RPG Rated-R Superstar!

Hellraiser

LIVERPOOL FC
Konular
62
Beğeni sayısı
979
PG Nakit
560
RPG Karakteri
Adam "EDGE" Copeland
Favori Güreşçi
"Macho Man" Randy Savage
"YOU THINK YOU NOW ME!"

"Metalingus"
Entrance.gif

Edge’in müziği arenada yankılanıyor. Seyirciler tezahüratlarla karışık bir şekilde reaksiyon veriyor. Edge, Stage kısmında görünüyor ve tauntunu yaptıktan sonra ağır adımlarla ringe doğru geliyor.

Entrance-2.gif

Edge ringe giriyor ve köşeye çıkıp tauntunu yapıyor. Ardından görevlilerden bir mikrofon istiyor ve konuşmaya başlıyor.

46.png

Edge:
On dört yıl önce… Hayır, daha da önce. Ben bu işi sevmeye başladığımda, küçük bir çocukken televizyonun başında oturup güreşi izlediğimde, bunun hayatım olacağını biliyordum. Ve o zamandan beri her şeyi riske attım. Omzum çıktı, boynum kırıldı, bu sektör beni parçaladı. Ama ben her zaman geri döndüm. Çünkü ben, bu işi yaşıyorum! Çünkü ben, Edge’im! Ve şimdi, PGW’deyim! Beni buraya getiren şey, açlık. Şöhret için değil, para için değil, ama o ringde hissettiğim saf tutku için buradayım. Dün gece burada bir maçım vardı. Kofi Kingston, yetenekli bir adam. Ama dün gece, buranın kimin alanı olduğunu gösterdim! O ringde, kimsenin beni alt edemeyeceğini gösterdim! Ama bu sadece başlangıç! Buraya gelen herkesin bir hedefi var. Kimileri kemer için burada, kimileri egolarını tatmin etmek için. Ben? Ben buraya miras bırakmaya geldim. Ben buraya PGW’yi kanla, terle ve mücadeleyle yeniden şekillendirmeye geldim. Her kim olursa olsun, karşıma çıkacak olan herkes, bir şey bilmeli… Edge burada! Ve ben… geri adım atmam! Ben bu sektörde birçok kez yıkıldım. Beni bitirmeye çalışanlar oldu. Dediler ki, 'Edge bir daha asla güreşemez.' Ama her seferinde küllerimden doğdum! Çünkü ben sıradan biri değilim. Ben rakiplerimi pes ettiren, kemerleri yükselten, bu ringde tarih yazan bir adamım! Bunu unutmayın! Ve şimdi buradayım. PGW'nin en iyileri... En cesurları... En vahşileri! Bana meydan okumak isteyen var mı? Kim burada beni yenebileceğini düşünüyor? Şu anda, bu ringde, benim karşıma çıkacak cesareti olan biri var mı? Çünkü ben, Edge, burada sadece iz bırakmaya değil, miras oluşturmaya geldim!

Ama bunu yaparken sadece maçlara çıkmak yetmez. Ben zirveye ulaşmak istiyorum. PGW'nin en büyük ismi olmak istiyorum. Ana etkinlikte yer almak istiyorum. Bu şirketin en prestijli kemerini belime takmak istiyorum. Benim hedefim, sadece kazanmak değil... Efsaneleşmek! Ve bu yolda kim karşıma çıkarsa çıksın, bilsin ki ben asla geri adım atmam. Her maçım, her hareketim, her kelimem PGW'yi daha iyi bir yer yapmak için olacak. Ve gün gelecek, buranın zirvesinde sadece tek bir isim olacak: Edge! Gecenin bu saatinde hâlâ burada olanlar… Ne kadar da harika bir manzara! Ama biliyor musunuz, burada olmamın bir sebebi var. PGW’de yeni bir sayfa açıldı. Ve ben de buradayım çünkü bu sayfanın en büyük harflerle yazılmış ismi olmaya geliyorum! PGW… Yeni bir savaş alanı. Yeni yüzler, yeni rakipler, yeni meydan okumalar! Ve bana sorarsanız, işte tam da ihtiyacım olan şey bu! Çünkü ben sadece bir güreşçi değilim. Ben bir dövüşçüyüm! Ben buraya sadece var olmak için gelmedim… Ben buraya hükmetmeye geldim! Burada kimler var? Kim gerçekten en iyisi olduğunu iddia edebilir? Kim benimle yüzleşmeye cesaret edebilir? Çünkü eğer PGW’de en tepeye oynuyorsanız, yolunuz mutlaka benimle kesişecek. Ve benimle karşılaşan herkesin aklında sadece tek bir soru olacak… Edge’i nasıl yenersin? Cevap mı? Yenemezsin! PGW’de büyük isimler var, büyük kavgalar var. Ama unutmayın, ben her zaman en iyisiyle savaşmayı severim! Bana en güçlüleri getirin. Bana en acımasızları getirin. Çünkü ben burada sadece rekabet etmeye değil, miras bırakmaya geldim! PGW, bugünden itibaren farklı bir yer olacak. Çünkü ben buradayım! Ve Rated-R Superstar, her zaman olduğu gibi zirveye çıkacak! Kimse beni durduramaz, kimse benim yolumu kesemez. Kim olursa olsun, hangi kemer olursa olsun, benim nihai hedefim bellidir… PGW’nin zirvesinde, en tepede sadece bir isim olacak! Ve o isim… Edge!

Victory.gif

Elindeki mikrofonu dışarı doğru fırlatıyor ve tauntunu yaparak bir şeyler haykırmaya başlıyor. Hemen ardından "Metalingus" eşliğinde ringten ayrılıyor.

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: