Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
Rozetler
ELITE Efektleri
ELITE Üyelik
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Şovları
Haftalık Şovlar
𝐌𝐀𝐘𝐇𝐄𝐌 #𝟏𝟏: 𝘖𝘯𝘶𝘯𝘭𝘢 𝘣𝘪𝘵𝘵𝘪 𝘢𝘮𝘢 𝘰𝘯𝘶𝘯𝘭𝘢 𝘣𝘢𝘴̧𝘭𝘢𝘮𝘢𝘺𝘢𝘤𝘢𝘬
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Hellraiser" data-source="post: 340117" data-attributes="member: 370"><p><span class="uw_large_emoji">İftara gelen misafir sebebiyle canlı kalamadık yine.. Şimdi okudum şovu ve yine güzel bir şov çıkmış..</span></p><p></p><p><span class="uw_large_emoji">Regal şovu aşırı iyi açmış, zaten Mayhem seyircisi de onu özlemiş belli. Gayet iyi maçlar da duyurmuş. </span></p><p></p><p><span class="uw_large_emoji">Ta</span><span class="uw_large_emoji">g Team mücadelesinde Venis ve Mustafa Ali karşılaşması ilgili çekici geldi. Mayhem'in dönüşü de şaşırtmadı değil Dark JM olarak gözümüz alışmıştı biraz. Miz'in tekrar dönüşü ve yine Venis'e karşı oluşunu sevdik. İftar saatinda atılan top ikonik olmuş, Mustafa da ayakta kalan tek isimmiş o sekansta.. Kofi çok büyük bir giriş yaptı ama hala tam olarak o istendiği nokta da değil gibi duruyor ama zamanı var daha. SEX tarafı kazanmayı bilmiş. </span></p><p></p><p><span class="uw_large_emoji">Roman şefim yine Rock'a sallamış ki haksız da sayılmaz.. Rock'ın yaptığı işlerin hiç açıklaması yok. Cardona'nın bir anda çıkıp Ted DiBiase gibi paramla herşeyi yaparım halleri pek bu şirkette işlemez gibi ama yanında Cueto'yu görmek isterdik burada.. Cardona'nın ne kadar parası var böyle? </span></p><p></p><p><span class="uw_large_emoji">JD'nin Cardona'ya seslenişinden sonra bizim mekanı basmamız fena olmuş.. Ufak bir Judgment Day göndermesi tadında olurdu. JD'yi çok yormadan maçı bitirmişiz, şuanlık her şey gayet iyi gidiyor benim açımdan da. Maç sonundaki promoda bizde Rocky'nin yaptığı rezilliğe değinmişiz valla haklıyız, adam ne yaptığını tek tek açıkladı hiç savunulacak tarafları yok. WHC maçı içinde düzenlenen Gauntlet maçı haberi de bizi bir sevindirdi ama kemeri hemen alacağımı sanmıyorum. </span></p><p></p><p><span class="uw_large_emoji">Perry - Regal segmenti pek iyi noktaya gitmemiş gibi.. Perry'nin Regal'e karşı olan duruşu kendince iyi olsa da bir nokta da ona sıkıntı yaratır. Cueto'nun garibanlığa üzüldük valla ya bir konuşturmadılar adamı. Keith Lee baskını beklenmedik bir baskın, oda ağırdan ağırdan fena şekilde geliyor bakalım meraktayız. </span></p><p></p><p><span class="uw_large_emoji">Zayn vs Kruger, bu maç harbi duygulandırdı beni. İyi bildiğim bir maç çünkü o dönem Sami Zayn bir numaramdı hala seviyoruz kendisini.. Fotoğraflar ile daha da geçmişe gittim valla yalan yok. Maç iki taraf içinde olması gereken gibi bitmiş. </span></p><p></p><p><span class="uw_large_emoji">Wes Lee'nin bu segmentleri artık olmazsa olmaz haline geldi. Bu segmentin devamında Tony D'Angelo çıkacak zaten orası çok belli. </span></p><p></p><p><span class="uw_large_emoji">Orton vs Danielson, beklendiğim gibi çok iyi bir maç olmuş. Orton'ın şu dönemdeki yükselişi zaten muazzam işlendi ama karşısında Danielson var oda çok uzun süre sonra geldi bu noktaya.. Maç içindeki Wyatt'ın gözdağı aşırı iyi işlenmiş. Onun yaktığı evde Wyatt'ın onun fotoğrafını duvara çivilemesi çok iyi bir gönderme bana kalırsa.. Danielson kemeri Wyatt'ın sayesinde korudu diyebiliriz ama Wyatt'ın bir sebebi var. Çünkü oda bu kemerin hak edenlerinden biri.. Geçen dönemden beri çok iyi işlenen bir Wyatt senaryosu mevcut. </span></p><p></p><p><span class="uw_large_emoji">Ekibin ellerine sağlık, okurken aşırı keyif aldım.</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Hellraiser, post: 340117, member: 370"] [UWSL]İftara gelen misafir sebebiyle canlı kalamadık yine.. Şimdi okudum şovu ve yine güzel bir şov çıkmış..[/UWSL] [UWSL]Regal şovu aşırı iyi açmış, zaten Mayhem seyircisi de onu özlemiş belli. Gayet iyi maçlar da duyurmuş. [/UWSL] [UWSL]Ta[/UWSL][UWSL]g Team mücadelesinde Venis ve Mustafa Ali karşılaşması ilgili çekici geldi. Mayhem'in dönüşü de şaşırtmadı değil Dark JM olarak gözümüz alışmıştı biraz. Miz'in tekrar dönüşü ve yine Venis'e karşı oluşunu sevdik. İftar saatinda atılan top ikonik olmuş, Mustafa da ayakta kalan tek isimmiş o sekansta.. Kofi çok büyük bir giriş yaptı ama hala tam olarak o istendiği nokta da değil gibi duruyor ama zamanı var daha. SEX tarafı kazanmayı bilmiş. [/UWSL] [UWSL]Roman şefim yine Rock'a sallamış ki haksız da sayılmaz.. Rock'ın yaptığı işlerin hiç açıklaması yok. Cardona'nın bir anda çıkıp Ted DiBiase gibi paramla herşeyi yaparım halleri pek bu şirkette işlemez gibi ama yanında Cueto'yu görmek isterdik burada.. Cardona'nın ne kadar parası var böyle? [/UWSL] [UWSL]JD'nin Cardona'ya seslenişinden sonra bizim mekanı basmamız fena olmuş.. Ufak bir Judgment Day göndermesi tadında olurdu. JD'yi çok yormadan maçı bitirmişiz, şuanlık her şey gayet iyi gidiyor benim açımdan da. Maç sonundaki promoda bizde Rocky'nin yaptığı rezilliğe değinmişiz valla haklıyız, adam ne yaptığını tek tek açıkladı hiç savunulacak tarafları yok. WHC maçı içinde düzenlenen Gauntlet maçı haberi de bizi bir sevindirdi ama kemeri hemen alacağımı sanmıyorum. [/UWSL] [UWSL]Perry - Regal segmenti pek iyi noktaya gitmemiş gibi.. Perry'nin Regal'e karşı olan duruşu kendince iyi olsa da bir nokta da ona sıkıntı yaratır. Cueto'nun garibanlığa üzüldük valla ya bir konuşturmadılar adamı. Keith Lee baskını beklenmedik bir baskın, oda ağırdan ağırdan fena şekilde geliyor bakalım meraktayız. [/UWSL] [UWSL]Zayn vs Kruger, bu maç harbi duygulandırdı beni. İyi bildiğim bir maç çünkü o dönem Sami Zayn bir numaramdı hala seviyoruz kendisini.. Fotoğraflar ile daha da geçmişe gittim valla yalan yok. Maç iki taraf içinde olması gereken gibi bitmiş. [/UWSL] [UWSL]Wes Lee'nin bu segmentleri artık olmazsa olmaz haline geldi. Bu segmentin devamında Tony D'Angelo çıkacak zaten orası çok belli. [/UWSL] [UWSL]Orton vs Danielson, beklendiğim gibi çok iyi bir maç olmuş. Orton'ın şu dönemdeki yükselişi zaten muazzam işlendi ama karşısında Danielson var oda çok uzun süre sonra geldi bu noktaya.. Maç içindeki Wyatt'ın gözdağı aşırı iyi işlenmiş. Onun yaktığı evde Wyatt'ın onun fotoğrafını duvara çivilemesi çok iyi bir gönderme bana kalırsa.. Danielson kemeri Wyatt'ın sayesinde korudu diyebiliriz ama Wyatt'ın bir sebebi var. Çünkü oda bu kemerin hak edenlerinden biri.. Geçen dönemden beri çok iyi işlenen bir Wyatt senaryosu mevcut. [/UWSL] [UWSL]Ekibin ellerine sağlık, okurken aşırı keyif aldım.[/UWSL] [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Şovları
Haftalık Şovlar
𝐌𝐀𝐘𝐇𝐄𝐌 #𝟏𝟏: 𝘖𝘯𝘶𝘯𝘭𝘢 𝘣𝘪𝘵𝘵𝘪 𝘢𝘮𝘢 𝘰𝘯𝘶𝘯𝘭𝘢 𝘣𝘢𝘴̧𝘭𝘢𝘮𝘢𝘺𝘢𝘤𝘢𝘬
Menü