Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
Rozetler
ELITE Efektleri
ELITE Üyelik
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
Sadece Güreş
Güreş Tartışmaları
Logan Paul Elenseydi CM Punk Nasıl Elenecekti?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Netuno" data-source="post: 329450" data-attributes="member: 22"><p>Yani Rumble için en çok üstüne kasan kişi Punk'tı. Diğerleri geldi vakit gireceğiz gibi takılırken, Punk daha bi' uğraştı bu Rumble'ın hype'ı için. Bu kariyeri bitti gibi algının da biraz onunla alakası var. Herkes kemer maçı bekliyordu. Bir tarafta emekli olacak olan Cena'nın kemere oynamasını bekliyorlar, bir tarafta gökten düşen bir Jey var ellerinde. Ben kendim konusunu açtım, bitmiş değil, en büyük maçlardan birisine doğru gidiyor Punk diye zaten. Sadece ana kemerlerden biri için, aynı maçın dördüncü turunu görmeyecek olsak iyiydi.</p><p></p><p>Diğer konuda ise, Ellsworth olayını da savunmuyorum ki, saçma bu da. Jobber isen öyle kal. Birkaç gig için ana kemer şampiyonunu rezil etmek, sana eksi yazar bence. Atıyorum şimdi gidip hiç Chase Owens'in, Yota Tsuji'yi yendiğini görüyor musun? Yok çünkü aradaki yıldız farkı var. G1'da falan denk gelseler, Yota için dinlenme maçı olur. WWE'den de beklediğim bu. Alt kart adamlar kendi aralarında dalga geçmeli maçlarını yapabilirler. Hatta Truth'un Judgment Day ile yaptığı gibi şeyler de yapabilirler. Ama Truth gidip o dönemki ana kemer şampiyonu Damian Priest'i yenseydi, ona da gülerek bakmazdım. Büyük yıldızını korumak zorundasın bence.</p><p></p><p>Ancak işte komedi güreşçisi değil. Bana kalsa hiç güreşçi olmamalıydı ama işte aldık bu eşşeği de başımıza, çekiyoruz şimdi. Ben sevmiyorum kendisini, kendi şahsi nedenlerimden dolayı. Yarın gidip Akira Tozawa'ya tuş olsa, yine sevmeyeceğim, yine istemeyeceğim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Netuno, post: 329450, member: 22"] Yani Rumble için en çok üstüne kasan kişi Punk'tı. Diğerleri geldi vakit gireceğiz gibi takılırken, Punk daha bi' uğraştı bu Rumble'ın hype'ı için. Bu kariyeri bitti gibi algının da biraz onunla alakası var. Herkes kemer maçı bekliyordu. Bir tarafta emekli olacak olan Cena'nın kemere oynamasını bekliyorlar, bir tarafta gökten düşen bir Jey var ellerinde. Ben kendim konusunu açtım, bitmiş değil, en büyük maçlardan birisine doğru gidiyor Punk diye zaten. Sadece ana kemerlerden biri için, aynı maçın dördüncü turunu görmeyecek olsak iyiydi. Diğer konuda ise, Ellsworth olayını da savunmuyorum ki, saçma bu da. Jobber isen öyle kal. Birkaç gig için ana kemer şampiyonunu rezil etmek, sana eksi yazar bence. Atıyorum şimdi gidip hiç Chase Owens'in, Yota Tsuji'yi yendiğini görüyor musun? Yok çünkü aradaki yıldız farkı var. G1'da falan denk gelseler, Yota için dinlenme maçı olur. WWE'den de beklediğim bu. Alt kart adamlar kendi aralarında dalga geçmeli maçlarını yapabilirler. Hatta Truth'un Judgment Day ile yaptığı gibi şeyler de yapabilirler. Ama Truth gidip o dönemki ana kemer şampiyonu Damian Priest'i yenseydi, ona da gülerek bakmazdım. Büyük yıldızını korumak zorundasın bence. Ancak işte komedi güreşçisi değil. Bana kalsa hiç güreşçi olmamalıydı ama işte aldık bu eşşeği de başımıza, çekiyoruz şimdi. Ben sevmiyorum kendisini, kendi şahsi nedenlerimden dolayı. Yarın gidip Akira Tozawa'ya tuş olsa, yine sevmeyeceğim, yine istemeyeceğim. [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Sadece Güreş
Güreş Tartışmaları
Logan Paul Elenseydi CM Punk Nasıl Elenecekti?
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Forumlar
Neler yeni
Giriş yap
Kayıt ol
Ara
Anasayfa
Alt