Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
Rozetler
ELITE Efektleri
ELITE Üyelik
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Oyun Merkezi
Sorular ve Anketler
PAYBACK #63'e Puanınız ve Değerlendirmeniz
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Sikiru" data-source="post: 331486" data-attributes="member: 57"><p>Geçen şov patronikoyu övmüştük de işte gerçek Boss budur. Roman'a ban atma işi Ferit'in ban atmak çözüm değil videosuna dönecek ama kemerleri Bloodline'dan alıp Rock ve Alberto'ya vermek de bir hoş gelmedi değil şimdi. Hem Enzo'ya Alberto'yu verirsin hem da tribial chief savaşı çözersin, (hiçbiri olmaz oran: 1.20)</p><p></p><p>Oğlum yüreğimizi dağlarsınız ama... Başın sağ olsun lider, kardeşler yanında. Dark STG de kahpe çıktı malesef sana anancılık yapsalar hoş mu?</p><p></p><p>Cueto ve Regal ne klas ikili yalnız. Şu farklı finisherları yapma işi benim maçımda da olmuştu ama karaktere dokunan adamlara referans diye çok üzerinde durmamıştım, buradan bir olay çıkacak mı merak ettim şimdi Ospreay de dillendirince. Geçen hafta Kruger'ın title shot alma işi hoşuma gitmemişti ama non title olmasına rağmen şampiyonu ezdirmeme, rakibi de yüceltme işi daha doğru hissettiriyor. Ospiçin mentale sifon basıp sağda solda ucubelik arama işi tam bizim kalemin yazacağı iş.</p><p></p><p>Braun'ı nasıl kaçırdınız bağırtmayın ya. Ailenin çözülümü nasıl olacak bilmiyorum ama Dream Family'nin fahri tek bir üyesi var, senden taraf olur mu bilmem.</p><p></p><p>Kofi babamın L streak devam ediyor, hazır inaktif yakalanmışken galibiyet çalar beklerdik ama sağlık olsun. Keith Lee de hoşgelmiş, üç tane sineksikletin yanında bizi meze niyetine yer bu adam ne yaptınız siz ya. Bana korumalık yaptığı da gözümden kaçmadı, aslan ağabeyim Dom'a karşı duvar maşallah. Kofiyle Ketih Lee arasında bir maç, akabinine de kemere bağlama işi var gibi duruyor ama Kofi de reaksiyon vermeli muhakkak.</p><p></p><p>Cardona'nın kemeri çözüş lşdklnfsfsnlşmsfsflnkbsl Gördüğüm en random title win cidden ama hayırlı olsun, Fight Club öncesi de Cueto tarafına bir apolet lazımdı kesinlikle. Roman'ın Alberto'ya uyguladığı Glumac presse bayıldık. Tutukluluk işinden dönüş Goldberg'ün angle'ının birebir aynısı olursa şovun alası var. Takım kemerlerine ne olur bilmiyorum ama ya kemerlere askı lazım ya da potaya yeni bir hareketlilik lazım, açıkça fazlalık muamelesi görüyor çünkü. Aktif olmayan karakterler orada değerlendirilebilir belki, patronikomuz en doğrusunu bilir.</p><p></p><p>Teoman'ın kundaklama ve kaçırma işindeki başarıya şapka mı çıkarmak lazım yoksa Wes'i kaçırmayı gözde büyütmemeyi mi bilmiyorum. Berto'nun levyeyi bırakıp ringi terk ettikten sonra kimi seçeceğini bilmiyorum ama Teo'ya inansa bile Last Garza egosu yüzünden Wes'e yardım eder ve intikam döngüsünü bitirir gibi hissettiriyor gidişat. Şu seyirciden özür dileme snopluğu de ne kanka ya şuna yenilme lan Teo.</p><p></p><p>Neden bizi terk ettin anne? Yine ne icat ettiniz ne okuttunuz bize. Venis'in yaşlı kurt triplerine bir de anne travması ekleniyor herhalde götümüzden anlamadıysak olayı.</p><p></p><p>Mücahit şeyh Mustafa Ali ve fedaisi Omar gelmiş hoşgelmiş. Cueto da ipleri eline almış beklediğimiz gibi. Birkaç şovdur satır aralarında Angel'ın eylemlerinin ve sözlerinin muhattap alınmaması veya Orton etmiş/söylemiş gibi hareket edildiğini görüyorduk zaten ve sonunda Angel'ın Orton'ın içsesi olduğu da açıklandı. Orton ve "kafasındaki sesler" için çok uzun ve inanılmaz bir build-up, hakkını kusa kusa vermesini bekleriz bu saatten sonra.</p><p></p><p>5 yakışır, elinize sağlık. Fight Club'da online'ız.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Sikiru, post: 331486, member: 57"] Geçen şov patronikoyu övmüştük de işte gerçek Boss budur. Roman'a ban atma işi Ferit'in ban atmak çözüm değil videosuna dönecek ama kemerleri Bloodline'dan alıp Rock ve Alberto'ya vermek de bir hoş gelmedi değil şimdi. Hem Enzo'ya Alberto'yu verirsin hem da tribial chief savaşı çözersin, (hiçbiri olmaz oran: 1.20) Oğlum yüreğimizi dağlarsınız ama... Başın sağ olsun lider, kardeşler yanında. Dark STG de kahpe çıktı malesef sana anancılık yapsalar hoş mu? Cueto ve Regal ne klas ikili yalnız. Şu farklı finisherları yapma işi benim maçımda da olmuştu ama karaktere dokunan adamlara referans diye çok üzerinde durmamıştım, buradan bir olay çıkacak mı merak ettim şimdi Ospreay de dillendirince. Geçen hafta Kruger'ın title shot alma işi hoşuma gitmemişti ama non title olmasına rağmen şampiyonu ezdirmeme, rakibi de yüceltme işi daha doğru hissettiriyor. Ospiçin mentale sifon basıp sağda solda ucubelik arama işi tam bizim kalemin yazacağı iş. Braun'ı nasıl kaçırdınız bağırtmayın ya. Ailenin çözülümü nasıl olacak bilmiyorum ama Dream Family'nin fahri tek bir üyesi var, senden taraf olur mu bilmem. Kofi babamın L streak devam ediyor, hazır inaktif yakalanmışken galibiyet çalar beklerdik ama sağlık olsun. Keith Lee de hoşgelmiş, üç tane sineksikletin yanında bizi meze niyetine yer bu adam ne yaptınız siz ya. Bana korumalık yaptığı da gözümden kaçmadı, aslan ağabeyim Dom'a karşı duvar maşallah. Kofiyle Ketih Lee arasında bir maç, akabinine de kemere bağlama işi var gibi duruyor ama Kofi de reaksiyon vermeli muhakkak. Cardona'nın kemeri çözüş lşdklnfsfsnlşmsfsflnkbsl Gördüğüm en random title win cidden ama hayırlı olsun, Fight Club öncesi de Cueto tarafına bir apolet lazımdı kesinlikle. Roman'ın Alberto'ya uyguladığı Glumac presse bayıldık. Tutukluluk işinden dönüş Goldberg'ün angle'ının birebir aynısı olursa şovun alası var. Takım kemerlerine ne olur bilmiyorum ama ya kemerlere askı lazım ya da potaya yeni bir hareketlilik lazım, açıkça fazlalık muamelesi görüyor çünkü. Aktif olmayan karakterler orada değerlendirilebilir belki, patronikomuz en doğrusunu bilir. Teoman'ın kundaklama ve kaçırma işindeki başarıya şapka mı çıkarmak lazım yoksa Wes'i kaçırmayı gözde büyütmemeyi mi bilmiyorum. Berto'nun levyeyi bırakıp ringi terk ettikten sonra kimi seçeceğini bilmiyorum ama Teo'ya inansa bile Last Garza egosu yüzünden Wes'e yardım eder ve intikam döngüsünü bitirir gibi hissettiriyor gidişat. Şu seyirciden özür dileme snopluğu de ne kanka ya şuna yenilme lan Teo. Neden bizi terk ettin anne? Yine ne icat ettiniz ne okuttunuz bize. Venis'in yaşlı kurt triplerine bir de anne travması ekleniyor herhalde götümüzden anlamadıysak olayı. Mücahit şeyh Mustafa Ali ve fedaisi Omar gelmiş hoşgelmiş. Cueto da ipleri eline almış beklediğimiz gibi. Birkaç şovdur satır aralarında Angel'ın eylemlerinin ve sözlerinin muhattap alınmaması veya Orton etmiş/söylemiş gibi hareket edildiğini görüyorduk zaten ve sonunda Angel'ın Orton'ın içsesi olduğu da açıklandı. Orton ve "kafasındaki sesler" için çok uzun ve inanılmaz bir build-up, hakkını kusa kusa vermesini bekleriz bu saatten sonra. 5 yakışır, elinize sağlık. Fight Club'da online'ız. [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Oyun Merkezi
Sorular ve Anketler
PAYBACK #63'e Puanınız ve Değerlendirmeniz
Menü
Giriş yap