RAW Spoiler | Logan Paul ve Ricochet Yüz Yüze


Bero

Cm Punk'a Hasım, Dominik Mysterio'ya Hasım
Katılım
2 Tem 2023
Konular
1,437
Mesajlar
3,754
Beğeni sayısı
1,215
PG Nakit
3,465
RPG Karakteri
Erick Rowan
Favori Güreşçi
Bray Wyatt
1
Tommaso Ciampa vs. Bronson Reed

Tommaso ringin dışına çıkıyor. Nakamura geliyor ve ringe girmesini söyleyerek onu kışkırtıyor. Bu sırada Bronson Reed aprondan üstüne atlıyor Tommaso' nun. Reed ringe atıyor ciampa'yı ve Turnbuckle'a çıkıp Tsunami vurdu.

Kazanan: Bronson Reed
--

Liv Morgan maçı için ringe gelirken Rhea Ripley saldırıyor. Ripley onu ringin dışında barikatlara vuruyor ve ringe atıyor. Ripley de sandalye alıp ringe geliyor. Ripley Morgan'ın kolunu sandalyeye sıkıştırıyor ve üstüne zıplıyor!! Hakem ve sağlık görevlisi koşarak ringe geliyor. Ripley'i uzaklaştırmaya çalışıyorlar ama Ripley bir kez daha kolunu sandalyeye sıkıştırıyor ve üstüne zıplıyor! Ripley ringi terk ediyor.



Richochet ringe geliyor ve mikrofon alıyor.

Ricochet, Paul'u nerede olduğunu sorar ve onu ringe çağırır. Bir soyunma odası ve Paul'ün WWE'ye ait olmadığını bilen insanlarla dolu bir arena olduğunu söylüyor ve ringe her çıktığında kendisine özel diyor. İnsanların, yeteneğinden dolayı değil, küstahlığından dolayı WWE'ye ait olmadığını düşündüklerini söylüyor. Ricochet, hayatını profesyonel güreşe adadığını söylüyor, ancak Paul yapılması gereken tüm fedakarlıkları anlamıyor ve asla anlamayacak. Paul arenada nerede olursa olsun, söyleyeceklerini duyacağını söylüyor. Daha sonra SummerSlam'de bire bir maç için Paul'e meydan okur.

Logan Paul Ricochet'e arkadan saldırıyor ve meydan okumasını kabul eder. Herkese WWE'de neden en iyi olduğunu göstereceğini söylüyor. Richochet ayağa kalkıyor ve Superkick yapıştırıyor! ardından Shooting Star Press yapıyor ve Logan'ın telefonunu alıp Selfie çekiyor.




Damian Priest ringe geliyor. Apollo Crews takip ediyor.

Damian Priest vs. Apollo Crews

Damian South of Heaven ile rahatça kazanıyor maçı.

Kazanan: Damian Priest​
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: