Yeni Video | (Spoiler) Royal Rumble Kepazeliği

Styles Clash

littlefinger
Konular
101
Beğeni sayısı
2,203
PG Nakit
550
RPG Karakteri
Mustafa Ali & Omar Omogbehin
Favori Güreşçi
AJ Styles
26. sırada Dom'un olmasında bir sakınca yok. Zaten maçtaki iddialı isimler yerini almış. Dom'un en büyük olayı vibe killer olması değil mi? @Beast Incarnate Doğan kardeşimin güzel bir deyimi var vites yükseltmek vites düşürmek şeklinde. Rollins-Punk-Cena-Reigns yüzleştikten sonra vites zaten 5 olmuş o noktadan sonra ara ara vites düşürmekte sakınca görmüyorum ben.

Damien'in Drew'u elemesi bence de problem ama bu adam geçen sene WHC olmuş 27. sıradan gelmesinde hiç sorun değil.

Logan Paul'un Punk'ı elemesinde de sakınca yok. Demişsin ki Roman-Seth'i elemiş mis gibi hikaye diye. Adam elendikten sonra kavgaya girişti. Logan'ın Punk'ı elemesi bu hikayeye ters bir durum değil ki. Paul ayrıca IShowSpeed'den farklı. Adam geçen sene USC olmuş. Geçen sene Orton ve Owens ile maça çıkmış. Roman ile unvan maçına çıkmış. Heel olarak yaratılmasına gerek yok zaten adam heel. Niye IShowSpeed ile falan aksiyona girsin.

Jey Uso eleştirilerini genel olarak anlayabiliyorum. Yetenekleri kısıtlı ve bu kadar titan içinde kazanması da tepkiyi arttırıyor. Fakat kişiden bağımsız o kadar titan arasında en beklenmeyen kişinin kazanması benim hoşuma gitti. Hikayesel anlamda da sorun görmüyorum.

Maçı milyonlarca hayran gibi beğenmeyebilirsin, sonucu da beğenmeyebilirsin ancak değindiğin noktaların çoğu hikayesel anlamda saçmalık içermiyor.

Benim Jey Uso galibiyeti ile eleştirim şu olacak kaş yapayım derken göz çıkartmak gibi oldu. Jey'i yükseltme ve bu sene farklı şeyler sunma amaçlarını anlıyorum ancak John Cena'nın emeklilik CM Punk'ın ise namus meselesi haline getirdiği ortamda maçı Jey Uso'ya verirseniz onun için bir kariyer intiharına dönüşebilir. Bu gibi durumlarda RR çok kalın MITB yeterli.

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: