Didier Drogba'dan Mourinho'ya Atılan "Irkçı" İftirasına Yanıt

Konular
46
Beğeni sayısı
998
PG Nakit
640
Favori Güreşçi
CM Punk
RPG Karakteri
Brian Myers
Teknik olarak haklı bizimkilerin yapmış olduğu şey tamamen köpekleme bir algı operasyonu ama bunun için ortaya malzeme veren kişi de kendisi bizimkiler de bundan güzel faydalandılar. İşine gelenin destekleyip işine gelmeyenin desteklemediği bir mevzuya dönüştü sonuç olarak..

god is an astronaut

anti evergreen luster
Konular
35
Beğeni sayısı
998
PG Nakit
65
RPG Karakteri
Max Caster
Galatasaray'ın sosyal medya konusunda bana kalırsa bir ağırlığı vardı; her halta değil ara ara gerçekten gerekli konularda açıklama yapıp kamuoyu oluşturuluyordu fakat son birkaç haftada alınan aksiyonlardan sonra, her maç sonu spam mesajı gibi açıklama yapan Fenerbahçe'den çok bir farkımız kalmadı. Kendi takımımın açıklamaları artık ilgimi çekmez oldu.

Takımı veya takımla ilgili herhangi bir şeyi (Okan Buruk açıklamaları da dahil) böyle görmekten gerçekten memnun değilim. Anlıyorum sadece sahaya odaklanıldığında uğraşılması gereken şeyleri ancak, bariz algı yapmaya çalışmak yerine halihazırda elde olanı bile kullansak materyalsiz kalmayacağız. İster sev ister sevme, karşına aldığın adam Jose Mourinho gibi en düşük döneminde bile Dünya'nın her yerinde haber değeri olan bir adam. Sadece Türkiye sınırlarında işleyecek şeylere bu adamı karıştırırsan efsanem dediğin adamın gelir sana bunu yazar. Bu kulübe karşı sempati duyuyor olmak beni daha önceki hiçbir sezonda bu kadar yormamıştı. Biz bu işleri gerçekten beceremiyoruz, umarım sezon sonu yönetim kökünden yenilenir ve kulübe yeni bir soluk gelir. Zira kokuşmuş düzenle uğraşacağız derken biz de o kokuşmuşlardan birine döndük, ben kulübümü bu haliyle hiç sevmedim.

-

E: Biraz daha ekleme yapacağım dolu olduğumu fark ettim çünkü bu konuda. Az biraz camianın içinde olup da adı skandala karışmayan neredeyse hiçbir kişi / kurum vs. yokken Galatasaray'ın bu son dönemde patlak veren olaylara gelen tepkilere bodoslama daldığını düşünüyorum. Ülkenin açık ara en çok gündem yaratan sektöründe, bunlar konuşulacak fakat konuşulduktan bir süre sonra da unutulacak; devamlı karşıt argüman getirmeye çalışmaya başladığımızdan beri kulüp saha içinde düştükçe düştü. Geçen sezonki oyunu da sevmiyordum ancak takımın yine bir ağırlığı vardı, şimdi dışarıdan izlerken bizim takımdaki topçuların kendilerini yere attığı pozisyonları görünce şahsen utanıyorum. Bizim bundan uzak durduğumuz ve Fenerbahçeli topçuların bunu sık yaptığı zamanlarda da onların yerine utanıyordum, uzun vadede iki kulübün de (rekabet ortamı ve ülke futbolunun yani) değer kaybedeceğini düşünerek. Belki bunu Fenerbahçeli arkadaşlar kabul etmeyecek ama saha içine odaklanma işini sizin kulüp, bizim çok değil bi 2 sene önce yaptığımız kadar becerebilseydi son şampiyonluğu 2014'te görmüş olmazdınız. Ya da hiçbir şey değilse Ali Koç sizin kulübü 7 senedir yönetiyor olmazdı. Topçuların faul alma çabası demiştim; şimdi herkes hamleyi alınca kendini yere atmaya başladı, ülkedeki lig maçlarını izlerken keyif alabilen kaldı mı samimi soruyorum? Kendi takımını böyle görüp de bunu gururuna yedirebilen var mı veya? Bu forumda bile (içindeki insanların nispeten nezih olduklarını varsayarak) birbirimize dalmaktan tribün kısmıyla ilgili nice yenilik getirildi. Aga hiç rahatsız olmuyor muyuz ya? Ben futbolu çok ciddi takip etmeyen, maçları izlemenin keyfine odaklanmayı seven birisiydim ama el birliğiyle içine edildi onun da. Helal olsun ne diyeyim.

Son düzenleme:

Tolga

Pepsi Konseyi
Konular
877
Beğeni sayısı
1,001
PG Nakit
1,430
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
Topçuların faul alma çabası demiştim; şimdi herkes hamleyi alınca kendini yere atmaya başladı, ülkedeki lig maçlarını izlerken keyif alabilen kaldı mı samimi soruyorum? Kendi takımını böyle görüp de bunu gururuna yedirebilen var mı veya?
Zaten bunun tek çözümü derbide olduğu gibi baskıya kurban gitmeyecek ve şuna faul çalalım da laf yemeyelim demek yerine oyunun akmasını isteyecek hakemler. Böyle oyuncular bunlar çalındığı için bunları devam ettiriyor, sahadaki oyunu değil de kendi takımının kirli veya temiz kazanmasını önemseyenler de "çakallık, tecrübe, kurnazlık" diye adlandırarak birde oyuncuları övüyor. Hakemler bu pozisyonlara 2 hafta faul çalmasın, faul alma sayıları minimize bir seviyeye düşecektir.

god is an astronaut

anti evergreen luster
Konular
35
Beğeni sayısı
998
PG Nakit
65
RPG Karakteri
Max Caster
Zaten bunun tek çözümü derbide olduğu gibi baskıya kurban gitmeyecek ve şuna faul çalalım da laf yemeyelim demek yerine oyunun akmasını isteyecek hakemler. Böyle oyuncular bunlar çalındığı için bunları devam ettiriyor, sahadaki oyunu değil de kendi takımının kirli veya temiz kazanmasını önemseyenler de "çakallık, tecrübe, kurnazlık" diye adlandırarak birde oyuncuları övüyor. Hakemler bu pozisyonlara 2 hafta faul çalmasın, faul alma sayıları minimize bir seviyeye düşecektir.

Ben her ne kadar Vincic'in gerilim düzeyini düşük tutmak adına faul standardını basit tuttuğunu düşünsem de dediklerine katılıyorum evet. Ligin başından beri böyle bir yönetim olsa hem GS hem FB Avrupa liginde çok daha iyi sonuçlar da alırdı hatta.

KALKTI!!!!

Ne Zaman?
Konular
78
Beğeni sayısı
6,402
PG Nakit
2,415
Favori Güreşçi
John Cena
Koskoca kulüpler 60 iq maymun neanderteller gibi hareket ediyor ya samimi söylüyorum bu ülkenin bir vatandaşı olmak başlı başına bir imtihan. Birine maymun demek direkt ırkçılık değildir. Maymunun siyah olmasından dolayı bir zenciye bu lafı kullanmakla ota boka zıplayan aşırı reaksiyon veren bir kişiye bunu demek arasında fark var. Anadolu çomarı olmayın. Gsliler kıça kıç deyin kardeşim. Muhalif bir GSli şu muhabbetten utanmalıdır. Çocuk mu kandırıyorsunuz?

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi