadi diye bağıranlar da ibret alsınlar. O pamuklara sardıkları dem partisi bugün apo salınsın diye şerri bir anayasa için iktidar ile flört halinde. Ve bu gerçekleşirse ilk hedef siz olacaksınız.

Re7o

The Dark kNightmare
Konular
521
Beğeni sayısı
505
PG Nakit
1,020
Favori Güreşçi
Roman Reigns
Kişilerin gay olması beni alakadar etmez ama bunu inatla göze sokandan, ABD ve çoğu Avrupa ülkesinde olduğu gibi çocuklara dokunacak seviyeye getirenden, okullarda, alakasız yerlerde bu konulardan bahsedenlerden rahatsız olurum. Bilindik adı ile WOKE kültürü ile savaşılacaksa en önde giderim.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi