En İyi Batman?

ReQuem

#uncensored
Konular
1,707
Beğeni sayısı
1,761
PG Nakit
1,850
Favori Güreşçi
Jon Moxley
1 1
kevin_conroy_batman.jpg

Ben "The Voice of Batman" Kevin Conroy diyerekten açılışı yapıyorum. Sizce Batman'i en iyi canlandıran aktör kimdir?​

ReQuem

#uncensored
Konular
1,707
Beğeni sayısı
1,761
PG Nakit
1,850
Favori Güreşçi
Jon Moxley
1 1
Ben dış görünüş olarak Affleck'i yakıştırıyorum her zaman için ama doğru düzgün bir senaryoda göremedik onu da. Hafif çıkıntılık yapıp Pattinson diyelim, nedense bir sempati oluştu çocuğa karşı. @jaques
BvS'nin director cut'ını fazlasıyla övüyorlar. Onu bir izleyip tekrar bakacağım ama dediğin gibi Affleck gerçekten hem Batman hem Bruce Wayne tiplemesine en uyan oyuncuydu.

Kara

-
Konular
158
Beğeni sayısı
1,273
PG Nakit
740
Favori Güreşçi
Roman Reigns
Ben Affleck. Çıkış sürecini çok iyi hatırlıyorum. 1 sene boyunca dalga geçildi adamla, Pattinson'un Batman olmasından 100 kat fazla eleştirildi. Sonra film vizyona girdi ve o dalga geçmeler son buldu. Hala evrendeki en iyi Batman kendisi. Hem BvS filmi hem bu adamın hakkı yendi daha fazla izleyemedik. Christian Bale bir Batman bile değildir ki en iyisi olsun.

Netuno

The Last World Beater
Konular
213
Beğeni sayısı
1,851
PG Nakit
880
RPG Karakteri
Will Ospreay & Don Callis
Favori Güreşçi
Hana Kimura
Ses olarak Kevin Conroy = Batman. Ama ben buraya live action filmler olarak bakıp, Robert Pattinson diyorum. En hoşuma giden Batman o oldu. Ama animasyon filmleri falan sayarsak, dediğim gibi, Kevin Conroy = Batman.

ReQuem

#uncensored
Konular
1,707
Beğeni sayısı
1,761
PG Nakit
1,850
Favori Güreşçi
Jon Moxley
1 1
Ses olarak Kevin Conroy = Batman. Ama ben buraya live action filmler olarak bakıp, Robert Pattinson diyorum. En hoşuma gideb Batman o oldu. Ama animasyon filmleri falan sayarsak, dediğim gibi, Kevin Conroy = Batman.
Ya sen gerçekten gurmesin be adam!

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: