PPV Royal Rumble Spoiler | Erkekler Royal Rumble

Nature Boy

running bitcoin
Konular
212
Beğeni sayısı
2,667
PG Nakit
1,160
RPG Karakteri
???
Cidden bu şirketten de başındaki heriften de iğreniyorum. Sürpriz faktör için şöyle bir salaklığa girme işini asla tahmin edemezdim. Şuradan Sami Zayn çıksa en azından herifi ana kemer etrafında göreceğim için sevinirdim, Jey Uso daha geçen hafta Gunther’a WHC için yattı ve şimdi WM ME’de de aynı saçmalığı izleyeceğiz.
Daha kötüsünü söyleyeyim, WM’de kemeri verecekler Jey’e.

jaques

clk
Konular
47
Beğeni sayısı
1,571
PG Nakit
220
RPG Karakteri
CM Punk
Daha kötüsünü söyleyeyim, WM’de kemeri verecekler Jey’e.
Benim Gunther nefretini bilen bilir, hatta seninle ne kadar güreş zevkimiz benzer olsa da ters düştüğümüz en büyük adam Gunther çıkar. Herifin WM’ye WHC olarak gitmesini asla istemiyordum, Punk ya da Drew’un WHC’yi ondan almasını çok isterdim. Ama Jey Uso WM ME yapıyorsa ve rakibi Gunther’sa ben ilk defa Gunther lobisindeyim.

Nature Boy

running bitcoin
Konular
212
Beğeni sayısı
2,667
PG Nakit
1,160
RPG Karakteri
???
Benim Gunther nefretini bilen bilir, hatta seninle ne kadar güreş zevkimiz benzer olsa da ters düştüğümüz en büyük adam Gunther çıkar. Herifin WM’ye WHC olarak gitmesini asla istemiyordum, Punk ya da Drew’un WHC’yi ondan almasını çok isterdim. Ama Jey Uso WM ME yapıyorsa ve rakibi Gunther’sa ben ilk defa Gunther lobisindeyim.
Gunther konusunda sıkıntı adama main event şampiyony gibi davranılmaması oldu. Ne düzgün rakip verildi ne düzgün hikayeye sokuldu. Kızan arkadaşları anlıyorum ancak bu işi böyle bitireceklerse dalyarak Hunter’a iki çift sözümüz olacaktır.

En az 6 ay Jey Uso’yu dünya şampiyonu olarak gözümüze sokacaklar şerefsizler.

KALKTI!!!!

Husband of World
Konular
55
Beğeni sayısı
3,735
PG Nakit
1,545
RPG Karakteri
Val Venis
Favori Güreşçi
John Cena
Travis Scott Wwe GIF by NETFLIX
ER TFF
Travis Scott Wwe GIF by NETFLIX
ER

jaques

clk
Konular
47
Beğeni sayısı
1,571
PG Nakit
220
RPG Karakteri
CM Punk
Gunther konusunda sıkıntı adama main event şampiyony gibi davranılmaması oldu. Ne düzgün rakip verildi ne düzgün hikayeye sokuldu. Kızan arkadaşları anlıyorum ancak bu işi böyle bitireceklerse dalyarak Hunter’a iki çift sözümüz olacaktır.

İllaha Gunther’ı sürpriz birinin devirmesini istiyorsan bu hamle Chad Gable olmalıydı. Herifin yarım kalan hikayesi bir seneyi aşıyor, Sami Zayn’in onun yerine ICC alması ve herifin orada bile tertemiz yatması kariyerini toplaması için tek bir seçenek bırakıyor. O da Gunther’ı ilerde bir gün tek başına yenmesi olurdu ve sürpriz bir Rumble her şeyi toparlardı.

Ama yok beyinsiz geçen hafta SNME denilen şovda Gunther’ın karşısına çıkan herife Rumble verdi. Ne diyeyim ki yani.

Konular
215
Beğeni sayısı
1,123
PG Nakit
330

1738497497979.png

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: