RPG Tebliğ ve Dua

Styles Clash

Sahipkıran
Konular
115
Beğeni sayısı
2,697
PG Nakit
840
Favori Güreşçi
AJ Styles
RPG Karakteri
Rey Mysterio
Karanlık bir ortamdayız Mustafa Ali ve OMAR var. Mustafa Ali Fight Club'da yaşananlardan ötürü oldukça öfkeli görünüyor.

Mustafa Ali: BİSMİLLAHİRAHMANİRAHİM! Her şeyin başı besmele olduğu gibi sözlerime besmele ile başlamak ve buradan küffar düzenine karşı olan başkaldırışımı izah etmek istiyorum. Fight Club'da yaşanan adaletsizliği milyonlarca sapkın Netflix izleyicisi görmüştür diye ümit ediyorum. Adamım Omar'a karşı bilinçli bir şekilde saldırı oldu ve bu saldırının neticesinde küffar bizi gafil avladı. İslam'a karşı bir şer ittifakını görmüş olduk. Bazı din kardeşlerim beni küffarın sirkinde yani Netflix'te çıktığım için eleştiriyor hatta benim dinden çıktığımı bile düşünüyor olabilirler. Boynumuz cemaat-i Müslimin karşısında elbette kıldan incedir. Onlara buradan Allah'ın selamını iletmek istiyorum. Fakat müminler arasında fitne ve fesat sokmak isteyen Mümin kılıklı Yahudi ve İngiliz ajanlarının fitne ve fesatlarına gelmemenizi Allah rızası için sizlerden bekliyorum. Bugün küffarın kalbi modern zamanların dijital Sodom ve Gomoresi veyahut helak Pompei'si Netflix'teydim. Bunu ne para için ne şan şöhret için yaptım. Bunu ne Mustafa Ali adı için yaptım ne de bir başka şahsi menfaat uğruna yaptım. Bugün bu melunlar diyarı Netflix'teydim çünkü bir kaleyi ancak içeriden fethedebilirsiniz. Netflix tüm dünyaya zehirli düşünceler saçmaktadır. Müminleri yoldan çıkartma gayesindedir. Ben, Mustafa Ali, Allah'ın adı ve uğruna buna bir dur deme bir Müslüman'ın tüm cihana bedel olduğunu göstermek adına Netlix'e çıktım. Fakat maalesef ki hain bir pusu sonucu amacıma ulaşamadım. Allah'a verdiğim sözü bu şovda tutamamış oldum. Fakat kati suretle pes etmek, yoldan dönmek yoktur. Nasıl ki Uhud Savaşı Müslümanlar adına bir son olmadıysa bu almış olduğum mağlubiyet ise bu kutlu cengin sonu olmamıştır. Bunun bir de Hendek'i vardır ki o sizin için pek hayırlı olmayacaktır. Bir kere kılıçlar kılıçlar çekildi ve fetih ilan edildi. Beni bu uğurdan vazgeçirmeniz için öncelikle öldürmeniz gerekir. Fakat unutmayın ki İslam ve din uğruna savaşıp ölenler şehit olurlar. Sizin gibi leş olmazlar. Bugün burada yemin ediyorum, Zafer İslam'ın olmadan, tüm dünya Allah'ı ve onun kulu ve elçisi Hz. Muhammed S.A.V. kabul etmediği sürece bu uğurdan zinhar vazgeçmeyeceğim, hatta üstünüze üstünüze geleceğim. Taş üstünde taş, omuz üstünde baş bırakmayacağım Elhamdülillah!

Bir süre soluklandıktan sonra kaldığı yerden devam ediyor.

Mustafa Ali: Benim kalbim iman ile atmaktadır. Bunu hiç kimse söküp atamaz. Dünyada yaşanan adaletsizlikleri gördükçe Allah'a olan imanım sarsılmaz bir şekilde artmaktadır. Küffar bunun için elinden geleni yapacaktır. Çünkü onlar kirli düzenlerinin bitmesini hiçbir zaman istemeyecektir. Fakat her zaman Allah'ın dediği olur. Egemenlik yalnızca Allah'a aittir. Bugün burada Mustafa Ali mağlup oldu diye sevinenler yarın gözyaşları içerisinde merhamet dilenecek gafiller olarak anılacaklardır. Allah'ın merhameti büyüktür. Merhamet isteyene, aman dileyene elbette gereken merhameti göstereceğiz. Çünkü Allah'ın emri budur ve bundan zinhar çıkamayız. Lakin İslam'ın karşısında olmaya devam edenler merhametin zerresine nasip olamayacaklardır. İsra Süresi'nde Allah buyuruyor ki;

"Musa, Firavun'a, 'Ben, tüm âlemlerin Rabbi olan Allah'ın elçisiyim' dedi. Firavun ise onu yalanladı ve onu helak ettik."

Mustafa Ali:
Alemlerin Rabbi, Allah'ın buyruğu apaçık bir şekilde tebliğ edilmiştir. Hesap günü geldiğinde uyarılmadığım demeyin! Bugün Mustafa Ali olarak ben tüm bu haksızlıkların karşısında duruyorum. Allah'a hamdolsun ki benim gibi nicesi, milyonlarcası çıkıp bu kirli düzenin karşısına dikilip Allah adına hesap soracaktır!

Ellerini açıp duaya başlıyor.

Mustafa Ali: Eûzu billahi mineş-şeytânirracîm. Bismillahirrahmanirrahîm. Allah'ım, senden af diliyorum. Günahlarımı affet, hatalarımı bağışla. Sen, merhametlilerin en merhametlisisin. Hamdi, âlemlerin Rabbi olan sana, şükürler olsun. Salât ve selâm, Peygamberimiz Muhammed'e S.A.V., onun ailesine ve sahabelerine olsun. Allah'ım hem kalbimizi hem de ellerimizi senin rızan için açtık. Ya Rabbi, küffar ile girdiğim bu cenkte bana dayanma gücü ver. Onların kirli oyunlarına karşı aklımı, zihnimi, kalbimi aç. (AMİN) Şüphesiz ki sen oyunları bozarsın ve sana iman edenlerin her zaman yanında olursun. Bu üç günlük fani dünyada senin yolundan saptırma, senden aldığım son nefesi tüketip Alem-i Beka'ya göç ettiğim vakit sana karşı beni mahcup etme Ya Rabbi! (AMİN)​

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi