Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben dış görünüş olarak Affleck'i yakıştırıyorum her zaman için ama doğru düzgün bir senaryoda göremedik onu da. Hafif çıkıntılık yapıp Pattinson diyelim, nedense bir sempati oluştu çocuğa karşı. @jaques
Ben dış görünüş olarak Affleck'i yakıştırıyorum her zaman için ama doğru düzgün bir senaryoda göremedik onu da. Hafif çıkıntılık yapıp Pattinson diyelim, nedense bir sempati oluştu çocuğa karşı. @jaques
BvS'nin director cut'ını fazlasıyla övüyorlar. Onu bir izleyip tekrar bakacağım ama dediğin gibi Affleck gerçekten hem Batman hem Bruce Wayne tiplemesine en uyan oyuncuydu.
Ben Affleck. Çıkış sürecini çok iyi hatırlıyorum. 1 sene boyunca dalga geçildi adamla, Pattinson'un Batman olmasından 100 kat fazla eleştirildi. Sonra film vizyona girdi ve o dalga geçmeler son buldu. Hala evrendeki en iyi Batman kendisi. Hem BvS filmi hem bu adamın hakkı yendi daha fazla izleyemedik. Christian Bale bir Batman bile değildir ki en iyisi olsun.
Ses olarak Kevin Conroy = Batman. Ama ben buraya live action filmler olarak bakıp, Robert Pattinson diyorum. En hoşuma giden Batman o oldu. Ama animasyon filmleri falan sayarsak, dediğim gibi, Kevin Conroy = Batman.
Ses olarak Kevin Conroy = Batman. Ama ben buraya live action filmler olarak bakıp, Robert Pattinson diyorum. En hoşuma gideb Batman o oldu. Ama animasyon filmleri falan sayarsak, dediğim gibi, Kevin Conroy = Batman.