PPV Royal Rumble Spoiler | Kadınlar Royal Rumble Maçı

Bero

﷽﷽﷽
Konular
2,033
Beğeni sayısı
1,757
PG Nakit
4,375
RPG Karakteri
Erick Rowan
Favori Güreşçi
Bray Wyatt
1
Maç içinde Alexa Bliss ve nikki Bella geri dönüyor.

Maçın sonunda aslında ring bayağı kalabalık ama nia Jax toplu sünnet düğünü yapıyor bir anda ringde 4 kişi falan kalıyor. Maçı da Charlotte kazanıyor beklendiği gibi

Johnny Sack

CM P*nk S*veni
Konular
1,806
Beğeni sayısı
1,611
PG Nakit
390
RPG Karakteri
Goldberg
Favori Güreşçi
Mark Henry
Çok yüksek beklentilere girmem, çoğu kişinin beğenmediği rumble'ları beğenirim genelde ama bunu hiç beğenmedim. En zayıf kadın rumble'larından biri. Charlotte ter idmanı yaptı geçti gitti.

OhMyMind

PG.com Kullanıcısı
Konular
47
Beğeni sayısı
116
PG Nakit
50
Maç genel olarak kötüydü gerçekten. Maçta botch yapan isimleri toplayıp sağlam bir azardan geçirirler umarım. Yıl kaç olmuş hala gördüğümüz şeylere bak. Lash ana kadroya çıkamadan serbest bırakılsa yeridir öyle rezildi. Keşke onun yerine Cora Jade falan gelseydi NXT'den.

Bliss'in şirketle anlaşamadığı haberinden hemen sonra dönmesi güzel sürpriz oldu ve beklemiyordum da açıkçası. Liv tarafından elendiği için arada bir feud bekliyorum, sikletler düşünüldüğünde güzel rakip olacaktır. Gerçi Raquel'in önüne atmak için yanına kukla olarak kimi alır bilmem ama umarım Wyatt Family'den uzak durur.

30'dan AJ'i görmek istesem de Nikki'yi gördüğüme de çok mutlu oldum. Kol kasları sönmüş yalnız gözden kaçmadı. Daha görür müyüz emin değilim.

Maçın sonucu ise tam bir fiyasko. Sakat Seda Sayan'a bu başarıyı vererek neyi elde etmeyi amaçladılar anlamadım. Kimse de özlememişken birden döndürüp bu kadar göze sokmaya hiç gerek yoktu. Galibiyeti Rox'a vererek NXT'den ana kadroya geçen yeni Paige yaratma fırsatları varken bu fırsatı Flair kızını hoş tutmak için kaçırmaları tam bir saçmalık. Umarım WM'den malup ayrılır.

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: