RPG PAYBACK #63'e Puanınız ve Değerlendirmeniz

Puanınız

• 5

Oy: 9 90.0%
  • 4

Oy: 1 10.0%
  • 3

Oy: 0 0.0%
  • 2

• 1

• Kullanılan toplam oy
    10

jaques

clk
Konular
69
Beğeni sayısı
2,728
PG Nakit
320
RPG Karakteri
Dirty Dom
Alberto ve Rock'ın utanmazlık ile başlayan açılış baya iyi olmuş. Zaten bu ikilinin muhabbetini aylar önce ilk patlatan Wes Lee idi, geçen şovdan sonra Rock'ın da artık bir şey saklamadan ilerlemesi en mantıklısı olmuş. Roman Reigns bu ikilinin hakkından gelir gibi geliyor bana ama hayırlısı... McDonagh kardeşimizin annesinin vefatına kahrolduk ama Dark STG'nin eline düşecek olması canımı da sıkmıyor değil. Danielson'ın momentum kaybedeceğini sanmıyordum zaten tahmin ettiğim olmuş. Cardona'nın yolu uzun ufukta büyük bir win gelir dedim içinden şovun sonlarına doğru gelmiş zaten a. Dream Family - Wyatt Family olaylarında tarafımız Bray gibi duruyor Velveteen Dream evrenin en büyük oe'si olma yolunda Angel Garza'yı geçecek. Jack Perry'nin Danielson gibi kemer savunmadığı bir maça çıkması biraz üst üste gelmişlik hissi verdi ama maçın kalite kurtardı. Kofi'ye sağlam bir feud lazım bence WWE zamanı Dolph Ziggler kasa takılıyor herif. Keith Lee debut baya şok etti, sağlam pick. Yalnız direkt WHC için gelmesi korkuttu belki buradan bir şekilde kopup Kofi ile bireysel bir feud'a kayabilir. İki karaktere de yarar bu feud. Bizim cash-in de yalan olmuş of of ama daha yolumuz uzun ya hemen cash-in yapmayacağımız netleşti. ROMAN REIGNS - WHAT LIFE EMRULLAH SÜRMELİ videosuna dönmüş @Akashi Baba tahliye en yakın zamanda. Wes-Teo ring promosu tarihe geçmiş inanılmaz beğendim. Teoman inanılmaz antipatik yazılıyor, ekip bunu kasti mi yapıyor bilmiyorum ama şu feud yüzünden Wes Lee bin kat daha sempatik gözüküyor. Feud'u da Wes Lee alır diye umuyorum, çok ezildi şu şov hariç. Miz-Maryse boşanma (muhtemelen daha sonra gelecek velayet draması) tribe soktu. Şu Venis-Miz feud'u WM uzamalı ve uzayacak gibi duruyor. Hikayenin sonunda Miz kazanacak ama bu 3-4 ay zulüm görmeye devam edecek gibi.

Main Event için denecek pek bir şey yok ama kendi adıma Orton-Angelico okurken ilk defa zevk aldığımı söyleyebilirim. Bazı senaryolar finale yaklaşana kadar pek ilgi çekici gelmez ya benim için bu senaryo öyleydi açıkçası. Angelico-Orton'ın Tyler Durden-Narrator şekli olduğu bayadır tahmin edildiğinden şu şova kadar hype yapamadım hiç. Fakat tek tek üşenilmeden geçmiş şovların da altının çizilmesiyle ve en önemlisi 2 hafta sonraki şova bağlanması cidden beğenimi kazandı. Elinize sağlık.

Akashi

🕷️
Konular
775
Beğeni sayısı
3,024
PG Nakit
1,070
Favori Güreşçi
Tiffany Stratton
RPG Karakteri
DRAGON T
Alberto ve Rock'ın utanmazlık ile başlayan açılış baya iyi olmuş. Zaten bu ikilinin muhabbetini aylar önce ilk patlatan Wes Lee idi, geçen şovdan sonra Rock'ın da artık bir şey saklamadan ilerlemesi en mantıklısı olmuş. Roman Reigns bu ikilinin hakkından gelir gibi geliyor bana ama hayırlısı... McDonagh kardeşimizin annesinin vefatına kahrolduk ama Dark STG'nin eline düşecek olması canımı da sıkmıyor değil. Danielson'ın momentum kaybedeceğini sanmıyordum zaten tahmin ettiğim olmuş. Cardona'nın yolu uzun ufukta büyük bir win gelir dedim içinden şovun sonlarına doğru gelmiş zaten a. Dream Family - Wyatt Family olaylarında tarafımız Bray gibi duruyor Velveteen Dream evrenin en büyük oe'si olma yolunda Angel Garza'yı geçecek. Jack Perry'nin Danielson gibi kemer savunmadığı bir maça çıkması biraz üst üste gelmişlik hissi verdi ama maçın kalite kurtardı. Kofi'ye sağlam bir feud lazım bence WWE zamanı Dolph Ziggler kasa takılıyor herif. Keith Lee debut baya şok etti, sağlam pick. Yalnız direkt WHC için gelmesi korkuttu belki buradan bir şekilde kopup Kofi ile bireysel bir feud'a kayabilir. İki karaktere de yarar bu feud. Bizim cash-in de yalan olmuş of of ama daha yolumuz uzun ya hemen cash-in yapmayacağımız netleşti. ROMAN REIGNS - WHAT LIFE EMRULLAH SÜRMELİ videosuna dönmüş @Akashi Baba tahliye en yakın zamanda. Wes-Teo ring promosu tarihe geçmiş inanılmaz beğendim. Teoman inanılmaz antipatik yazılıyor, ekip bunu kasti mi yapıyor bilmiyorum ama şu feud yüzünden Wes Lee bin kat daha sempatik gözüküyor. Feud'u da Wes Lee alır diye umuyorum, çok ezildi şu şov hariç. Miz-Maryse boşanma (muhtemelen daha sonra gelecek velayet draması) tribe soktu. Şu Venis-Miz feud'u WM uzamalı ve uzayacak gibi duruyor. Hikayenin sonunda Miz kazanacak ama bu 3-4 ay zulüm görmeye devam edecek gibi.

Main Event için denecek pek bir şey yok ama kendi adıma Orton-Angelico okurken ilk defa zevk aldığımı söyleyebilirim. Bazı senaryolar finale yaklaşana kadar pek ilgi çekici gelmez ya benim için bu senaryo öyleydi açıkçası. Angelico-Orton'ın Tyler Durden-Narrator şekli olduğu bayadır tahmin edildiğinden şu şova kadar hype yapamadım hiç. Fakat tek tek üşenilmeden geçmiş şovların da altının çizilmesiyle ve en önemlisi 2 hafta sonraki şova bağlanması cidden beğenimi kazandı. Elinize sağlık.

Tahliyeden sonraki ilk promo.

Sikiru

Long Time hissediyor
Konular
135
Beğeni sayısı
2,088
PG Nakit
655
Geçen şov patronikoyu övmüştük de işte gerçek Boss budur. Roman'a ban atma işi Ferit'in ban atmak çözüm değil videosuna dönecek ama kemerleri Bloodline'dan alıp Rock ve Alberto'ya vermek de bir hoş gelmedi değil şimdi. Hem Enzo'ya Alberto'yu verirsin hem da tribial chief savaşı çözersin, (hiçbiri olmaz oran: 1.20)

Oğlum yüreğimizi dağlarsınız ama... Başın sağ olsun lider, kardeşler yanında. Dark STG de kahpe çıktı malesef sana anancılık yapsalar hoş mu?

Cueto ve Regal ne klas ikili yalnız. Şu farklı finisherları yapma işi benim maçımda da olmuştu ama karaktere dokunan adamlara referans diye çok üzerinde durmamıştım, buradan bir olay çıkacak mı merak ettim şimdi Ospreay de dillendirince. Geçen hafta Kruger'ın title shot alma işi hoşuma gitmemişti ama non title olmasına rağmen şampiyonu ezdirmeme, rakibi de yüceltme işi daha doğru hissettiriyor. Ospiçin mentale sifon basıp sağda solda ucubelik arama işi tam bizim kalemin yazacağı iş.

Braun'ı nasıl kaçırdınız bağırtmayın ya. Ailenin çözülümü nasıl olacak bilmiyorum ama Dream Family'nin fahri tek bir üyesi var, senden taraf olur mu bilmem.

Kofi babamın L streak devam ediyor, hazır inaktif yakalanmışken galibiyet çalar beklerdik ama sağlık olsun. Keith Lee de hoşgelmiş, üç tane sineksikletin yanında bizi meze niyetine yer bu adam ne yaptınız siz ya. Bana korumalık yaptığı da gözümden kaçmadı, aslan ağabeyim Dom'a karşı duvar maşallah. Kofiyle Ketih Lee arasında bir maç, akabinine de kemere bağlama işi var gibi duruyor ama Kofi de reaksiyon vermeli muhakkak.

Cardona'nın kemeri çözüş lşdklnfsfsnlşmsfsflnkbsl Gördüğüm en random title win cidden ama hayırlı olsun, Fight Club öncesi de Cueto tarafına bir apolet lazımdı kesinlikle. Roman'ın Alberto'ya uyguladığı Glumac presse bayıldık. Tutukluluk işinden dönüş Goldberg'ün angle'ının birebir aynısı olursa şovun alası var. Takım kemerlerine ne olur bilmiyorum ama ya kemerlere askı lazım ya da potaya yeni bir hareketlilik lazım, açıkça fazlalık muamelesi görüyor çünkü. Aktif olmayan karakterler orada değerlendirilebilir belki, patronikomuz en doğrusunu bilir.

Teoman'ın kundaklama ve kaçırma işindeki başarıya şapka mı çıkarmak lazım yoksa Wes'i kaçırmayı gözde büyütmemeyi mi bilmiyorum. Berto'nun levyeyi bırakıp ringi terk ettikten sonra kimi seçeceğini bilmiyorum ama Teo'ya inansa bile Last Garza egosu yüzünden Wes'e yardım eder ve intikam döngüsünü bitirir gibi hissettiriyor gidişat. Şu seyirciden özür dileme snopluğu de ne kanka ya şuna yenilme lan Teo.

Neden bizi terk ettin anne? Yine ne icat ettiniz ne okuttunuz bize. Venis'in yaşlı kurt triplerine bir de anne travması ekleniyor herhalde götümüzden anlamadıysak olayı.

Mücahit şeyh Mustafa Ali ve fedaisi Omar gelmiş hoşgelmiş. Cueto da ipleri eline almış beklediğimiz gibi. Birkaç şovdur satır aralarında Angel'ın eylemlerinin ve sözlerinin muhattap alınmaması veya Orton etmiş/söylemiş gibi hareket edildiğini görüyorduk zaten ve sonunda Angel'ın Orton'ın içsesi olduğu da açıklandı. Orton ve "kafasındaki sesler" için çok uzun ve inanılmaz bir build-up, hakkını kusa kusa vermesini bekleriz bu saatten sonra.

5 yakışır, elinize sağlık. Fight Club'da online'ız.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi