Haftaya Açıklanan Chamber Eleme Maçı
Jack Daniels PG.net Kullanıcısı Katılım 3 Tem 2023 Konular 552 Mesajlar 615 Beğeni sayısı 53 PG Nakit 525 Favori Güreşçi LA Knight 4 Şub 2025 #1
agaoglu23 ESTate Katılım 2 Tem 2023 Konular 33 Mesajlar 4,184 Beğeni sayısı 955 PG Nakit 410 Favori Güreşçi Bianca Belair 4 Şub 2025 #2 Bayley kambersiz düğün olmaz lafındaki kamber, kadın olmadan hiç bir şey olmadığı için kesin kazanacaktır. Rhea'nın rakibi sanırım ciddi ciddi Bianca olacak yalnız, iş oraya gidiyor.
Bayley kambersiz düğün olmaz lafındaki kamber, kadın olmadan hiç bir şey olmadığı için kesin kazanacaktır. Rhea'nın rakibi sanırım ciddi ciddi Bianca olacak yalnız, iş oraya gidiyor.
Netuno Roses from the Abyss Katılım 2 Tem 2023 Konular 430 Mesajlar 20,555 Beğeni sayısı 4,664 PG Nakit 2,175 Favori Güreşçi Hana Kimura ELITE Yorumcu 4 Şub 2025 #3 agaoglu23' Alıntı: Bayley kambersiz düğün olmaz lafındaki kamber, kadın olmadan hiç bir şey olmadığı için kesin kazanacaktır. Rhea'nın rakibi sanırım ciddi ciddi Bianca olacak yalnız, iş oraya gidiyor. Genişletmek için tıkla ... Bu RAW'dan sonra IYO'ya gidiyor gibi gözüktü reis ama sen bilirsin.
agaoglu23' Alıntı: Bayley kambersiz düğün olmaz lafındaki kamber, kadın olmadan hiç bir şey olmadığı için kesin kazanacaktır. Rhea'nın rakibi sanırım ciddi ciddi Bianca olacak yalnız, iş oraya gidiyor. Genişletmek için tıkla ... Bu RAW'dan sonra IYO'ya gidiyor gibi gözüktü reis ama sen bilirsin.
agaoglu23 ESTate Katılım 2 Tem 2023 Konular 33 Mesajlar 4,184 Beğeni sayısı 955 PG Nakit 410 Favori Güreşçi Bianca Belair 4 Şub 2025 #4 Netuno' Alıntı: Bu RAW'dan sonra IYO'ya gidiyor gibi gözüktü reis ama sen bilirsin. Genişletmek için tıkla ... Çembere giremedi baba o nasıl olacak yav. Olması gereken de IYO'ydu ama.
Netuno' Alıntı: Bu RAW'dan sonra IYO'ya gidiyor gibi gözüktü reis ama sen bilirsin. Genişletmek için tıkla ... Çembere giremedi baba o nasıl olacak yav. Olması gereken de IYO'ydu ama.
Netuno Roses from the Abyss Katılım 2 Tem 2023 Konular 430 Mesajlar 20,555 Beğeni sayısı 4,664 PG Nakit 2,175 Favori Güreşçi Hana Kimura ELITE Yorumcu 4 Şub 2025 #5 agaoglu23' Alıntı: Çembere giremedi baba o nasıl olacak yav. Olması gereken de IYO'ydu ama. Genişletmek için tıkla ... Çember tek şov mu ki Road to WM'de? Arada bir şov daha var diye biliyorum.
agaoglu23' Alıntı: Çembere giremedi baba o nasıl olacak yav. Olması gereken de IYO'ydu ama. Genişletmek için tıkla ... Çember tek şov mu ki Road to WM'de? Arada bir şov daha var diye biliyorum.
agaoglu23 ESTate Katılım 2 Tem 2023 Konular 33 Mesajlar 4,184 Beğeni sayısı 955 PG Nakit 410 Favori Güreşçi Bianca Belair 4 Şub 2025 #6 Netuno' Alıntı: Çember tek şov mu ki Road to WM'de? Arada bir şov daha var diye biliyorum. Genişletmek için tıkla ... Valla şu anlık tek o gözüküyor, SNME şaklabanlığı sıkarlar kesin araya...
Netuno' Alıntı: Çember tek şov mu ki Road to WM'de? Arada bir şov daha var diye biliyorum. Genişletmek için tıkla ... Valla şu anlık tek o gözüküyor, SNME şaklabanlığı sıkarlar kesin araya...