Rumble'ın Asıl Kazananı McIntyre Mı?

Solskjaer

n't
Konular
67
Beğeni sayısı
574
PG Nakit
1,150
RPG Karakteri
Angelico
Favori Güreşçi
Semih Kılıçsoy
Evdeki 16 tane kazma sapı Jey Uso'nun galibiyetine yas tutarken ben maçı tekrar izlediğimde düşen haberlerle teorilerimi birleştirdim ve şöyle bir sonuca vardım:

Damian Priest, yaptığı botchta McIntyre ile beraber Jey Uso'yu da ittiriyor ve yanlışlıkla Drew'i eliyor. Bu olay yaşanınca ise Jey Uso kendini hızlıca geri çekiyor. Olayın şoku ise hem Priest'in hem de Drew'in yüzünden hayli okunuyordu. Çıkan son haberlerde Drew McIntyre'ın arka alanda yaygara koparttığı aktarılıyor. Jey Uso'nun ise son 2'deki şaşkın tavırları dikkat çekiyordu. McIntyre'ın arka alanda bu denli yaygara koparması ve maç anındaki unscripted psikolojik durumlar maçın orijinal galibinin Drew McIntyre olduğunu, Jey Uso seçiminin yaşanan botchtan sonra maç içinde belirlendiğini gösteriyor bence.​

Styles Clash

littlefinger
Konular
101
Beğeni sayısı
2,208
PG Nakit
650
RPG Karakteri
Mustafa Ali & Omar
Favori Güreşçi
AJ Styles
Pozisyonu bir kez daha izledim. Evet orada bir şeyler ters gitmişe benziyor. Fakat Drew bana kalırsa her türlü elenecekti.

Bir kere daha izledim Drew düz kendisini atıyor gibi geldi bana. Belki de Jey üzerinde spot denerken bir şeyler olacaktı Priest belki erken davrandı falan ama bilemiyorum.

Her halükarda şayet Drew kağıt üstünde kazanacakken şu şekilde elendiyse galip bence son dakka Jey Uso seçilemez ya.

Son düzenleme:

Hülya Avşmaz

ŞİŞ KEBAB!
Konular
192
Beğeni sayısı
733
PG Nakit
400
RPG Karakteri
Enzo Amore
Favori Güreşçi
Kidd Bandit
1
Drew’ın kaza ile elendiğini düşünsem de kaza olmaması durumunda kazanacağına inanmıyorum. Muhtemelen Punk, Rollins, Roman olaylarında bir rol oynayacaktı ama elendiği için dahil olamadı.

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: