Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Promoları & Konuşma Gösterileri
Devam Et... Devam Et... DEVAM ET!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Netuno" data-source="post: 31173" data-attributes="member: 22"><p style="text-align: center"><em>Bir odada Will Ospreay'in ring kıyafetlerini denediğini görüyoruz. Onu köşede oturan Bea Priestley izliyor. Ospreay kostümünün detaylarını takıyor ama içinin rahat etmediğini görüyoruz. Onu izleyen Priestley, Ospreay'e bir bardak su uzatıyor.</em></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: rgb(65, 168, 95)">Will Ospreay: </span></strong>Bir anlık hata. Regal'e güvenmem sadece bir anlık bir hataydı. Benim hatamdı Bea. Joe'nun bana saldırması, beni gafil avlayabilmesi, benim hatamdı. Ve insanlar şimdi benimle dalga geçiyor. Beni bir hayal kırıklığı olarak görüyorlar. Hayatımı her zaman daha iyisi olarak harcadım. Tüm limitleri aştım. İnsan bedeninin limitlerini aştım. Sırf daha iyi olabilmek için. Herkesin yaptığını yapmadım. Her zaman daha fazlasını denedim. Diğerleri gibi ağların tepesine çıkmadım. Dağları yarıp geçtim. Ama hala yeterli değil. En iyisi olmak için yeterli değil. Daha fazlasını istiyorum. İki gramlık spot ışığından daha fazlasını istiyorum. Posterlerde resmi olan adam olmak istiyorum. En iyinin en iyisi olmak. Şampiyonların şampiyonu olmak istiyorum. Bir başarısızlık olarak anılmak için buraya gelmedim. Ama ne kadar denersem deneyeyim olmuyor. Oyunun kuralları her zaman değişiyor. Regal işleri istediği yönde manipüle etmeyi başarıyor. Bütün ipleri elinde tutuyor. Her zaman bir adım önümde olmayı başarıyor. Cuma günü Kyle ve Davis'e olanları sen de gördün. Orada olamadım. Çünkü beni, orada olmaktan alıkoydu. Beni sizden alıkoydu.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><em>Will Ospreay elindeki bardağı fark etmeden fazla sıkıyor. Bardak elinde paramparça oluyor. Bea Priestley bir anlık panikle hemen Ospreay'in eline müdahale etmeye çalışıyor.</em></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: rgb(65, 168, 95)">Bea Priestley:</span></strong> Will, bırak. Sadece kendi canını yakıyorsun şu an. Bunu yapman anlamsız.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: rgb(65, 168, 95)">Will Ospreay:</span></strong> Anlamsız mı? ANLAMSIZ MI! SEN NE ANLAYABİLİRSİN Kİ? Bu normal bir mücadeleden daha fazlası Bea. Beni ringin ortasında hareketsiz hale getirdi. Bunca yıldır verdiğim emek, sadece bir şakaya döndü. Sana karşı neler söylediğini saymıyorum bile. Bu iş artık bir onur meselesi. William Regal büyük bir hata yaptı. Bu işi kişisel bir hale getirdi. Önüme istediği kadar etten duvarlar koysun. Umurumda değil. Artık kimseye karşı kaybetmeyeceğim. Artık bir yenilgiyi daha kabul edemem. Bir daha yenilmeyeceğim.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: rgb(65, 168, 95)">Bea Priestley: </span></strong>Will, kendini kaybediyorsun. Sakinleş. Sakinleşmen lazım. Yolun hala başındayız. Oyunu her zaman değiştirebiliriz. Dünyayı hala değiştirebiliriz. Ama bu depresif halinle olmaz. Odaklanman lazım Will. Hedefe odaklanman lazım. Will, bana bir iyilik yap ve aynaya bak. - Will Ospreay odadaki aynaya bakıyor - Aynadaki kişi imparatorluğu kuran kişi mi? Gerçekten "Mükemmel Will Ospreay" sen misin? Tamamen limitlerine vardın mı? Gerçekten en iyi halinde misin?</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: rgb(65, 168, 95)">Will Ospreay: </span></strong>Hayır.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: rgb(65, 168, 95)">Bea Priestley:</span> </strong>Doğru. Kendinin en iyi versiyonunu olmak sadece pes etmektir. Bu limitlerine varmak ve limitlerini aşmak arasındaki çizgidir. Peki kendinin mükemmel hali olmak için kendine sor. Sen kimsin? Ve sen kim olmak istiyorsun? Ve bu konuda ne kadar ileri gidebilirsin? Dünyayı fethedecek adamın ilk önce kendisini fethetmesi lazım. Kendi aklını ve bedenini kontrol etmeyi öğrenmesi gerekir. Birisi seni öfkelendirmeyi başardığında, seni kontrol eder. Depresyon ise sadece kafana kazınan bir illüzyondur. Eğer kendine başaramayacağını söylersen, başaramazsın. Bu tamamen kendine inanmakla ilgili. Eğer kendine inanırsan ve sonuna kadar çabalarsan, önündeki fırsatları görebilirsin. Ama denemezsen, hiçbir şey alamazsın. Eğer bu konuda bir şey yapmazsan, başladığın yerde kalırsın. Eğer bahaneler sunmaya devam edersen, bu sadece yarınını zorlaştırır. Ama sadece yapman gerekeni yaparsan, bu işini kolaylaştırır. Zor seçimler sana daha kolay yollar sunar. Ve kolay seçimler sadece daha zor yolları getirir. Anlık motivasyonu değil aklını disipline sokmayı seç. Motivasyon seni hiçbir yere götürmez. Başlangıç için ateşi verir ama o ateş sadece kendisini yakar. Disiplin seni hedefinde tutar. Eğer sevdiğin birisini kaybedersen, devam et. Eğer kimse senin yanında kalmazsa, devam et. Geçmişi düşünmek sadece bir zaman kaybı. Sadece devam et.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><em>Will Ospreay gözlerini hırsla Bea Priestley'e doğru çeviriyor. Elinden akan kana rağmen, çenesine dokunuyor.</em></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: rgb(65, 168, 95)">Will Ospreay: </span></strong>Ben bir imparatorluğa sahibim. Bu imparatorluğun prensiyim. Ben süper elite olanım. En iyi unvanını hak eden kişiyim. William Regal aklıma girmeye çalışıyor olabilir. Tüm dünya bana karşı dönmüş olabilir. Yaslanacağım bir duvar kalmış olabilir. Rakibim imkansız olabilir. Tanrılar bana karşı bile gelmiş olsa bile bir daha asla. Bir daha asla olmayacak. Sadece devam edeceğim. En sonuna kadar. Bu insansı bedenin tüm sınırlarını aşacağım. Evrenin en iyisi olduğumu kanıtlayacağım. Önümdeki her engeli parçalayacağım. Hepsini ezeceğim. Bir daha yere düşmeyeceğim. Devam edeceğim Bea. En sonuna kadar devam edeceğim.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><em>Priestley, yavaşça Ospreay'in suratına dokunuyor. İkisi yaklaşırken görüntüler sonlanıyor.</em></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Netuno, post: 31173, member: 22"] [CENTER][I]Bir odada Will Ospreay'in ring kıyafetlerini denediğini görüyoruz. Onu köşede oturan Bea Priestley izliyor. Ospreay kostümünün detaylarını takıyor ama içinin rahat etmediğini görüyoruz. Onu izleyen Priestley, Ospreay'e bir bardak su uzatıyor.[/I] [B][COLOR=rgb(65, 168, 95)]Will Ospreay: [/COLOR][/B]Bir anlık hata. Regal'e güvenmem sadece bir anlık bir hataydı. Benim hatamdı Bea. Joe'nun bana saldırması, beni gafil avlayabilmesi, benim hatamdı. Ve insanlar şimdi benimle dalga geçiyor. Beni bir hayal kırıklığı olarak görüyorlar. Hayatımı her zaman daha iyisi olarak harcadım. Tüm limitleri aştım. İnsan bedeninin limitlerini aştım. Sırf daha iyi olabilmek için. Herkesin yaptığını yapmadım. Her zaman daha fazlasını denedim. Diğerleri gibi ağların tepesine çıkmadım. Dağları yarıp geçtim. Ama hala yeterli değil. En iyisi olmak için yeterli değil. Daha fazlasını istiyorum. İki gramlık spot ışığından daha fazlasını istiyorum. Posterlerde resmi olan adam olmak istiyorum. En iyinin en iyisi olmak. Şampiyonların şampiyonu olmak istiyorum. Bir başarısızlık olarak anılmak için buraya gelmedim. Ama ne kadar denersem deneyeyim olmuyor. Oyunun kuralları her zaman değişiyor. Regal işleri istediği yönde manipüle etmeyi başarıyor. Bütün ipleri elinde tutuyor. Her zaman bir adım önümde olmayı başarıyor. Cuma günü Kyle ve Davis'e olanları sen de gördün. Orada olamadım. Çünkü beni, orada olmaktan alıkoydu. Beni sizden alıkoydu. [I]Will Ospreay elindeki bardağı fark etmeden fazla sıkıyor. Bardak elinde paramparça oluyor. Bea Priestley bir anlık panikle hemen Ospreay'in eline müdahale etmeye çalışıyor.[/I] [B][COLOR=rgb(65, 168, 95)]Bea Priestley:[/COLOR][/B] Will, bırak. Sadece kendi canını yakıyorsun şu an. Bunu yapman anlamsız. [B][COLOR=rgb(65, 168, 95)]Will Ospreay:[/COLOR][/B] Anlamsız mı? ANLAMSIZ MI! SEN NE ANLAYABİLİRSİN Kİ? Bu normal bir mücadeleden daha fazlası Bea. Beni ringin ortasında hareketsiz hale getirdi. Bunca yıldır verdiğim emek, sadece bir şakaya döndü. Sana karşı neler söylediğini saymıyorum bile. Bu iş artık bir onur meselesi. William Regal büyük bir hata yaptı. Bu işi kişisel bir hale getirdi. Önüme istediği kadar etten duvarlar koysun. Umurumda değil. Artık kimseye karşı kaybetmeyeceğim. Artık bir yenilgiyi daha kabul edemem. Bir daha yenilmeyeceğim. [B][COLOR=rgb(65, 168, 95)]Bea Priestley: [/COLOR][/B]Will, kendini kaybediyorsun. Sakinleş. Sakinleşmen lazım. Yolun hala başındayız. Oyunu her zaman değiştirebiliriz. Dünyayı hala değiştirebiliriz. Ama bu depresif halinle olmaz. Odaklanman lazım Will. Hedefe odaklanman lazım. Will, bana bir iyilik yap ve aynaya bak. - Will Ospreay odadaki aynaya bakıyor - Aynadaki kişi imparatorluğu kuran kişi mi? Gerçekten "Mükemmel Will Ospreay" sen misin? Tamamen limitlerine vardın mı? Gerçekten en iyi halinde misin? [B][COLOR=rgb(65, 168, 95)]Will Ospreay: [/COLOR][/B]Hayır. [B][COLOR=rgb(65, 168, 95)]Bea Priestley:[/COLOR] [/B]Doğru. Kendinin en iyi versiyonunu olmak sadece pes etmektir. Bu limitlerine varmak ve limitlerini aşmak arasındaki çizgidir. Peki kendinin mükemmel hali olmak için kendine sor. Sen kimsin? Ve sen kim olmak istiyorsun? Ve bu konuda ne kadar ileri gidebilirsin? Dünyayı fethedecek adamın ilk önce kendisini fethetmesi lazım. Kendi aklını ve bedenini kontrol etmeyi öğrenmesi gerekir. Birisi seni öfkelendirmeyi başardığında, seni kontrol eder. Depresyon ise sadece kafana kazınan bir illüzyondur. Eğer kendine başaramayacağını söylersen, başaramazsın. Bu tamamen kendine inanmakla ilgili. Eğer kendine inanırsan ve sonuna kadar çabalarsan, önündeki fırsatları görebilirsin. Ama denemezsen, hiçbir şey alamazsın. Eğer bu konuda bir şey yapmazsan, başladığın yerde kalırsın. Eğer bahaneler sunmaya devam edersen, bu sadece yarınını zorlaştırır. Ama sadece yapman gerekeni yaparsan, bu işini kolaylaştırır. Zor seçimler sana daha kolay yollar sunar. Ve kolay seçimler sadece daha zor yolları getirir. Anlık motivasyonu değil aklını disipline sokmayı seç. Motivasyon seni hiçbir yere götürmez. Başlangıç için ateşi verir ama o ateş sadece kendisini yakar. Disiplin seni hedefinde tutar. Eğer sevdiğin birisini kaybedersen, devam et. Eğer kimse senin yanında kalmazsa, devam et. Geçmişi düşünmek sadece bir zaman kaybı. Sadece devam et. [I]Will Ospreay gözlerini hırsla Bea Priestley'e doğru çeviriyor. Elinden akan kana rağmen, çenesine dokunuyor.[/I] [B][COLOR=rgb(65, 168, 95)]Will Ospreay: [/COLOR][/B]Ben bir imparatorluğa sahibim. Bu imparatorluğun prensiyim. Ben süper elite olanım. En iyi unvanını hak eden kişiyim. William Regal aklıma girmeye çalışıyor olabilir. Tüm dünya bana karşı dönmüş olabilir. Yaslanacağım bir duvar kalmış olabilir. Rakibim imkansız olabilir. Tanrılar bana karşı bile gelmiş olsa bile bir daha asla. Bir daha asla olmayacak. Sadece devam edeceğim. En sonuna kadar. Bu insansı bedenin tüm sınırlarını aşacağım. Evrenin en iyisi olduğumu kanıtlayacağım. Önümdeki her engeli parçalayacağım. Hepsini ezeceğim. Bir daha yere düşmeyeceğim. Devam edeceğim Bea. En sonuna kadar devam edeceğim. [I]Priestley, yavaşça Ospreay'in suratına dokunuyor. İkisi yaklaşırken görüntüler sonlanıyor.[/I][/CENTER] [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Promoları & Konuşma Gösterileri
Devam Et... Devam Et... DEVAM ET!
Menü
Giriş yap