RPG Fugazi

Konular
101
Beğeni sayısı
1,697
PG Nakit
1,130
RPG Karakteri
Alberto El Patron
Favori Güreşçi
Mini Cane
Bir anda yaşlı adam ayak bileğine sertçe basıyor onun ve diz çöktürüyor. Yanındaki oğlu görünümlü iki adam da WALTER'ı zor da olsa zaptediyorlar. Çalışma masasındaki koltuğun sırtı dönük olduğunu fark ediyoruz. Koltuk yavaşça dönüyor ve üç adam tarafından kıstırılmış olan WALTER'ın koltuktaki kişiyle göz göze geldiğini görüyoruz. Bu..

ro6sooPr_o.png

..ENZO AMORE! Amore, WALTER'a bakıyor.

Enzo Amore: New Jersey'e hoş geldin Hans.

Enzo Amore önce üçlüyü odanın dışına yolluyor ve ardından yavaş adımlarla WALTER'a yaklaşıyor.

Enzo Amore: Bütün bir gündür seni takip ediyorum. Yaptığın tek şeyse… sızlanmak. Burası sana göre değil, Amerika sana göre değil Hans. Hele Hackensack, senin gibi tüysüz çocuklara göre fazla kıllı bir yer. İşler Almanya’da nasıl yürür bilmiyorum, umurumda da değil. Çünkü henüz xWx’de güreşecek kadar düşmedim. Ya da wXw miydi, her neyse. Ama… Ama Hackensack’ın kendi kuralları var. Yazılı olmayan kuralları. Ve bu kurallardan ilki, Hackensack hakkında sadece Hackensack’lılar kötü konuşabilir. Gayet net değil mi? (Sopayla bakışıyor Amore) Sana uzaktan baktığımda görebildiğim şeyler var Hans. Kendini bir general gibi görüyorsun, her şeyin işleyişinden sorumlu hissediyorsun. Kurallara uymak gerektiğini düşünüyorsun. Peki. O halde sana bir bilmecem var. Rakibinin altın bilet için iki karşılaşmadan galip çıkması gerekirken, kendisi bunu bir maçta elde edip; bunun kurallarla olan ilgisini asla sorgulamadan kulağının üstüne yatan iğrenç bir vücuda sahip, tüysüz çocuk kimdir? TEBRİKLER! İkramiyeyi kazandın Hans, ödemeni birazdan alacaksın.

Yerde sürüklediği sopayı alıp omzuna koyuyor Amore.

Enzo Amore: Tüm bu olanlarla ilgili bir sorunum yok, çünkü son maçı da kazandığımda omzumda Hackensack’in gördüğü en büyük altın olacak ve bunun için ne gerekiyorsa yapacağım. Şehrimi gururlandıracağım ve bunu senin gibi bir adama karşı yapacağım Hans. Senin tabirinle ringe saygı duyan, rakiplerini bir panzer gibi ezip geçen ve benim ufak bir eklememle tıpkı Nazi fetişisti gibi gözüken bir adama karşı. Aichner sana bu kadar sene nasıl sabretti… anlamak cidden çok zor. Fakat yanıldığın konular bunlarla sınırlı değil Hans. Ringe saygı duymadığımı düşünüyorsun ama ringe saygı duyuyorum… ve seni herhangi bir pedofili bu kadar zorladıysa, seni o ringe gömerim. How you doin’?

Enzo Amore konuşmaya devam ederken ikilinin yanlarına Giovanni Lapira geliyor.

Enzo Amore: Lapira’yı hatırladın değil mi? Seni bu koltuğa oturtan yaşlı adam. Senin general olduğunu düşünürsek o ne oluyor? Amiral mi? Her neyse a*ına koyayım. Bu adam hiçbir zaman güreşmedi, senden çok daha yaşlı ve bacağının her yerinde varis var ama seni yere sermek için bir tekmesi yetti. Peki seni yenilmez olduğuna inandıran şey ne? Kendini inandırdığın bu general yalanları mı yoksa kendi kültürünü terk edip tutkuyla sarıldığın Nazi mantalitesi mi? Bunlardan hangisini seçeceğini bilmiyorum ama tıpkı Lapira gibi benim de tek tekmem seni yere sermeye yetecek anlıyor musun s*ktiğimin Hitler’i seni? Çünkü sen Lapira’nın dediği gibisin. Sen fugazi’sin. Çürük bir temele, olmadığın bir şeyleri inşa etmeye çalışıyorsun. Hangi general, bugüne kadar bir spagettici tarafından yere serilir? Ama bunu dert etmene gerek yok, çünkü seni Summerslam’de yere PAPİ serecek. Ve eğer babacığa yeterince saygılı davranırsan kemeri kazandıktan sonra senin mide-kelepçe ameliyatların için Hackensack’da gerekli olan parayı toplayabilir. Çünkü gördüğün üzere… yeterince sevenim var değil mi?

Out: @Beast Incarnate

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
7,048
Beğeni sayısı
4,454
PG Nakit
3,780
RPG Karakteri
Hologram
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
walter13.png

WALTER, Enzo'ya bakıyor bir süre. Ona ayar olduğunu da anlayabildiğimiz pis bir gülümseme atıyor.

WALTER: Ghettoculuk oynamak bayağı keyifli olsa gerek. Saygınlık gördüğün tek yer bu sokaklar, Hackensack dediğin paçalarından ucubelik akan bu yer. (Enzo sinirlenip WALTER'a yaklaşıyor) Sakin, sakin, sakin... Kaç dakikadır leş gibi kokan ağzından çıkan leş gibi kelimeleri dinleme konusunda ben yeterince katlandıysam sen de beni dinleyeceksin. Belki söyleyebileceğin, dinleyebileceğim 1-2 kelime bir şeyin vardır diyerek seni dinlemek istedim. Ama benim için başlı başına bir vakit kaybısın Enzo, Hackensack de aynı şekilde. Almanya'da 8 kişinin aynı evde kaldığı Pakistanlıların çöplük mahallelerinden bile daha kötü bir yer burası ve böyle bir yerle vakit kaybettiğim için kendime gerçekten inanamıyorum. Ama huyum kurusun, karşıma çıkacak olan adamı başının en tepesinden ayak serçe parmağına kadar her şeyini didik didik etmeden rahat edemiyorum. Bugün bu boktan yere gelmeseydim kafamı yastığa koyduğumda bütün gece olduğum yerde dönüp dönüp dururdum.

Ceketinin yakasını silkiyor WALTER, ardından devam ediyor.

WALTER: Bak Enzo, bir şeyler için çok istekli görünüyorsun. Seni buradaki insanlar da yüceltip gaza getiriyor olabilir. Motivasyonunu buradan aldığına yüzde yüz eminim çünkü. Fakat buradaki kokuşmuş ağızlı insanlar senin PGW'dan aldığın maaşı yemenin peşindeler, bu da gayet belli. Bu ucube yerde gerçekten düzenli bir maaşı ve kazancı olan tek insan olduğuna emin olabilirim. O yüzden seni ütopyalarda gezdiren bu insanlara riayet etme. Benim klasmanıma yakın bile değilsin, vurduğum tek bir Lariat ile sana havada en az 3 takla açtırabilirim. O yaşlı adama attırdığın tekmenin bile senin özel isteğin olduğuna eminim. Dizlerimin üstüne çökmeseydim şu an bana seslenmek için gösterdiğin çabadan ötürü boynunu eline almış olabilirdin. O adamın attığı tekmeden bile ders çıkarabilecek bir adamım ben Enzo, artık böylesine küçümsediğim yerlerde dahi aldığım nefese kadar dikkat etmem gerektiğinin farkındayım. Peki ya sen? Summerslam'de benden yiyeceğin dayak seni daha akıllı bir adam yapacak mı? Açık konuşmak gerekirse... hiç zannetmiyorum.

Enzo, WALTER'ı tiye alıcı bir şekilde gülümsüyor, WALTER ise kafasını iki yana sallıyor.

WALTER: Tavsiyeler verip ihya ettiğim, ehlileştirdiğim rakiplerim oldu Enzo. Ama sen onlardan biri asla değilsin, olamayacağına eminim. Kendini çevrendeki ezilmiş büzülmüş insanların gaza getirici lafları yüzünden yükseklerde görüyorsun ve bu artık dönüşü bile olmayacak cinsten, psikoloji öğretilerine konu olabilecek derecede bir aşağılık kompleksi örneği. Senin ilacın bende değil, senin ilacın hiç kimsede değil Enzo. Benim yapacağım tek şey seni Summerslam'de uykuya yollamak olacak. Bir şeylerin farkındalığına erişip erişmemek sana kalmış, ama ben böyle bir şeyin olabileceğine inanmıyorum. Ringe duyduğun saygıyı sadece ruhani bir eylem olarak nitelemen bile senin ne denli iki boyutlu, radikal bir kafa yapısına sahip olduğunun göstergesi. Bu ringe saygı duymak sadece içinden söylediğin birkaç saygı sözcüğüyle olmaz Enzo, bu ringe nasıl saygı duyulacağını profesyonel güreş adlı enstrümanı en iyi çalan bu adamın Summerslam'deki eserini dinlerken canlı canlı öğreneceksin. Söyleyecek daha önemli bir şeyin yoksa, ki olabileceğine pek inanmıyorum, bana müsaade.

WALTER önündeki Lapira'yı "çekil babalık" diyerek hafifçe ittiriyor. Lapira sinirlenip dalmak istiyor WALTER'a ama Enzo onu durduruyor ve arkasından sinirli bir şekilde, pis pis bakıyor. Kameralar kapanıyor...

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: