WWE İçerisinde ki Terör Örgütü!

Kero

rehabilite
Konular
429
Beğeni sayısı
754
PG Nakit
125
Evet, bahsettiğim örgüt ''Bloodline''.

Jey Uso'nun RR galibiyeti sonrası buna emin oldum. Herkes farkındadır ne oluyor ne bitiyor bu adamlara yarıyor. Şimdi size olacakları söyleyeyim; Jey Uso o kemeri alacak zaten bunu biliyoruz. Alması sıkıntı değil zaten son 2 senedir yükselişte - ki rr alması saçmalık- kemeri aldıktan sonra 1-2 kişiyle geçiş feuduna girecek. Sonra ne mi olacak? SummerSlam de bu kemeri yine bir başka Bloodline üyesine kaybedecek. Bu Fatu olur, Solo olur bilemem. Ki bence bu isim Roman Reigns olacak.

Ben size diyeyim 2 seneye yeni bir dalga bulurlar ve Jimmy'e de RR verirler. Bu Bloodline üyelerinin hikayelerinin birbirine bağlanışı baydı artık. Survivor Series'te karşılaştılar tamam yeter be kardeşim. Çok net söylüyorum ROMAN REİGNS kemeri Jey'den alacak ve herkes tekrardan ateş etme moduna geçecek WWE'ye az sabır...

@muad'dib @Gloom @jaques @Hülya Avşmaz @Bero @Nature Boy

Gloom

macho madness
Konular
2,242
Beğeni sayısı
1,789
PG Nakit
400
1
The-Kliq-Triple-H-Kevin-Nash-Shawn-Michaels-Scott-Hall-Sean-Waltman.jpg

muad'dib

PG.com Kullanıcısı
Konular
14
Beğeni sayısı
643
PG Nakit
600
Favori Güreşçi
Kairi Sane
Yok Jacob'un çok iyi ring içi varmış, yok Solo Sikoa tam bi main eventermış, Tama Tonga şuymuş, bunların dedeleri öyle iyimiş falan derken main rosterda hiç adam, hikaye kalmamış gibi sürekli bu adamların en tepeye konması ve konmaya calisilmasi beni aşırı baydı. Lan madem Jey Uso gibilerini yükseltmek istiyosunuz Rumble'ı bari salın zaten Bloodline sayesinde yükseltirsiniz adamı

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: