RPG Tüm PGW Evrenine Uyarı

GBB

👑
Konular
46
Beğeni sayısı
1,978
PG Nakit
460
images

PGW'da perde arkasında dönen bu büyük oyunun kurbanı olmayın. Dwayne, Alberto ve daha nicesi sadece işleyen çarkın bir parçası. Judgment Day neden aylardır hiçbir şey başaramadı sanıyorsunuz? Finn Balor bu adamın çirkin ve iğrenç emellerine kurban gitti fakat o ne ilkti ne de son olacak. Her şey daha kötüye gitmeden, kötülük daha fazla büyümeden buna bir son verin yoksa bu şerefsiz adam her şeyi yok edecek. Büyük önder Mustafa Ali bu pisliği defedebilecek güçtedir. Allah yolunu açık etsin. @jaques

Styles Clash

littlefinger
Konular
101
Beğeni sayısı
2,172
PG Nakit
550
Favori Güreşçi
AJ Styles
Allah şahidim olsun ki tüm kafirlerin ve zalimlerin kökünü kurutacağım. Onlara kızılcık şerbetini içirip ilahi adaleti tecelli ettireceğim. Ben Mücahit Mustafa Ali, bu dünyada yerin ve göğün sahibinin yalnızca Allah olduğunu 7 cihana göstereceğim ELHAMDÜLLİLAH! YA ALLAH YA MUHAMMED AŞKINA!

TEKBİR! ALLAHU EKBER!

jaques

clk
Konular
47
Beğeni sayısı
1,565
PG Nakit
220
RPG Karakteri
CM Punk
Hiçbirimiz bunun farkında değildik ta ki Finn Balor'un hastalık olayı PGW tarafından göz ardı edilinceye kadar... O keyfine gitti sanıyorsunuz ancak en son vurulduğu aşı şirketinin sahibini araştırmanızı öneririm. Sevgilerimle.

GBB

👑
Konular
46
Beğeni sayısı
1,978
PG Nakit
460
Hiçbirimiz bunun farkında değildik ta ki Finn Balor'un hastalık olayı PGW tarafından göz ardı edilinceye kadar... O keyfine gitti sanıyorsunuz ancak en son vurulduğu aşı şirketinin sahibini araştırmanızı öneririm. Sevgilerimle.
Biz ne kadar çabalarsak çabalayalım üstü kapatılmaya çalışılacak muhtemelen ama birkaç insanın bile bilinçlenmesi bizim için bir şeydir. Sevgiler.

KAT

tsuji fan
Konular
347
Beğeni sayısı
601
PG Nakit
1,310
RPG Karakteri
Kofi Kingston
Favori Güreşçi
Yota Tsuji
1
Carlito: Evet, tam olarak da istediğim bu! Seni yalnız bırakmak istemiyorum. Finn Bálor'un da Prestige Grand Wrestling'e ara vermesiyle kendini buralarda çok yalnız hissettiğini biliyorum. Arkadaş grubu küçülüyor, bu yüzden birbirimize daha sıkı sarılmalıyız.

Ara vermedi, VERDİRİLDİ.

jaques

clk
Konular
47
Beğeni sayısı
1,565
PG Nakit
220
RPG Karakteri
CM Punk
Carlito: Evet, tam olarak da istediğim bu! Seni yalnız bırakmak istemiyorum. Finn Bálor'un da Prestige Grand Wrestling'e ara vermesiyle kendini buralarda çok yalnız hissettiğini biliyorum. Arkadaş grubu küçülüyor, bu yüzden birbirimize daha sıkı sarılmalıyız.

Ara vermedi, VERDİRİLDİ.
Her şey burada açığa çıktı işte Carlito'ya bile sözler ezberletilmiş gerçeği konuşamıyor.

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: