Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
Rozetler
ELITE Efektleri
ELITE Üyelik
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Oyun Merkezi
Sorular ve Anketler
Fight Club 2025 - Episode 2'ye Puanınız ve Değerlendirmeniz
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="god is an astronaut" data-source="post: 336981" data-attributes="member: 91"><p>Şov sonunu da ayrı bir okuyup mest olduk o kısmı dün canlı takip edememiş olmak kahrediyor olsa da. Christopher Daniels ismini tekrar okumak bir duygu seli verdi ama Velveteen'in sonu benim için daha önemliydi. En az Daniels'ın sonu kadar tatmin oldum çok güzel yazılmış emeğinize sağlık.</p><p></p><p>Fight Club konsepti ile ilgili genel yorumum şu, üstteki konuya farklı bir boyuttan bakacak olursam; elbette ekibin kaliteli yaratıcılığı ile beraber biz bu tip duygusal/psikolojik veya yeri gelince doğa üstüne çıkan ütopik hikayeleri okumaktan her ne kadar keyif alsak da günün sonunda bu bir profesyonel güreş ARG / RPG'si. Dolayısıyla ne olursa olsun hikayenin en sonda Mayhem'e bağlanması beni bu açıdan tatmin etti. Hatta bu demin örnek verdiğim hikayelerin de nispeten ütopik olaylarını (onların sonlarını hatta) tek şovda toplamak, gelecekteki haftalık şovlarda profesyonel güreşin ana odak olmasının önünü de bir bakıma açmış oldu. Bu yönden bence bu hamle işini gördü ve bize inanılmaz konsept bir iki günlük macera yaşatmış oldu emeğinize sağlık diyeyim. </p><p></p><p>Leo Kruger için az bir kelam edersem güçlü karakterlerle <em>(biri halihazırda şirket şampiyonu, diğeri de PPV'nin konseptini oluşturan adam. İkincisine bir de böyle bir PPV'nin Main Event maçına çıkarak yaptı bu açıdan maçın neticesi kötü olsa da karakterin öneminin düşük olmadığını hissettim bu açıkçası hoşuma gitti.) </em><span class="uw_large_emoji">karşılaştı aslanım iki seferdir. Kaybetmiş olmasını da üstte parantez içinde yazdığım sebeplerden yadırgamıyorum bu yüzden. Kaldı ki Orton maçında da olayın kazanmak ve kaybetmekte, hatta direkt maçın kendisinde pek olmadığının mesajı <em>(Kruger vs. Orton yerine iki adam yazması, kazananın Mayhem olarak duyurulması gibi)</em> açıkça verildi. Ben debut sonrası seriden iki promo attığımdan Fight Club öncesi bir şey karalamamıştım karakterin (PPV öncesi debut yaptığından doğal olarak) bir hikayesi henüz olmadığından ve eldeki materyalleri bir anda tüketmek istemediğim için; ama sıradaki haftalık şovdan önce bir doğa ziyareti yaparız var. Karakter kötü başlangıcını kendi içinde bir değerlendirir, geldiği yerle yüzleşir ilginç işler çıkar ortaya. Biraz adapte olamamış gibi içine girdiği yeni düzene, buhranlar normaldir. </span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="god is an astronaut, post: 336981, member: 91"] Şov sonunu da ayrı bir okuyup mest olduk o kısmı dün canlı takip edememiş olmak kahrediyor olsa da. Christopher Daniels ismini tekrar okumak bir duygu seli verdi ama Velveteen'in sonu benim için daha önemliydi. En az Daniels'ın sonu kadar tatmin oldum çok güzel yazılmış emeğinize sağlık. Fight Club konsepti ile ilgili genel yorumum şu, üstteki konuya farklı bir boyuttan bakacak olursam; elbette ekibin kaliteli yaratıcılığı ile beraber biz bu tip duygusal/psikolojik veya yeri gelince doğa üstüne çıkan ütopik hikayeleri okumaktan her ne kadar keyif alsak da günün sonunda bu bir profesyonel güreş ARG / RPG'si. Dolayısıyla ne olursa olsun hikayenin en sonda Mayhem'e bağlanması beni bu açıdan tatmin etti. Hatta bu demin örnek verdiğim hikayelerin de nispeten ütopik olaylarını (onların sonlarını hatta) tek şovda toplamak, gelecekteki haftalık şovlarda profesyonel güreşin ana odak olmasının önünü de bir bakıma açmış oldu. Bu yönden bence bu hamle işini gördü ve bize inanılmaz konsept bir iki günlük macera yaşatmış oldu emeğinize sağlık diyeyim. Leo Kruger için az bir kelam edersem güçlü karakterlerle [I](biri halihazırda şirket şampiyonu, diğeri de PPV'nin konseptini oluşturan adam. İkincisine bir de böyle bir PPV'nin Main Event maçına çıkarak yaptı bu açıdan maçın neticesi kötü olsa da karakterin öneminin düşük olmadığını hissettim bu açıkçası hoşuma gitti.) [/I][UWSL]karşılaştı aslanım iki seferdir. Kaybetmiş olmasını da üstte parantez içinde yazdığım sebeplerden yadırgamıyorum bu yüzden. Kaldı ki Orton maçında da olayın kazanmak ve kaybetmekte, hatta direkt maçın kendisinde pek olmadığının mesajı [I](Kruger vs. Orton yerine iki adam yazması, kazananın Mayhem olarak duyurulması gibi)[/I] açıkça verildi. Ben debut sonrası seriden iki promo attığımdan Fight Club öncesi bir şey karalamamıştım karakterin (PPV öncesi debut yaptığından doğal olarak) bir hikayesi henüz olmadığından ve eldeki materyalleri bir anda tüketmek istemediğim için; ama sıradaki haftalık şovdan önce bir doğa ziyareti yaparız var. Karakter kötü başlangıcını kendi içinde bir değerlendirir, geldiği yerle yüzleşir ilginç işler çıkar ortaya. Biraz adapte olamamış gibi içine girdiği yeni düzene, buhranlar normaldir. [/UWSL] [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Oyun Merkezi
Sorular ve Anketler
Fight Club 2025 - Episode 2'ye Puanınız ve Değerlendirmeniz
Menü
Giriş yap