Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bir Galatasaray taraftarı olarak Fenerbahçe gibi köklü, vatanı ve vatandaşıyla iç içe olan bir takıma yapılan bu hain saldırıyı kınıyorum. GFB'li kardeşlerim ağızlarının payını vermişlerdir Amedsporu destekleyen topluluğa ondanda hiç şüphem yok.
Daha düne kadar amedlilerle "icraat" yapan gfb mi? :D Fenerli kardeşlere bir şey demiyorum ama camianin taraftar gruplarının yaşadığı delüzyonu Kanye felan yaşamıyor.
Daha düne kadar amedlilerle "icraat" yapan gfb mi? :D Fenerli kardeşlere bir şey demiyorum ama camianin taraftar gruplarının yaşadığı delüzyonu Kanye felan yaşamıyor.
GFB’deki fraksiyon ayrımı Türk solunun güncel 2-3 katı fazla düzeyde şu an, o yüzden burada Amedlilerle kavgaya girişenlerle bir tutmamak lazım kesinlikle. Öte yandan GFB’nin delüzyonel bir halde olduğuna ben de katılıyorum. Önce Aziz Yıldırım, sonra da Ali Koç sağ olsun.