Beyaz Tenli Kızların Esmerleri Kıskanması

ReQuem

#uncensored
Konular
1,707
Beğeni sayısı
1,764
PG Nakit
1,850
Favori Güreşçi
Jon Moxley
1 1
1629396292-dua-lipa-instagram-style-fashion.jpg

Beyaz tenli kızların esmer kızları fazlasıyla kıskandığını düşünüyorum. Özellikle Twitter mecrasında Dua Lipa'dan nefret eden çok beyaz tenli kız var. Dua Lipa'ya hep esmer olduğu için laf atıyorlar ama aura anlamında beyaz tenli kızlar yanına bile yaklaşamaz. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?​

Rise Above Hate

PG İle Giderim
Konular
213
Beğeni sayısı
1,162
PG Nakit
1,240
RPG Karakteri
Nigel McGuinness
Favori Güreşçi
Becky Lynch
Beyaz tenli hatunlar bana her daim daha çekici gelmiştir. Dua Lipa güzel hatun ama Türkiye'nin doğu illerinde Dua Lipa ayarında onlarca hatun bulursunuz. Yani sanmıyorum ben beyaz tenli sütümsü bir hatunun esmer bir kadını kıskandığını. İki tarafın da alıcısı var, ki bir taraf süt gibi diğer taraf esmer bomba şeklinde hitap edildiğinden rağbet de görüyor.

Johnny Sack

CM P*nk S*veni
Konular
1,806
Beğeni sayısı
1,594
PG Nakit
390
RPG Karakteri
Goldberg
Favori Güreşçi
Mark Henry
Esmer kızların çekiciliğine erişemiyorlar maalesef. Duba gibi duran beyaz tenli kızlardan olmaz babajım.
Duba gibi duran esmerden anca meşe odunu olur ama duba gibi duran beyaz tenli kız biblo gibidir biblo.

Netuno

The Last World Beater
Konular
219
Beğeni sayısı
1,994
PG Nakit
930
RPG Karakteri
Will Ospreay & Don Callis
Favori Güreşçi
Hana Kimura
Kızlar fazlasıyla kıskanç olabiliyorlar bu konuda dost. Özellikle beyaz tenli kızların kendini doğuştan şanslı sanması kopartıyor beni.
Benim çevremde de çok tartışıldığı oldu da, bana gereksiz hatta bir tık ayrımcı bir tartışma konusu geliyor ya. Ya da ben genelde Tr dışı ortamlarda takıldığım için politik doğrucu oldum, emin değilim.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: