- Konular
- 101
- Beğeni sayısı
- 1,697
- PG Nakit
- 1,130
- RPG Karakteri
- Alberto El Patron
- Favori Güreşçi
- Mini Cane
Bir anda yaşlı adam ayak bileğine sertçe basıyor onun ve diz çöktürüyor. Yanındaki oğlu görünümlü iki adam da WALTER'ı zor da olsa zaptediyorlar. Çalışma masasındaki koltuğun sırtı dönük olduğunu fark ediyoruz. Koltuk yavaşça dönüyor ve üç adam tarafından kıstırılmış olan WALTER'ın koltuktaki kişiyle göz göze geldiğini görüyoruz. Bu..
..ENZO AMORE! Amore, WALTER'a bakıyor.
Enzo Amore: New Jersey'e hoş geldin Hans.
Enzo Amore önce üçlüyü odanın dışına yolluyor ve ardından yavaş adımlarla WALTER'a yaklaşıyor.
Enzo Amore: Bütün bir gündür seni takip ediyorum. Yaptığın tek şeyse… sızlanmak. Burası sana göre değil, Amerika sana göre değil Hans. Hele Hackensack, senin gibi tüysüz çocuklara göre fazla kıllı bir yer. İşler Almanya’da nasıl yürür bilmiyorum, umurumda da değil. Çünkü henüz xWx’de güreşecek kadar düşmedim. Ya da wXw miydi, her neyse. Ama… Ama Hackensack’ın kendi kuralları var. Yazılı olmayan kuralları. Ve bu kurallardan ilki, Hackensack hakkında sadece Hackensack’lılar kötü konuşabilir. Gayet net değil mi? (Sopayla bakışıyor Amore) Sana uzaktan baktığımda görebildiğim şeyler var Hans. Kendini bir general gibi görüyorsun, her şeyin işleyişinden sorumlu hissediyorsun. Kurallara uymak gerektiğini düşünüyorsun. Peki. O halde sana bir bilmecem var. Rakibinin altın bilet için iki karşılaşmadan galip çıkması gerekirken, kendisi bunu bir maçta elde edip; bunun kurallarla olan ilgisini asla sorgulamadan kulağının üstüne yatan iğrenç bir vücuda sahip, tüysüz çocuk kimdir? TEBRİKLER! İkramiyeyi kazandın Hans, ödemeni birazdan alacaksın.
Yerde sürüklediği sopayı alıp omzuna koyuyor Amore.
Enzo Amore: Tüm bu olanlarla ilgili bir sorunum yok, çünkü son maçı da kazandığımda omzumda Hackensack’in gördüğü en büyük altın olacak ve bunun için ne gerekiyorsa yapacağım. Şehrimi gururlandıracağım ve bunu senin gibi bir adama karşı yapacağım Hans. Senin tabirinle ringe saygı duyan, rakiplerini bir panzer gibi ezip geçen ve benim ufak bir eklememle tıpkı Nazi fetişisti gibi gözüken bir adama karşı. Aichner sana bu kadar sene nasıl sabretti… anlamak cidden çok zor. Fakat yanıldığın konular bunlarla sınırlı değil Hans. Ringe saygı duymadığımı düşünüyorsun ama ringe saygı duyuyorum… ve seni herhangi bir pedofili bu kadar zorladıysa, seni o ringe gömerim. How you doin’?
Enzo Amore konuşmaya devam ederken ikilinin yanlarına Giovanni Lapira geliyor.
Enzo Amore: Lapira’yı hatırladın değil mi? Seni bu koltuğa oturtan yaşlı adam. Senin general olduğunu düşünürsek o ne oluyor? Amiral mi? Her neyse a*ına koyayım. Bu adam hiçbir zaman güreşmedi, senden çok daha yaşlı ve bacağının her yerinde varis var ama seni yere sermek için bir tekmesi yetti. Peki seni yenilmez olduğuna inandıran şey ne? Kendini inandırdığın bu general yalanları mı yoksa kendi kültürünü terk edip tutkuyla sarıldığın Nazi mantalitesi mi? Bunlardan hangisini seçeceğini bilmiyorum ama tıpkı Lapira gibi benim de tek tekmem seni yere sermeye yetecek anlıyor musun s*ktiğimin Hitler’i seni? Çünkü sen Lapira’nın dediği gibisin. Sen fugazi’sin. Çürük bir temele, olmadığın bir şeyleri inşa etmeye çalışıyorsun. Hangi general, bugüne kadar bir spagettici tarafından yere serilir? Ama bunu dert etmene gerek yok, çünkü seni Summerslam’de yere PAPİ serecek. Ve eğer babacığa yeterince saygılı davranırsan kemeri kazandıktan sonra senin mide-kelepçe ameliyatların için Hackensack’da gerekli olan parayı toplayabilir. Çünkü gördüğün üzere… yeterince sevenim var değil mi?
Out: @Beast Incarnate
Enzo Amore konuşmaya devam ederken ikilinin yanlarına Giovanni Lapira geliyor.
Enzo Amore: Lapira’yı hatırladın değil mi? Seni bu koltuğa oturtan yaşlı adam. Senin general olduğunu düşünürsek o ne oluyor? Amiral mi? Her neyse a*ına koyayım. Bu adam hiçbir zaman güreşmedi, senden çok daha yaşlı ve bacağının her yerinde varis var ama seni yere sermek için bir tekmesi yetti. Peki seni yenilmez olduğuna inandıran şey ne? Kendini inandırdığın bu general yalanları mı yoksa kendi kültürünü terk edip tutkuyla sarıldığın Nazi mantalitesi mi? Bunlardan hangisini seçeceğini bilmiyorum ama tıpkı Lapira gibi benim de tek tekmem seni yere sermeye yetecek anlıyor musun s*ktiğimin Hitler’i seni? Çünkü sen Lapira’nın dediği gibisin. Sen fugazi’sin. Çürük bir temele, olmadığın bir şeyleri inşa etmeye çalışıyorsun. Hangi general, bugüne kadar bir spagettici tarafından yere serilir? Ama bunu dert etmene gerek yok, çünkü seni Summerslam’de yere PAPİ serecek. Ve eğer babacığa yeterince saygılı davranırsan kemeri kazandıktan sonra senin mide-kelepçe ameliyatların için Hackensack’da gerekli olan parayı toplayabilir. Çünkü gördüğün üzere… yeterince sevenim var değil mi?
Out: @Beast Incarnate